År 2018 blir brytpunkten…

…mellan den dolt rullande systemkraschen och den fullt synliga dito. Det är just denna brytpunkt som är intressant eftersom den representerar en propp som lossnar efter att ha byggts på bakom skynkena sedan 2008. Många av oss har insett och kommunicerat att vi inte går in i en ny krasch, utan att det är den gamla som fortfarande frodas i högönsklig välmåga. Kvantitativa lättnader och nollränta har varit drivmedlet i detta teaterstycke. Under 2018 blir det soppatorsk, förty någonstans måste brännvinet sina oavsett hur stort kalaset än är.

Lynette Zang är en analytiker med intresse i marknaden för ädla metaller, men oavsett det så resonerar hennes analys nästan perfekt med min intuition. Jag har aldrig haft intresse nog att sätta mig in i detaljer, där djävulen för övrigt sägs bo, och har bara en övergripande bild av den globala ekonomiska situationen. Jag har inte ens haft intresse av att med hjälp av intuitionen skaffa mig detaljkunskaper om t ex börshandeln, även om jag är övertygad om att jag hade kunnat om jag velat. Det ingår inte i mitt syfte att ägna mig åt illusionsparadigmets skräp. Därför är det vettigt att istället tjuvlyssna på andra som har intellektuell koll på detta, och bara använda intuitionen till att sortera bland dessa analytiker, och Lynette Zang är enligt min mening klockren.

En nyligen publicerad produktion av X22Report Spotligt med en mycket intressant intervju med Lynette om vad som komma skall, tror jag att många studenter i Scola Autenticum skulle ha glädje av. Hon pratar bland annat om ädla metaller, kryptovalutor, öst/väst, det nya ekonomiska systemet efter återställningen (reset). Hon bedömer att transformeringen tar tio år:

Jag kan hålla med om hennes bedömning beträffande transformationen, ifall processen som centralbankssystemets representanter, alltså dagens maktelit, driver på, får alltför mycket motstånd beträffande sina strategier och de konkreta åtgärder de vill ha som ersättning, t ex chipning mot medborgarlön.  Min intuition berättar att det genom människors eskalerande medvetandeutveckling, och därmed motstånd mot presenterade lösningar, kommer att pågå till 2036. Det är då börshandeln globalt kommer att stängas ned p g a materiellt ointresse.

Tyvärr tillåts inte översättning till svenska för videon, annars hade det varit en god gärning att försöka hinna med det. Därför får studenterna en extra lektion i engelska utöver SO-lektionen 🙂 Den som är ambitiös och vill bidra till folkbildningen, transkriberar och översätter videotexten och skickar till min epost; carinasnabelaautentopiapunktse så kan jag ladda upp och lägga ut dokumentet som PDF  i form av en uppdatering i inlägget… Tack på förhand i förekommande fall!

Med detta förslag på söndagsmatiné ber jag att få önska alla en solig och härlig januarisöndag…

…i Kärlek, Fred och Skapande Frihet!

<3 C.

Det här inlägget postades i Filmtips, Paradigmskiftet, Penningsystemet, Scola Autenticum. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.