Återställningen – kapningen av den gamla världen…

…tycks ha fått ett rimligt årtal tilldelat sig – 1812. Flera av de s k Mud Flood-forskarna tycks ha enats om detta år med anledning av ett antal pregnanta faktorer, framför allt den stora komet som var synlig under 11 månader och vilken med sin elektromagnetiska och/eller mullrande vibrationers påverkan tycks ha dragit igång jordbävningar och vulkanutbrott, liksom förvätskning av sand och lera som gjorde marken till ett gungfly.

Det var alltså en utmärkt tid för att fånga en fet fågel i luften, förty samtidigt pågick Napoleonkrigen, och Edmund Burke – konservatismens fader – hade just fått tillfälle att efter den franska revolutionen kritisera revolutionen såsom värdelös eftersom det enligt hans metafor aldrig fungerar att låta fötterna tänka. Hans världsbild utgick ifrån de sociala klasserna i ett materialistiskt paradigm, den framtida autentiska världsbilden utgår från människans förmåga att ha den intuitiva vetskapen om vad som är rätt eller fel. Det är så framtidens ledare kommer att väljas.

Människor hade före år 1812 således dött som flugor under åtskilliga år,  och skulle så göra genom vulkanaska som förmörkade solen och gjorde den på många ställen förstörda jordmånen obrukbar. Revolutionens, krigens och kataklysmens effekter gynnade glömskan och piskade upp rädslan – förutsättningen för att kunna hålla kvar ljuset under skäppan och passa på att introducera en ny världsordning så smått, d v s den Parasitiska som tillber Baal som vi nu ser urarta även bland gemene man genom t ex pedofili som livsstil och champagnevaskning bara för att man kan. Det moraliska rättstänkandet har jagats iväg av pragmatiska lösningar för klubbmedlemmar därför att rättsstatsprinciperna har kullkastats av ett ryggkliande svagsint kollektiv. The rule of law sköljdes bokstavligen bort av lerfloderna, kan man med fog hävda.

Den mest relevanta frågan är förstås varför vi inte fått läsa om detta i skolan? Svaret är lika självklart att vinnarna skriver historien och att Parasiterna säkerligen inte ville redogöra för sitt övertagande av det Tartariska rikets delvis begravda men enastående arkitektur vilken återfinns över hela världen, liksom av dess välutvecklade teknologi – såsom laserteknik, kärnvapen och fri energi. Begrunda att kapningen av Tartariska riket skedde för endast 200 år sedan.

Den mest omfattande produktionen är Martin Liedtkes senaste som specifikt avhandlar lerfloden i New Madrid i Nordamerika. Utifrån denna händelse får vi följa ML:s forskning i olika bild- och dokumentarkiv, och utan tvekan är lerfloden över världen bevisad:

En annan youtuber har publicerat en film om just New Madrid 1812, något annorlunda vilklad,  men även denna lite kortare film tangerar samma frågeställningar:

Hoppas ni läsare uppskattar materialet i denna något sena folkbildande söndagsmatiné – håll till godo och gör dig en härlig vecka! 🙂

<3C

Det här inlägget postades i Filmtips, Folkbildning, Korruption, Okategoriserade, Paradigmskiftet, Samhällsförtryck, Scola Autenticum. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.