Peter Krabbe är en arkitekt med stor omvärldskännedom…

…och lika stor förmåga att skriva om den. Igår fick vi anledning att följa en länk i en kommentar vilken ledde till PK:s blogg. Politiskt Korrekt är han då sannerligen inte, och det är förstås en enorm fördel för den löst sammansatta s k sanningsrörelsen att han har verkat som arkitekt i skånska Vellinge i 40 år och således tillhör det kommunala etablissemanget.

På hemsidan beskriver han sin bloggargärning så här:

Under fem års bloggande har jag fått allt större anledning att föra upp fokus på de händelser ute i världen som också i hög grad styr våra liv i Sverige. När jag först lanserade min blogg var det de orimliga konsekvenserna inom arkitektur och stadsplanering som uppstod på grund av de synsätt som regeringen och dess länsstyrelser hävdade, allt grundat på hypoteserna om klimatförändringar och havsnivåhöjningar, regisserade av FN-organet IPCC.
Som bosatt och verksam arkitekt på det flacka Falsterbonäset blev detta nya synsätt en käpp i hjulen som effektivt stoppade all sund planering i ett samhälle med mer än 20.000 invånare. I jakten på rimliga förklaringar till den politik som fick dessa konsekvenser ledde spåren vidare till internationella agendor som FN:s Agenda 2030 och vad man skulle kunna sammanföra under begreppet globalismen, en filosofi som visade sig ligga som grund för det mesta som beslutades även i Sverige, utan att någon egentligen hade en aning om det.
Därmed blev det dags att släppa den lokala aspekten på Falsterbonäset och försöka reda ut hur dessa agendor påverkar hela Sverige, kanske också vår omgivning i Europa och till och med ett ännu större perspektiv genom vår anknytning till ännu större regioner som Eurabia eller Eurasia. Globalismen skulle nämligen visa sig ha som syfte att utplåna nationalstaterna med sin närdemokrati och sitt självbestämmande till förmån för ett totalitärt världsstyre med en central världsregering, en regering med frihet att bestämma över liv och död efter eget gottfinnande.
Min blogg har därför numera ambitionen att informera om den ytterst obehagliga framtid vi står inför och att, så här i elfte timmen, få människorna att reagera och sätta sig till motvärn mot en värld som får Orwells 1984 att blekna i jämförelse. Genom en ökad medvetenhet kan vi tillsammans vända utvecklingen, det är jag övertygad om!
Peter Krabbe

December 2017

Sannerligen en förebild för de tveksamma systemkritikerna att luta sig emot, och Krabbes blogg är innehållsrik – ofta relativt omfattande texter presenterade i flera avsnitt. Världen i fokus – vem styr vår framtid och varför? Det är underrubriken – den övergripande fråga som skribenten oftast kretsar kring. Han menar alltså att vi hånade så kallade ”konspirationsteoretiker” egentligen är leverantörer av fakta. Ja, förstås är det så! Den växande skaran med ett extraherande medvetande kan inte ha fel – några kontrollerar världen och använder sig av sin makt för att främja sina självberikande verksamheter. Folken betalar för deras vanstyre och maktfullkomlighet med blod, svett & tårar!

Igår fick vi anledning att följa en länk till Peter Krabbes inlägg Hoten mot mänskligheten – istället för solstrålning. Del 3 I inlägget får vi anledning att fundera på om månadslånga köldperioder följt av månadslånga värmeböljor är naturliga eller artificiella – skapade. De kan förvisso också vara symptom på den annalkande istiden vilka föregås av extremväder.

Serien om hoten mot mänskligheten omfattar fem avsnitt enligt följande:

 

Utöver denna skrämmande serie hittar studenterna i Scola Autenticum mängder av inlägg publicerade under sex års tid, och för detta rekommenderas sommarläsning i valfri takt och valfri ordning.

Den senaste tiden har jag främst publicerat andra skribenters artiklar, medan jag tidigare skrev om de ämnen jag satte mig in i. Det har främst handlat om penningsystemet, illusionsjuridiken och globalistagendan. Tydligen gjorde jag det så bra att FS-data som är min leverantör av internettjänster släppte in nättroll på bloggen, vilket innebär att det har flyttats runt både beträffande form och innehåll. Länkning till väsentliga inlägg har ersatts med mindre syntetiserande och slutsatsrelaterade inlägg osv.

I början skrev jag mycket om Autentopia – 2061 enligt kategorierna till höger. Inom kort kommer jag att återgå till denna kärna, vilken är mitt livssyfte genom att visionen genom folkbildning kan medvetandegöra möjligheten att manifestera ett sanningsparadigm istället för det föreliggande illusionsparadigmet, vilket helt enkelt är kapat från källan/universum/gud/naturen av luciferianska krafter i syfte att skada både jordklot och människor.

Mera om denna nygamla inriktning framöver, vilken sedan en tid framträtt genom intuitiva signaler från mitt undermedvetna – d v s det som är en aspekt av universum, vårt kollektivt omedvetna som CG Jung kallade det. Det är dags nu helt enkelt! 🙂

<3C

 

Det här inlägget postades i Bloggtips, Korruption, Kunskap och lärande, Paradigmskiftet, Samhällsförtryck, Samhällsgenererad ohälsa, Scola Autenticum. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.