Apokalypsen (avslöjandet) eskalerar…

…på sin väg mot sanningen – ett autentiskt världssystem istället för det illusoriska. Nu träder de fram, och jag har tidigare skrivit några inlägg om Ronald Bernard – holländaren och banktoppen som hoppade av och avslöjade fruktansvärda brott mot mänskligheten – pedofili och barnoffer.

Sarah Westall (se hennes Youtubekanal) har samtalat med många insiders som suttit mitt i smeten och förfärats över maktens fullständigt empatilösa beteende. Det är så djävulskt att många som hört talas om det, lätt har kunnat avfärda det som skrönor av dårar.

Sarah har i två avsnitt intervjuat/samtalat med John Paul Rice – en castingchef i Hollywood, vilken alltså varit högsta hönset gällande tillsättningen av roller till filmproduktioner. Han berättar hur skådespelare överskridande prostitutionens gräns blivit erbjuden tjänster för filmroller. Gällande barnen har föräldrar erbjudit detta för deras vidkommande. Vidrigt! :'(

Det första avsnittet publicerade Sarah Westall igår, och det kan du se i nedanstående filmruta – del 2 lägger jag in efteråt som en uppdatering när det kommer ut.

Förstås ingen rolig film att presentera för studenterna i Scola Autenticum, men desto mer nödvändig – för sanningens och för framtida generationers skull!

<3C

Det här inlägget postades i Filmtips, Ondskan, Paradigmskiftet, Scola Autenticum. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.