I ett anfall av flikrensning, hittade jag en artikel om vacciners…

…alltför vanliga biverkningar – autism och hjärnskador hos vissa barn. Artikeln publicerades redan den 10 januari, men drunknade tillfälligt i mitt Mud-flood-flöde. Sist i inlägget kan du läsa den i fulltext.

Vaccinfrågan är en av samhällsförtryckets grymmaste manifestation – och förstås samtidigt en av Parasiternas mest älskade käpphästar. Parasiternas för övrigt känslokalla beteende – eftersom de saknar empati – kan kanske bara uttryckas som våta drömmar om obligatorisk vaccination.

Kassakon klirrar vackert i Parasiternas öron när hon går över skadade barn och trampar samtidigt ner deras föräldrar. Kassakon idisslar skönt,  dels genom Parasiternas planenliga depopulationsagenda, d v s bl a den befolkningsbroms som skadade barn genom Parasiternas vaccinvåld utgör, dels genom det eviga vårdbehov ett eskalerande antal skadade barn behöver – för att inte tala om forskningsanslagen till skolmedicinska projekt och slutligen förstås den eviga konsumtionen av läkemedel – trots att den enklaste medicinen är att låta bli att vaccinera.

Med artikeln följer också ett antal läsvärda kommentarer, och jag vill särskilt rikta uppmärksamheten på signaturen MarcoRoco, som anser att det är under 2019 som vi får se Parasiterna kräla iväg från maktpositionerna, d v s kontrollen av energi i form av värme, kyla och mat samt skolmedicinska preparat som vi klarar oss bättre utan, förty Parasiterna har även konstruerat upprinnelsen till behoven. Det är Parasiterna som orsakat sjukdomar och syndrom med sina gifter i luft och vatten och sina manipulerade grödor och vaccinerna är förstås en väsentlig del av bedrägeriet mot människan och jorden.

Jag skrev ett inlägg 2015 om en barnläkare i USA vilken mördats p g a sin forskning. Han hade själv en son som Parasiterna gett Autism, och det var detta som var drivkraften bakom hans oförtröttliga forskning. Proteinet Nagalase som tillsätts vaccin tillsammans med aluminium och andra godsaker som han inte trodde att små barn vill ha insprutat i sina kroppar, tycks vara Parasiternas vapen mot våra barn.

MarcoRoco kallar Parasiterna för Khazarerna, och många kallar dem också eller istället Sionisterna eller Kabalen. Efter maktkuppen mot det Tartariska riket, d v s den gamla världsordningen, Old World Order, introducerade de den nya maktordningen – New World Order.

Det är sak samma vad man väljer att kalla dem. Parasitism beskriver par definition deras egennyttiga verksamhet, så varför inte kalla dem för sina rätta namn? De har sina näringssnablar instuckna i alla verksamheter, och slutar inte suga förrän värddjuret ligger dött. I Sverige kallar vi de bolag Parasiterna mest nitiskt opererar i  för SKATTEVERKET och KRONOFOGDEMYNDIGHETEN…

En intressant folkbildningsdag önskar jag alla läsare!

<3C

 


autism och hjärnskador hos vissa barn

10

VACCIN OCH AUTISM. Den prisade och oberoende journalisten Sharyl Attkisson rapporterar att en fd medicinsk regeringsexpert i USA medger att data mörkats som visar att vissa barn lider särskilt stor risk att drabbas av vaccinskador i formen av autism och andra hjärnskador. Denna nyhet är något du inte kan läsa om i de större medierna, men i NewsVoice.

Sharyl Attkisson har själv uppfattningen att det inte råder någon tvekan om att vacciner räddar liv, men flera av hennes undersökningar visar att läkemedelsbolag och myndigheter investerat i att mörklägga de negativa sidorna av vaccinationer.

NewsVoice har tidigare rapporterat om US Vaccine Court (The US National Vaccine Injury Compensation Program, NVICP) som regelbundet handlägger skadeståndsansökningar på grund av vaccinskador och därför betalt ut miljardbelopp till 1000-tals vaccinskadade amerikaner och föräldrar med barn som drabbats.

Dr Andrew Zimmermann. Bild: Full Measure
Dr Andrew Zimmermann. Bild: Full Measure

Dr Andrew Zimmerman, som är en medicinsk expert som förordar vaccination och som arbetat som medicinsk rådgivare för den amerikanska regeringen, säger att trots att han tidigare arbetat med att förkasta hypotesen att vaccin kan orsaka autism medger han att vacciner faktiskt kan orsaka autism och andra hjärnskador hos en grupp av känsliga barn. Han har sedan länge informerat regeringsanställda om detta, men myndigheterna har valt att mörklägga data.

“Now—we have remarkable new information: a respected pro-vaccine medical expert used by the federal government to debunk the vaccine-autism link, says vaccines can cause autism after all. He claims he told that to government officials long ago, but they kept it secret.”

Den amerikanska vaccindomstolen (US Vaccine Court) skapades 1988 i samarbete med läkemedelsindustrin. I speciella rättssalar avgörs – alltid bortom offentlig insyn – om skadestånd ska betalas ut. Under dessa rättegångar försvarar inte industrin sina vacciner, men istället utgörs försvaret av federala försvarare från Justitiepartementet. Om skadestånd betalas ut slipper läkemedelsindustrin dock att betala ut summorna. Istället kommer pengarna från de avgifter som privatpersoner betalar när de låter vaccinera sig.

Tidigare förlorade alltid föräldrar som hävdat att deras barn fått autism av vaccin. Besluten att förvägras skadestånd för kopplingen vaccin-autism baserades i stora drag på en mans ståndpunkter, dr Andrew Zimmerman, en neurolog och barnläkare med världsrykte. Zimmerman var regeringens topprådgivare och expertvittne i dessa frågor.

Zimmermann har emellertid under alla de år han deltog som expertvittne medgivit inför regeringens försvarsadvokater att vacciner faktiskt kan orsaka autism och andra hjärnskador hos en grupp av känsliga barn. Ansvariga representanter i regeringen valde dock att inte vidarebefordra denna information till allmänheten. Tvärtom mörkades data.

“And he has come forward and explained how he told the United States government vaccines can cause autism in a certain subset of children and United States government, the Department of Justice suppressed his true opinions.”

Robert F. Kennedy, Junior. Foto: Gage Skidmore. Licens: CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons
Robert F. Kennedy, Junior. Foto: Gage Skidmore. Licens: CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons

Robert F. Kennedy, Junior som inofficiellt samarbetat med Donald Trump gällande vaccinsäkerhet uppger i flera olika framställningar i media att mörkläggningen av vaccinskadorna är en av de största [medicinska] bedrägerierna som finns, utifrån den omfattning som skadorna egentligen skapat ute i samhället och världen.

“This was one of the most consequential frauds, arguably in human history.” – Kennedy

Kennedys insats var avgörande för att förmå Zimmermann att dokumentera underlaget för dessa allvarliga påståenden om vaccinernas risker, uppger Sharyl Attkisson i sin artikel. Zimmermann valde dock att inte medverka i en inspelad intervju för Attkisson. Istället hänvisar han till sitt vittnesmål (sworn affidavit) från 2007:

“I explained that in a subset of children, vaccine induced fever and immune stimulation did cause regressive brain disease with features of autism spectrum disorder.”

Attkisson skriver att Zimmermanns vittnesmål fick Justitiedepartementet att omedelbart sparka honom från sitt uppdrag som expertvittne.

“Days after the Department of Justice lawyers fired Dr. Zimmerman as their expert witness, he alleges, they went on to misrepresent his opinion to continue to debunk autism claims. Records show that on June 18, 2007, a DOJ attorney Dr. Zimmerman spoke to told vaccine court, “We know [Dr. Zimmerman’s] views on the issue…There is no scientific basis for a connection” between vaccines and autism. Dr. Zimmerman now calls that “highly misleading.””

I efterdyningarna kan konstateras att varken Capitol Hill, Justitiedepartementet eller CDC (motsvarande svenska Smittskyddsinstitutet) valt att offentliggöra Zimmermanns varningar. Tvärtom fortsätter myndigheterna att ståndaktigt förneka kopplingen autism/vaccin år efter år.

“But everybody takes money from PhRMA so they’ve all been corrupted. And it’s almost impossible to get anything done on Capitol Hill”. – Robert F. Kennedy, Junior

Sharyl Attkisson skriver att Kennedy varit i kontakt med 11 tidigare och nu aktiva kongressledamöter som försökt ifrågasätta att pengar från vaccinindustrin styr myndigheternas tänkande och beslut, och att alla då utsatts för påtryckningar, mobbning och hot.

Swisch-donera till NewsVoice

Republikanen Dan Burton tidigare ordförande i “The House Oversight Committee” uppger:

“There’s no question in my mind whatsoever that the pharmaceutical industry had a great influence with people over at the CDC and FDA. There’s no question in my mind.”

Attkissons artikel fortsätter med intervjuer av personer med insyn i hur agendan sätts i Washington. Hennes publicering inkluderar även en reportagevideo av stort allmänintresse.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

10 KOMMENTARER

 1. Mycket bra artikel Torbjörn. Den måste ställas mot Emma Frans motsatta vetenskapliga hypotes om att vaccinationer är säkra. Samma hypotes omhuldar Vetenskapsradion som i omgångar vevar i repris attackerna mot Andrew Wakefield.
  Däremot är dessa två helt tysta när det gäller de minst sagt mystiska dödsfall som drabbat läkare och alternativterapeuter i USA alltsedan sommaren 2015. Antalet döda är i ökande men det började med ett dussin dödsfall just 2015. Bland dessa återfinns Jeff Bradstreet och Nicolas Gonzales. Alla dessa hade ett gemensamt de undersökta autistiska barn och fann att dessa fått vacciner med adjuvanten nagalas. Nagalas i sin tur delar upp den komplexa kroppsegna molekylen GcMaf i två inaktiva komponenter. GcMaf i sin tur verkar vara en av våra främsta molekyler att i ett tidigt skede städa upp och neutralisera såväl cancerceller som cancerogena mikrober.

  Jag ska ånyo ta kontakt med Vetenskapsradion om deras agenda som ljuger i en sak – förtiger annat

  Ingemar Ljungqvist , redaktör AlmaNova

 2. If we all push, 2019 will see final victory against the Khazarian Mafia.Hopefully this will be on all the world’s TV screens and monitors sometime early in the new year.

  The U.S. government shutdown may actually result in formal bankruptcy procedures against the illegal corporate government that has occupied Washington, D.C. since 1871.

  Many signs indicate that 2019 will be a breakthrough year in the battle against the satan-worshiping Khazarian Mafia. Not only have mass arrests begun, but the mass-murdering part of the pharmacidical/medical establishment is finally being taken out as well..
  More than 70.000 military trials in January, including Obama, Clintons, Bush, 3/4 of the Congress

 3. Hg i vaccin, Al i chemtrail, 5G microvågor! Detta tillsammans blir en monsterreaktion!! Kolla den som är lite kemist. Länkar inte för det är lite övermåttan.

 4. Bra Savalle. Du bifogar de referenser som stöder mitt inlägg.
  Var f.ö uppe på Vetenskapsredaktionen igår – bl.a i just denna fråga -men blev som vanligt utvisad. trots att tf chef är västgöte gick det inte, men återkom efter en god lunch och då hade vi , jag och en “referens” ett utmärkt samtal med receptionisten.
  Håller f-ö med MarcoRoco nedan. men är det inte för ynkligt att vi ska behöva ta hjälp av en amerikansk president för att bryta tystnadskulturen i Sverige?

 5. Sammanfattning: HPV Vaccine Gardasil Kills: Confirmed By Court Ruling [fallet fick ett domslut 2017]

  “After 8 long years, the government finally conceded that we met our burden of proof that Gardasil caused my death.”

  https://www.activistpost.com/2018/04/hpv-vaccine-gardasil-kills-confirmed-by-court-ruling.html

  Domslut och underlag
  https://drive.google.com/file/d/1QWjVh6j6APIFeo2aKuKcFuj8BlFU3G4b/view
  https://drive.google.com/file/d/1N8unQE5Q2wAM-HtmgH1cxWKMbU2dWIAh/view

Det här inlägget postades i Folkbildning, Korruption, Samhällsförtryck, Samhällsgenererad ohälsa, Vetenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.