Att se utan ögon…

…har varit fjärrskådares privilegium fram till nyligen då en metod har spridits, vilken innebär förmåga att navigera i verkligheten trots ögonbindel som om man såg med ögonen ändå . Det är alltså medvetandet som tränats att inte behöva använda synen genom ögat som  sinnesorgan, utan istället låta synintrycken ta en genväg förbi den fysiska kroppen.

NASA-fysikern och medvetandeforskaren Tom Campbell har  på sin Youtubekanal publicerat nedanstående tysktalande film som avhandlar detta för materialisten märkliga fenomen. Det börjar röra på sig ordentligt!:

Nästa film speglar ett intressant samtal mellan Tom Campbell och konstnären Jürgen Ziewe vilket förstås avhandlar de medvetandetillstånd som ger upphov till insikter och konstnärliga idéer. En konstnär kan aldrig operera genom sitt ego, förty då är inte vederbörande en konstnär, utan istället mera en designer. Det är genom själen – varat – som konsten emanerar:

Med detta folkbildande material tillönskas sent omsider en intressant söndagsmatiné! 🙂

<3C

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.