Henrik Jönsson om tvångsskatten…

…Public Service ska vi njuta av denna härliga lördagseftermiddag tänkte jag. Den välklädde och vältalige svärmorsdrömmen med sina guldinitialer, får mig att le från sändningens början till dess slut, och han tycks avsky kollektivismen lika intensivt som undertecknad! 🙂

Missa inte Henriks protestlista mot tvångsskatten – länk hittar du i programbeskrivningen som jag klistrat in under youtubeinslaget. Där hittar du även länkar om du vill stödja Henrik i hans folkbildningsinsats.

Programbeskrivning:

Publicerades den 16 nov. 2018

I veckan röstade en överväldigande majoritet av riksdagens partier igenom ett beslut att skattefinansiera Public Service. Denna idé är inte bara arrogant, otidsenlig och hanterad på ett intellektuellt och politiskt ohederligt sätt – den är också demokratiskt farlig. Idag förklarar jag vad som hänt och vad problemet är. I filmens slut ger jag råd och argument för hur du kan hjälpa till att debattera mot Public Service, och jag vill även passa på att be dig skriva på namninsamlingen mot dess skattefinansiering. Det här är min mest ambitiösa video hittills, både i längd och research – jag hoppas ni orkar igenom den: det finns helt enkelt så mycket att säga om problemen med Public Service. Den innehåller bland annat utdrag ur en intervju med Cecilia Stegö Chilò. 🖋 SKRIV PÅ PROTESTLISTAN: https://goo.gl/r62rBF 🥇 Stöd mig via Patreon: https://www.patreon.com/HenrikJonsson 📞 Stöd mig via Swish: 1234 12 75 02 KÄLL-LÄNKAR: I allmänhetens tjänst – granskning av Public Service: https://www.facebook.com/I.allmanhete… Riksdagen om skattefinansieringen: http://www.riksdagen.se/sv/aktuellt/2… Aftonbladet: https://www.aftonbladet.se/a/jP288b?f… Aftonbladet kultur: Dansk skalle mot Public Service https://www.aftonbladet.se/kultur/a/M… Fokus: Striden om oberoendet: https://www.fokus.se/2018/04/striden-… Resumé om Public Service-kommitén: https://www.resume.se/nyheter/artikla… SOM-Undersökningen: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/fo…

Slut citat.

 

Detta är killen som kommer att influera politiken till individualitetens fromma framöver. Han kommer kanske att skrämma häcken av Bilderbergmarionetterna lika bra som den kliniska psykiatrikern Jordan B Peterson, vars intervju med Skavlan Henrik för en tid sedan analyserade och som tydligt avslöjar den hjärntvätt som både Skavlan och Annie Lööf är offer för:

För att återgå till statens tjuveri beträffande tvångsskatten för att hålla det sjunkande skeppet Public Service flytande, så har  Michael Willgert intervjuat Lars Bern om Public service obefintliga objektivitet och uppiskande polariseringar och stärker därmed Henrik Jönssons argument:

Önskar ytterligare en folkbildande lördagskväll!

<3C

 

 

Det här inlägget postades i Filmtips, Korruption, Paradigmskiftet, Scola Autenticum. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.