Om parasiternas basverksamhet – centralbanksystemet…

…handlar denna utmärkta beskrivande film av varför Sverige inte är en demokrati – förty i ett materialistiskt system är det par definition pengarna som styr. Den som kontrollerar pengarna kontrollerar världen, och i filmproduktionen hör vi många insiders vittna om problemen med banksystemet i allmänhet och ett kontantlöst samhälle i synnerhet.

Centralbanksystemets konstruktion och funktion är parasitsystemets fundament och grindvakter för dess upprätthållande är bolagsstatens myndigheter, liksom illusionsjuridiken och media med flera institutioner. Parasiterna kontrollerar alla skrymslen och vrån i centralbanksstaten, och målet är – som berättas i filmen – ett globalt ekonomiskt och finansiellt flöde.

Orsaken till varför systemet fortfarande har folkets förtroende är att folket – trots aritmetisk bevisning – inte riktigt greppar att det bygger på en slavmyntfot – alltså en självreferentialitet, vars cirkel bryts den dag då det synliga haveriet når människors medvetanden.

Missa inte detta tillfälle till folkbildning!:

<3C

Det här inlägget postades i Filmtips, Folkbildning, Korruption, Paradigmskiftet, Penningsystemet, Samhällsförtryck. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.