Folkbildaren David Icke förutser händelser 2018…

…i ett nypublicerat Youtubeklipp som jag tror att studenterna i Scola Autenticum har glädje av genom att det relativt kortfattat avslöjar den förestående agendan. Han pratar om vilka geopolitiska manipulationer av Rothschild och Co vi kommer att få se under året och åren framöver i bl a Syrien och Iran, men också om hur mänskligheten vaknar och börjar undra om den rådande maktordningen är rimlig. Varför ska mänskligheten acceptera deras påhitt som sakta men säkert drar åt snaran kring mänsklighetens halsar.

David Icke kallas i Wikipedia för konspirationsteoretiker, men som han själv påpekar i videon, så har allt som han förutsåg på 90-talet nu inträffat. Det som den globala elitens nätverk bestående av 1% av mänskligheten, har planerat, har alltså också hänt och givetvis till deras fördel på folkens bekostnad. Det innebär par definition och med logisk slutledning att konspirationen är ett faktum.

Det DI ser framför sig är en raderad medelklass, vilken kommer att smälta samman med underklassen i ett samhällssystem som gestaltas i Hunger Games-serien. På toppen av pyramiden sitter förstås de 13 blodfamiljerna och blickar ner på sina slavar. Istället för en medelklass kommer polis- och militärstaterna att styra med järnhand. Dock inte med representanter ur mänskligheten,  utan med hjälp av AI som det förstås inte går att resonera med. Terminator är här!

Den som vill fördjupa sig i David Ickes avslöjanden, kan köpa hans nya bok som heter So What Next? 2018 and Beyond. Han har förstås också en hemsida.

Även texter som hittats, och vilka explicit uttrycker hur planerna ser ut, har avfärdats som påhitt, men då måste vi gratulera författaren till att ha lyckats förutse hur framtiden som av en slump kommer att se ut. Det spelar ingen roll vem som skrivit dem eftersom de överensstämmer exakt med vad som faktiskt har hänt och händer. Vi måste fråga oss om vilket som är rimligast – att någon lyckats gissa en slumpmässig utveckling, eller att texterna är illasinnade planer att kontrollera hela världen i en världsregering, en världsvaluta och en världsreligion.  Viktigt att beakta är dock att globaliseringen i sig inte är av ondo. Det är agendan som är problemet. Utan en förtryckande agenda skulle ett globalt administrativt organ kunna samordna och omfördela naturresurser efter behov.

Till de viktigaste texterna har jag följande tre i topp:

Zions Vises protokoll – den övergripande planen eldersofzion_protocols

Silent Weapons for Quiet Wars – manipuleringsmekanismerna SILENT

Bankmanifestet för övertagandet av slavarnas egendom – Bankers_Manifesto

Det gäller alltså att tänka själv! Bevisen för den djävulska agendan kräver inga erkännanden av förövarna. De är uppenbarade för världen!

Det skulle behövas en #MeToo-rörelse för alla som blivit bedragna av blodlinjefamiljernas lakejer. Det de kommer undan på är det jag klargjort begreppsligen som Internaliserad Skuldförskjutning, d v s att folken har lärt sig att skylla sig själva eftersom folk hjärntvättats att tro att staten aldrig kan ha fel. Det finns inget folk som är så eftergivna mot den kriminella staten såsom svenskarna. Det var det författaren Roland Huntford konstaterade redan i början av 1970-talet, och det är under det förtrycket som juridikprofessor emeritus Jacob WF Sundberg verkat för FN:s deklaration om de Mänskliga Rättigheterna (EKMR).

Nedan hittar du en liten lista på intressant läsning som relaterar till ovanstående. Jag vill dock poängtera att ingen av nedanstående författare hävdar att det finns en dold agenda, men enligt min mening så finns en och annan antydan här och där:

  1. Fd hovrättsdomarens Olle Ekstedts memoarer: Min tid hos fru Justitia I & I.
  2. Roland Huntfords The New Totalitarians, om Sverige: The_New_Totalitarians__Brave_New_Sweden___1980_
  3. Jacob WF Sundberg, Minnen: Minnen
  4. Jacob WF Sundberg, Tystnadsspiralen: Tystnadsspiralenreg
  5. Jacob WF Sundberg, Huntford och Europakonventionen: Huntford_och_EK
  6. Jacob WF Sundberg, Från Eddan till Ekelöf: FrEdEk1 FrEdEk2
  7. Jacob WF Sundberg, Från Ekelöf till Europa: Ekelof_t_Europa
  8. Europakonventionen och Sverige – tur och retur. FFE_foredrag

Via Institutet för offentlig och internationell rätt (IOIR) hittar du fler texter av och även videos med professor emeritus Jacob WF Sundberg.

Nu kan studenterna i Scola Autenticum förse sig med kunskaper som räcker i flera veckor. Men glöm inte vad David Icke ungefär säger i videon: Kunskap utan att den följs av handling är lika dålig som ingen kunskap alls!

En härlig fortsättning på söndagen tillönskas…

…i Kärlek, Fred och Skapande Frihet!

<3 C.

 

Det här inlägget postades i Filmtips, Intressanta böcker, Korruption, Paradigmskiftet, Samhällsförtryck, Scola Autenticum. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.