Teslas berömda citat…

…börjar få sin förklaring i vidare mening i den s k materiella världen:

Bildresultat för tesla citat

Att en stark röst i rätt frekvens kan få glas att spricka har vi sett och accepterat sedan länge. Efter många Youtubekanalers bilder och filmer som pekar på en plötslig och världsomspännande reset (återställning), d v s en kapning av det Tartariska Riket i syfte att bokstavligen begrava det i lerfloder och därefter bygga Parasiternas Paradis ovanpå – och då syftar jag förstås på föreliggande slavsystem. I följande film kan vi se hur vibrationer kan sätta jordmassor i rörelse, och bilderna som visar hur stora byggnader har sjunkit ned i leran talar sitt tydliga språk i jämförelse med experimentmodellen:

Jag repriserar filmen om bevisning och indicier i förhållande till bildmaterial och annan dokumentering avhandlande tesen om reset:en via en lerflodskataklysm. Tartarerna som hade teknologiska kunskaper som vi nyligen börjat utforska, togs naturligtvis över av Parasiterna. Vår tids kunskapsbyggande är därför per definition en förbryllningsverksamhet – makteliten behövde helt enkelt en teater för kunna iscensätta sin illusion. Vida överträffande kunskaper finns uppenbarligen redan!

Teslas bevis för ett elektriskt universum genom sin förmåga att alstra fri energi tycks bekräftas av tartarisk arkitektur spridd över hela världen. Principen tycks vara kupoler klädda med ledande koppar tillsammans med höga torn försedda med antenner.

Youtubepublikationerna blir alltmer syntetiserade och signifikanta, och medan jag letar fram några som just avhandlar arkitekturens utformning i förhållande till den fria energins insamlande, så kan man med fördel forska lite själv 🙂

Önskar en god fortsättning på 2019, en fin trettondagshelg framöver samt tackar alla läsare på förhand för stödet för en folkbildande Sanningens Tid.

<3C

Det här inlägget postades i Filmtips, Folkbildning, Korruption, Paradigmskiftet. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.