Historieförfalskningen och tidsförbryllningen kommer att ta tid att kartlägga…

…och många grävande sanningssökare gör både var för sig och tillsammans ett fantastiskt jobb. Synteserna börjar som jag tidigare konstaterat droppa in och särskilt Observation Deck har tagit ett helhetsgrepp om hur mänskligheten ur många perspektiv har lurats bort från sanningen.

Om OD:s teser stämmer innebär det att mänskligheten haft tillgång till fri energi och fri Wi-Fi före kapningen av systemet, det vi kanske preliminärt kan kalla det Tartariska emperiets arv efter en upplyst civilisation, såsom två forskare med doktorsgrad i OD:s produktion menar måste ha ett utomjordiskt ursprung, d v s att vi genetiskt korsats med högre intelligenser och medvetandeformer, och där ryker ju Darwin så det smäller in i kaklet.

Genom att använda jordens egna kraftfält har i så fall både elektricitet och dataöverföring kunnat ske helt riskfritt och i obegränsad mängd. De system som Parasiterna efter kapningen har etablerat innebär både risker och begränsningar. Alstrande av elektricitet genom fossila bränslen liksom nu 5G-systemet som kan grilla människor om någon Parasit så skulle önska, framstår tydligt som precis så skruvade som allt annat i Parasiternas förvrängda drömversion av mänskligt liv – ondskefulla parafraser. De blir lika illvilliga som det räntefascistiska centralbanksystemet, vilket istället hade kunnat gynna folken ekonomiskt,  lika tarvliga som illusionsjuridiken med sin avsaknad av rättsprinciper men fullt av frimurare som främjar godtycke och pragmatism till Parasiternas fromma. Lika gemena som den skendemokratiska ordningen eftersom endast det folk som kontrollerar pengarna i ett materialistiskt system kan kalla det demokratiskt. Centralbanksystemet kontrolleras av familjen Rothschild, och dessutom är svenska politiker marionetter under Parasiterna:

*

När det för varje dag står klart för allt fler att det vi kallar verkligheten, från början till slut är en illusion, och att vi blåsts på vår sanna historia och även undanhållits teknologiska framsteg och det sätt de hade kunnat generera goda mänskliga villkor utan vedermödor för att kunna värma våra bostäder, alstra energi till våra maskiner och hushållsapparater, och våra möjligheter att kommunicera ”worldwide” och hålla ihop mänskligheten genom att kunna slå hål på konstruerade polariseringar, är det lätt att tappa tålamodet med de som inte kan skapa utan endast stjäla och förvränga.

OD:s tes lyfter kanske också ett svar som jag intuitivt haft frågan till under ett antal år, nämligen frågan  varför Parasiternas avkomma vid lämpliga tillfällen presenterar och åtminstone uppges stå bakom genombrytande innovationer, t ex vaccinförespråkaren Bill Gates som vi ju lärt oss att beundra. Tänk om han helt enkelt fick klartecken att introducera en teknik som inte alls var ny, men som legat i träda hos en upplyst Parasitklan i väntan på rätt tillfälle? Tanken är ju om inte annat spännande… 🙂

*

Hur kan då ett illvilligt, tarvligt och gement system uppstå ur något som från början har varit ”Guds sköna värld”? Vi kommer då in på gnostikernas begrepp Demiurgen, den pseudogud som till skillnad från den högste guden, befinner sig i, och därför kan påverka 3D-världen. Demiurgen förhåller sig till Gud såsom hantverkaren förhåller sig till arkitekten. Med sitt världsliga material och sina världsliga verktyg kan hantverkaren skruva till arkitektens sköna skapelse och om han så vill göra den tarvlig och gemen. Det är alltså hantverkarens tillit till arkitektens bildning och fruktan för repressalier som avgör till vilken grad hantverkaren följer arkitektens ritningar och instruktioner. Det är alltså vi själva som är Demiurgen – aspekten av Gud, och vi har därför friheten att välja hur vi ska hantera ritningarna och instruktionerna. Idag fruktar ingen Gud eftersom människan inte begriper att den hon ska frukta är sig själv eftersom det är hon själv som kommer att döma sig själv – ingen annan. Det är därför otrevligt många i denna värld står kvar på en pre-moralisk nivå enligt Lawrence Kohlbergs defintion – det ingen sett har inte hänt…

Demiurgens val är vidare självförstärkande i en negativ spiral och ju mer en individ accepterar ett tidigare omoraliskt beteende, desto lättare kan Parasiterna föreslå än illivilligare, tarvligare och gemena attityder – vilka efter hand stelnar till värderingar. (Attityder förhåller sig till värderingar såsom vädret förhåller sig till klimatet). Steg för steg förskjuts alltså värden och acceptabla beteenden på samma sätt som en individ kan tillåta sig att skada i allt högre grad – från en knuff till misshandel till döds inom en viss tidsram om ingen utomstående sätter stopp för det, och ju mer maktlös en människa känner sig, desto större behov av att kontrollera andra har hon.  Resultatet blir att plötsligt – utan att förstå hur det gick till – står mänskligheten med en stövel evigt sparkande i ansiktet såsom George Orwell uttryckte det i dystopin 1984 och som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Inte bara de ursprungliga Parasiternas stövel, utan också varandras – de som i varierande grad hjärntvättats till lydnad…

*

En fantastisk talare som nästan varje vecka publicerar en timslång monolog om tillståndet i världen ur olika perspektiv är Max Igan. Med sin kanal The Crowhouse når han miljontals människor över hela världen och han är också en uppskattad gäst i olika sammanhang i alla världsdelar. Nedan hans senaste produktion – We´ve All Been Played.

I produktionen talar MI om hur Parasiterna marknadsfört skilsmässofenomenet i projektet att slå sönder familjer och lura både kvinnor och män in i ekorrhjulet under flaggen ”kvinnlig frigörelse” men förstås egentligen i syfte att dra in mera skatt till Parasitstaterna och binda även kvinnorna till maskiner och skrivbord. Många män tyckte förstås att det var bra med en extra lön till hushållet samtidigt som de beklagade sig över att servicen i hushållet upphörde. Det hade varit sunt att dela på lönearbetet och hemarbetet istället för att dubblera det. Hur många kvinnor dubbelarbetar fortfarande?

Ja, det var helt klart på 60-talet som vi generellt släppte taget om människan som art, och nedförslutet mot eskalerande materialism och bejakade tävlingsinstinkter fick oss att bli blinda för Parasiternas manipulationer i fråga om GMO, tillsatser och bekämpningsmedel i mat, luft och vatten. Staterna är bolagiserade och ägs av Parasiternas banker. Våra välfärdsinrättningar är utsålda till korporationer och sjuka människor göre sig icke besvär hos läkare eller försäkringskassa. Pensionärer hånas genom marginella höjningar och småföretag jagas med blåslampa för att Parasiterna vill ha deras egendom. Media ägs till  övervägande del av Parasiterna, och kunskaperna måste alltså därför hämtas från andra källor, och forskare som inte sjunger i Parasitkören kallas för konspirationsteoretiker:

Slutligen ett inslag av Svensk Webbtelevision och denna gång med Lars Bern – Globalismen leder till fascism, vilken konstaterar att individens frihet nu är så inskränkt av de globalistiska krafterna till den grad att vi har fog för att kalla systemet fascistiskt:

Med denna saftiga söndagsmatiné önskar jag läsarna en folkbildande kunskapsresa i skilda landskap! 🙂

<3C

Det här inlägget postades i Filmtips, Filosofi, Folkbildning, Korruption, Penningsystemet, Samhällsförtryck, Vetenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.