Nytt år, nya möjligheter 2018…

…och välkomna tillbaka, kära läsare, till att ta del av nya kunskapsresor, texter, insikter och synteser i det nya sanningsparadigmets tjänst. Såsom konstaterades i förra inlägget kan medvinden, t ex belyst via #Metoo-rörelsen, vara en skenbar framgång med en lång räcka av avslöjanden och omröranden i grytorna världen över, i etablissemangets syfte att i ett senare skede – efter en förtroendeuppgradering – börja dra åt tumskruvarna igen. Problemet för dem är dock att människor nu vaknar upp i en eskalerande skala, vilket innebär att ganska många kan förutse planerna och därmed grusa dem i samma takt som isen spolas.

Den förestående uppdateringen av Autentopia -2061 kommer att framför allt att spegla konsekvenserna av fysikern Thomas Campbells bok My big TOE (Theory Of Everything) och de videoproduktioner som både han själv och via andra producenters intervjuer har publicerats på Youtube. Läs mer om Tom Campbell här, här och här.

Som av en händelse har han till min stora glädje i dagarna publicerat ett antal mycket pedagogiska kortfilmer som redogör för teorin och dess konsekvenser, samt en något längre (ca 15 minuter) som knyter ihop hans teori med VR-modellen, dubbelspaltexperimentet och medvetandet, och vi kan nu verkligen säga ”Hejdå, materialismen!”:

Uppdatering: Ytterligare en liten film dök upp på Youtube, vilken kort avhandlar VR-modellen och dess konsekvenser. Ett intressant uttalande mot slutet av filmen är att den positiva förändringen av beteendet förankrat i varandet istället för i egots görandesfär, är en logisk konsekvens av VR-tillståndet. Ni som läst bloggen länge vet att jag skrivit just detta många gånger, d v s att Autentopia inte är en utopi utan en logisk konsekvens av den naturliga utvecklingen – evolutionen – om denna inte blir kapad av egocentriska krafter, upprätthållna av massiv marknadsföring av materialismen och därmed uttryckta som makt genom pengar. Det är detta förhållande vi är i färd med att räta upp nu genom vår medvetandehöjning.

Därmed insåg jag att glömt en teori vilken kallas Maja-hypotesen och har beskrivits av Carl Johan Calleman. Hans bok The Ninth wave of creation väntar på genomläsning före uppdateringen. Den tycks synnerligen kompatibel med Campbells teori eftersom den beskriver nedladdningar av allt frekventare medvetandevågor. Mer info hittar du på Callemans hemsida, och tills vidare kan du läsa hans blogg där han förklarar fenomenet djupare. Här en intervju som presenterar Calleman och hans teori:

Slut uppdatering.

Vid sidan av vetenskapsförbryllningen är historieförfalskningens konsekvenser en aspekt som förstås måste vävas in i autentopiatexten. Youtubekanalen Newearth har bidragit stort till avslöjanden beträffande denna genom att t ex peka på avancerad marmorskulpturering som är helt omöjlig utan någon form av laserverktyg. Det innebär per definition att en avancerad civilisation som gått under MÅSTE ha funnits tidigare.  Här en av kanalens videoproduktioner:

Det uppblossande intresset för Antarktis verkar spegla kontinentens hemligheter kopplade till utomjordisk aktivitet och en förlorad civilisation. Nedan ett vittnesmål av en amerikansk officerare:

En forskare som på senare tid vunnit terräng, men som tidigare ignorerats eftersom hans teorier utmanade det fastslagna narrativet, är Immanuel Velikovsky. Du hittar hans böcker i PDF-arkivet. Venus födelse ur Saturnus är utgångspunkten för teorin. Det som ger bäring för teorin är att Velikovskys beräkningar av hur Venus yta borde vara beskaffad om han har rätt, har visat sig stämma efter det att det med teknikens hjälp blivit möjligt att undersöka saken. Det finns en mängd produktioner om IV eftersom intresset ökat på senare år. Jag hittade en serie vilken utöver kopplingen till arkeologiska fynd också knyter samman Velikovskys teori med bibelverser vilka berättar om naturkatastroferna, bl a ”syndafloden” som enligt teorin blev en av följderna av de kosmiska händelserna:

En annan spännande teori att överväga att försanthålla i autentopiatexten är den om Agartha – den inre världen i ett ihåligt jordklot. En som påstår sig ha besökt denna värld, och dessutom återkommit för att berätta historien är svensken Olaf Jansen, nedtecknad av Willis Emerson – The Smokey God.  Den finns som pdf att ladda ner, jag hittar inte min fil just nu. Mängder av länkar till information om teorin och dess förespråkare och vederläggare hittar du på Kolozzeum, om Hollow Earth. Ha det kul! 🙂

Sannerligen är paradigmskiftet i begynnelsen av formerandet av sin nya normalvetenskap, för att uttrycka med Thomas Kuhns vetenskapsteoretiska terminologi. Det är i detta sammanhang lätt att glömma bort att alla nya (läs sådana som inte längre kan motarbetas av  föreliggande etablissemang) idéer går enligt filosofen Schopenhauer igenom tre stadier: Först förlöjligas den, sedan blir den våldsamt motarbetad, och slutligen accepteras den som en självklar sanning. När Kopernikus presenterade sin idé om den heliocentriska världsbilden, så skattade garanterat alla kyrkans män…

Med förvissning om att alla studenter i Scola Autenticum nu har material för hela veckan att reflektera över, önskar jag en god fortsättning på det nya året…

…i Kärlek, Fred och Skapande Frihet!

<3 C.

Det här inlägget postades i Filmtips, Kunskap och lärande, Naturvetenskap, Paradigmskiftet, Samhällsutveckling, Scola Autenticum, Vetenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.