Syntes och resonemang om livet före lerfloden…

…blir vi bjudna på av youtubern Jason som reflekterar över de mest intressanta filmerna av kollegan Observation Deck. Den ena ”Global Mandela effect” hittar du i ett tidigare inlägg och den andra sist i detta inlägg.

Syntesen kommer här, och det är i denna film som scenen från 1984 som jag nämnde i förra inlägget ligger inklippt – närmare bestämt vid ca 56:00 in i filmen.

Livet efter lerfloden har sedan av Parasiterna koncentrerats till att söndra och härska genom påhittade polariseringar, att upprätta skendemokratier, centralbankssystem och illusionsjuridik. Mark Twain sa att det var lättare att lura människor om och om igen, än att få dem att erkänna att de blivit lurade en gång.

Att det är obeskrivligt lätt att leda och lura människor framgår av den centralbankskritiska rörelsens ansträngningar i konsten att folkbilda – i detta fall Skogssjön som producerat en liten film som illustrerar ”Sveriges upplysta och medvetna folk” genom deras jakt på PokemonGO i Stockholm… 😉

Filmerna talar för sig själva, och med denna nätta samling av ruskig men folkbildande underhållning önskar jag en intressant om än något försenad söndagsmatiné – om livet både före och efter den förra reset:en – eller lerfloden om man så vill…

<3C


Det här inlägget postades i Filmtips, Folkbildning, Korruption, Medvetandet, Paradigmskiftet. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.