Grundforskningen börjar syntetiseras…

…när fragmenten blir till helhet såsom lösa bitar finner en plats i ett pussel. Gällande historieförfalskningen och den tämligen nyligen genomförda återställningen – eller reset:en på svengelska – innebär det att produktioner börjar dyka upp som avhandlar flera  sammanflätade och komplexa fenomen vilka tidigare inte betraktats såsom närliggande ämnen. Det beror på att de var för sig inte logiskt flyter samman – inte förrän reflekterande medvetanden ser ett mönster.

Martin Liedtke, Philip Druzhinin, JonLevi och Andreas Xirtus är i dessa kretsar några av de ledande grundforskarna som analyserar bilder och dokument tillsammans med ett antal andra likasinnade som intresserar sig för ämnet. Varje ämne, t ex bankparasitismen, illusionsjuridiken, skendemokratin, medvetandeförbryllningen, historieförfalskningen osv har var och en sina grundforskare som först avhandlar Parasiternas destruktiva jävelskap med den goda världens liv och människor.  Dessa grundforskarkretsar har sedan börjat diskutera frågeställningarna i gemensamma produktioner. Därefter följer synteserna, och även Autentopiabloggen är ett exempel på syntetiserande verksamhet eftersom jag ofta plockar samman olika ämnen i ett och samma inlägg.

Gemensamt för oss alla just vad det gäller historieförfalskningen tror jag är att vi sett och förstått innebörden av youtubekanalen Newearth’s produktioner vilka avslöjar att tidslinjen och den teknologiska utvecklingen inte överensstämmer med de artefakter som inte kan vara annat än anomalier om Parasiternas tidslinje hade varit korrekt. Vi måste alltså antingen förkasta t ex megaliter skurna med laserprecision och med synliga märken efter verktyg och transportmedel, eller acceptera att tiden och utvecklingen är manipulerad.

Orsaken till varför vi inte tror våra egna ögon när vi ser något som bryter mot narrativet är att vår perceptionsmatris ännu inte kan hantera sanningen. Trots att det egentligen är uppenbart, förblir vi tron på att det vi blivit indoktrinerade med, är sanningen. Våra psyken skyddar oss från att bli tokiga, helt enkelt. Först när vi långsamt orkat glutta in i revan som vi lyckats pilla upp i samhällsväven, orkar vi också tänka kritiskt om fenomenen, vilka då börjar uppenbara sig alltmer frekvent – för var och en i den takt som var och en orkar med att hantera utan att tappa fotfästet i tillvaron.

Nedan följer just en syntes av flera från början separerade ämnen, och produktionens upphovsman kallar sin youtubekanal Observation Deck. Kanalen är ny för mig, så jag kan inte uttala mig om kvaliteten utöver filmen nedan vilken jag bedömer som sanningsenlig, seriös och balanserad.

Vi befinner oss utan tvekan i en genombrottstid beträffande insikten om Parasiternas jävelskap – allt från bankbedrägeriet till historieförfalskningen och medvetandeförbryllningen. Vi har kommit till ground zero med rivningen av fuskbygget, vilket jag i mina inlägg oftast kallat illusionsparadigmet, vilket innebär att dörrarna öppnas för ett sanningsparadigm – ett Autentopia om man så vill…

En härlig folkbildningshelg tillönskas!

<3C

Det här inlägget postades i Folkbildning, Korruption, Paradigmskiftet, Samhällsutveckling. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.