Henrik Jönsson slår till i igen…

…som den mest PK-busige ”Anderssonskans Kalle” det svenska folket någonsin skådat! Fullträff efter fullträff slår han in i sin senaste produktion – KLIMAT-TEOKRATIN: Varför miljörörelsen blivit en religion, vilken analyserar diskursglidningen gällande den påstått onda människans elaka förstörelse av jorden. Han gör det som vanligt elegant med slipsen perfekt knuten, manschetterna stärkta och gestiken och mimiken fulländad och språket förstås välputsat ned i minsta kommatecken! 🙂

Jag kunde inte låta bli att förstärka budskapet genom en kommentar om vad som VERKLIGEN är ett bekymmer – gifter och plast t ex, samt länka till forskning som tvärt om PK-föreställningarna visar att vi är på stadig väg mot en istid. Under Henriks information om sin produktion följer därför den diskussion som uppstod p g a min kommentar när ett s k troll fick syn på den. För den som aldrig läst ett trolls argumentation i aktion, får tillfälle nedan. Signaturen Snuffeldjuret attackerar ur flera perspektiv allt eftersom jag skjuter argumenten i sank. Till slut orkar jag inte lägga mer tid på denna efterhängsna tjafspelle…

KLIMAT-TEOKRATIN: Varför miljörörelsen blivit en religion

15 982 visningar

Publicerades den 1 feb. 2019

Miljörörelsens retorik har under det senaste året skruvats upp allt mer. Den framtidsvision man företräder förutsätter i allt högre grad TRO än kunskap. När trossatser legitimerats är kätterianklagelser nästa steg. Med avstamp i detta vill jag idag diskutera hur den gröna rörelsen uppfyller allt fler kriterier för att kunna klassas som en religion, och varför teologi är ett sämre redskap än teknologi för att vårda klimatet. STÖTTA MIN VIDEOPRODUKTION: 🥇 Stöd mig via Patreon: https://www.patreon.com/HenrikJonsson 📞 Stöd mig via Swish: 1234 12 75 02 🅿 Stöd mig via PayPal: henrik@henrikjonsson.com KÄLL-LÄNKAR: Expressens influencers: https://www.expressen.se/debatt/kor-o… Greta från Davos: https://uvell.se/2019/01/27/greta-fra… Miljöpartistisk faktaresistens: https://ekonomistas.se/2019/01/29/fak… Surt regn: https://slate.com/technology/2009/08/… Aftonbladet intervjuar Roy Scranton: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/… FN:s senaste stora klimatundersökning: https://www.ipcc.ch/sr15/ Höghastighetståg undersökning: http://www.lalica.net/Appello_a_Monti…
Utmärkt Henrik! Någon klimatförändring åt det varmare hållet är definitivt inte i antågande – tvärt om. Här en länk till en forskningssyntetiserarnas mästare, Rolf Witzches produktioner – Ice Age Start-Up Phase I 45% Complete: https://www.youtube.com/watch?v=QArsEpcsPis&t=441s Han grundar sina data på bl a rymdsonden Ulysses och grönländska iskärnor analyserade 2008, och hans Youtubekanal innehåller mängder av intressanta produktioner. Strandlinjerna kommer således att krypa iväg utåt, men när detta inträffar har de flesta förhoppningsvis hunnit iväg söderut, annars fryser och svälter man ihjäl tämligen omgående eftersom solen beter sig digitalt – på/av. Det betyder förstås inte att den slocknar, men att den går i vila under de normalt 90 000 år som den gör med relativt jämna mellanrum. För det första beror klimatförändringarna på naturliga variationer, och för det andra fick koldioxidhalten under medeltiden t ex att vindruvor att växa på friland i England, och då inser vi att människan knappast kan ha varit orsak till detta fenomen. RW jämför människans påverkan idag med en katts storlek i jämförelse med WTC. Det som däremot är allvarligt är chemtrailsen med sitt aluminium och bor, liksom bekämpningsmedel och tillsatser i mat liksom miljögifter, t ex hormonstörande kemikalier som gör pojkars könsorgan missbildade och deras spermier värdelösa. Titta gärna på Stefans Jarls utmärkta film Underkastelsen från 2010, i vilken han intervjuar 27 världsledande forskare i ämnet. Plasten är ett annat problem och senare forskning visar att våra tarmsystem nu innehåller mikroplaster. Shack matt till Parasiterna – centralbanksystemets ägare, vilka är de som styr världen. Det är ingen tro, utan kalla fakta – i ett materialistiskt system styr de som kontrollerar pengarna, och hur mycket entreprenörer vi än är du och jag, så är vi löss i deras ögon. Vill gärna rekommendera Max Igans senaste produktion ; We,ve all been played: https://www.youtube.com/watch?v=bsGfq95yrrw Vidare lägger jag ut din utmärkta analys på min blogg, vilken läses av mellan 60-120′ klarsynta (eller kanske oroliga) människor världen över varje månad… 🙂
hm, håller du med om det hanb sade i sin inledning, att det finns betydande forskningsunderlag som entydigt visar att människans förbränning av fossila bränslen på olika sätt bidrar till att påverka jordens klimat?
@snuffeldjuret All forskning som visar på det är förvrängd statistik. Jag tror dock inte att Henrik kan uttrycka sig på annat sätt än att han accepterar även denna forskning. Jag ignorerade därför detta uttalande såsom en eftergift till förmån för den mediala framgången… 😉
@Carina Agrell ja jag kan tänka mig att du är väldigt bra på det här med att selektivt ignorera det du inte vill se ;).
@snuffeldjuret Ok, jag försöker med en annan formulering: Henriks ställningstagande beträffande klimatforskningen kan antingen vara autentiskt eller ett beslut att välja bort en strid. Vi vet inte vilket och det är inte heller intressant, men för min personliga del anser jag att detta är ett fragment av en för övrigt mycket kompetent beskriven helhet i resten av produktionen. Att JAG inte ignorerar sanningen beträffande klimathoaxen torde framgå av min initierande kommentar.
@Carina Agrell grejjen är att det ser sjukt roligt ut när du skriver ”Utmärkt Henrik! Någon klimatförändring åt det varmare hållet är definitivt inte i antågande – tvärt om.”, d.v.s. du börjar med att säga ”Utmärkt Henrik” och sen går DIREKT in i att motsäga en fundamental del av hans framställning. Att klimathotat är riktigt, om än överdrivet, och kräver faktiska lösningar som ska implementeras rationellt. RAKA MOTSATSEN till det du svamlar om. Du kan inte bara ignorera det, som du så gärna vill.
@snuffeldjuret Självklart kan jag ignorera just denna aspekt av framställningen till förmån för helheten. Även Ingemar Bergman gjorde missar, men det hindrar ingen recensent från att kalla hans filmer utmärkta. Såsom recensenter av vilka som helst produktioner har vi självklart friheten att uttrycka vår åsikt, även om det inte passar alla med kontrollbehov utöver de egna gränserna.
@Carina Agrell Nej du kan inte ignorera den för den är fundamental. Det är som att du gillar att Henrik säger att 1 + 1 faktiskt inte är 3, men att Henrik är tydlig med att 1 + 1 = 2. Du däremot, tror inte ens på addition. Jo visst, det är la nice att Henrik visar på att 1 + 1 inte är 3 eftersom dina meningsmotståndare tycker att det faktiskt är så. Men vad hjälper det dig? du tycker ju att det här med addition är fejk? Hans poäng är inte att 1 + 1 inte är 3, utan att 1 + 1 är två. Din poäng är att addition är ett påhitt, så du kan inte förena det Henrik säger med det du menar. Du och Henrik är som USA och Soviet i andra världskriget. Ja, ni slåss för samma sida en stund för ni båda ogillar nazisterna men fundamentalt så står ni så långt ifrån varandra att skillnaden inte kan ignoreras. Så fort nazisterna är borta (de som säger att 1 + 1 = 3) så är ni direkta meningsmotståndare.
@snuffeldjuret Det spelar faktiskt inte mig någon roll vad du tycker. Jag är säker på att övriga läsare kan skilja på fragment och helhet och därför uppskatta Henriks produktion även om Henrik inte explicit ifrågasätter PK-föreställningarna. Klart slut.
@Carina Agrell Ja nej det som spelar roll är ju vad som är, inte vad jag tycker. Det du kallar fragment är inte ett fragment, hur mycket du än vill. Tror dock inte att du får mycket gehör från andra läsare när du börjar prata om chemtrails :P. Min poäng är inte att normala människor inte kan uppskatta Henriks produktion, min poäng är att du verkligen behöver ignorera en fundamental bit i hans video för att kunna uppskatta den själv.
@snuffeldjuret Du var då minsann ett riktigt litet idogt troll åt Parasiterna! 😀 Jag skrev inte att jag behöver gehör från andra läsare, utan att de till skillnad från dig har förstånd att begripa vad jag skriver. Chemtrails kan vem som helst se med blotta ögat om man inte har nackspärr eller är för hjärntvättad. Detta fenomen tillsammans med de övriga jag räknade upp förtigs av PK-tomtarna, medan ”klimatförändringarna” ältas i varenda Parasitkontrollerad medieproduktion. En sådan reflektion kallas för att extrahera ett resonemang, men jag inser att troll som du aldrig kommer att begripa det. Nu är tiden ute för dina dumheter!
snuffeldjuret
@Carina Agrell ”extrahera ett resonemang” och ”extrahera resonemang” ger 0 hits på google, så vet inte vad du menar. Men du kanske har hört talas om Dunning–Kruger-effekten och Konfirmeringsbias!

Som Henrik utlovar i produktionen, kommer ett nytt inlägg i någon aktuell fråga varje lördag klockan 08:00. En av veckans absoluta höjdpunkter enligt min mening…

<3C

Det här inlägget postades i Begreppsförbryllning, Den symptomatiska enfalden, Filmtips, Folkbildning, Vetenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.