En riktigt GOD JUL…

…vill jag tillönska alla er läsare, med säsongens absolut sista odlingsuppdatering. Några paprikor, en liten skål med körsbärstomater samt en lika liten skål med gyllenbär återstår av årets skörd, samt en låda persiljesmör av den absolut sista persiljan. På bilden nedan stoltserar kvarlevorna på min nostalgibänk med barnens julpyssel genom åren, några målade ljuslyktor av glas som hängt med sedan barnen var små, samt ett glöggset på teakbricka som jag hittade förra året på Ekebergskyrkans loppis. Idag ska jag stryka några gamla juldukar att bottna med, sedan får det vara klart!

I år har jag faktiskt lagat julmat, och idag återstår skinkan att koka, köttbullar att rulla och en jansson att slänga ihop. Igår blev det leverpastej och lammpaté. Syftet med dessa projekt är egentligen att få ihop portioner till jobbet efter jullovet, eftersom jag inte kan äta vilken som helst mat p g a kemikalier och tillsatser, och eftersom jag inte orkar bry mig om mat på kvällarna, och vill ägna mig åt annat på helgerna. Tillsammans med en kalkon och en lammstek  och lite annat framöver så har jag middagar i frysen fram till februarilovet.

Några dagar av jullovet blir över till ett pedagogiskt projekt som jag ska undersöka intresset av, och därför ta fram ett material för att presentera denna idé, och det är detta jag också behöver helgerna till fram till februarilovet. I projektet ingår också att färdigställa mina två böcker om kreativitet – där introduktionen blir en del av projektets kursmaterial, och där den andra är en folkbildningsversion av min kandidatuppsats i pedagogik.

I väntan på ett domslut vars skadeståndsmål jag fick kännedom om häromdagen, avvaktar jag med mitt eget dito, så det passar ju bra att sticka emellan med något annat så länge. 60 sidor är redan skrivna av åtalet så det är bara att fylla på med tillkommande material. Det blir dessutom betydligt enklare att ha allt material samlat så att jag säkert kan avsluta det i ett svep. Eftersom skadeståndsmålet utgör del två av min trilogi där Avkunnandet (vittnesmålet – problemet) är första delen, Agrell mot Sverige (skadeståndsmålet – reaktionen) den andra och Autentopia – 2061 (visionen – lösningen) den tredje, så tar det sammanlagt ganska lång tid att färdigställa. Det blir kanske lagom att förvänta sig sommarlovet eftersom det är osäkert när domslutet kommer. Ytterligare en aspekt är de två sista stora bedrägerierna – beträffande medvetandet och historieförfalskningen, och kanske blir titeln till slut Autentopia – 2061 1061 eftersom mycket tyder på att den ryske matematikern Anatoly Fomenco hade rätt i att åtskilliga år lagts till i tideräkningen för att förbrylla folken så att de föreställer sig historien oändligt lång och omöjlig att forska i och klarlägga. 1000 tillagda år verkar vara den allmänna uppfattningen, och jag fick en intuitiv impuls som sa mig att kyrkomötet i Nicea 325 , vilket samlade hela världens kristna biskopar, var den självklara sammanslutningen för att lyckas manipulera tideräkningen på ett samordnat sätt. Sedan kunde biskoparna förklara och marknadsföra den nya tideräkningen i vars och ens sina geografiska områden och med hjälp av sina präster ned till minsta socken.

Det är ju en spännande tanke! 🙂 Det skulle innebära att Digerdöden på 13oo-talet egentligen iscensattes på 300-talet, d v s direkt efter mötet eftersom just befolkningsreduceringen var central – ju färre som kunde minnas, desto lättare blev att komma undan med bedrägeriet. Särskilt viktigt var att de gamla som satt på information om den sanna historien undanröjdes. Den biologiska krigföringen tillsammans med den fysiska innebar sedan god jord för nya lögner och manipulationer. Det gav kontinuerligt tillfälle att börja på ny kula med nya regelverk och förutsättningar.

Vidare finns det bildbevis som talar för att det som kallas 1800-talets Mud Flood (lerflod) faktiskt har inträffat, och att den iscensattes för att krossa det tartariska riket, som var en högt utvecklad civilisation. Mycket talar för att de använde sig av fri energi – etermedierad.

Som julmatiné följer därför nedan ett urval filmer av dem som jag hittills sett i ämnet, och som lär räcka till nyår! 🙂 Titta och avväg rimligheten t ex mot bildbevisningen och slutledningen beträffande kupolbyggnaderna och tornen bredvid.

Det är förstås inte populärt bland de invigda att mänskligheten nu i rask takt avslöjar bedrägerierna, och jullovets sista filmsnutt handlar just om eventualiteten att sanningssökare blir diskret varnade via sociala medier:

Jag har avhandlat centralbanksystemets bedrägeri, illusionsjuridiken, skendemokratin, fördummningsagendan, depopulationsagendan, Agenda 2010 mm mm, så nu återstår att färdigställa det sista materialet – om medvetandet och om historieförfalskningen.

En härlig folkbildningsjul önskar jag hjärtligt!

<3C

Det här inlägget postades i Domstolsprocesser, Filmtips, Folkbildning, Paradigmskiftet, Vetenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.