GOTT NYTT ÅR 2018!!!

Traditionellt brukar jag presentera nedslag i form av besökare och bildklickande i bloggstatistiken denna dag, men i år nöjer jag mig med tre bilder – bland de mest klickade under år 2017 och under många år dessförinnan.

Båda speglar kreativitet och handling under nästan 20 år, och även om livet i exil är helt OK så gör  inte detta faktum stölden av min egendom ogjord och förlåten. Däremot ska den göras ogjord eftersom den i sig är olaglig, och också föregicks av olagligheter, samt även rullade upp olagligheter i sitt kölvatten. Lögn- och tjuvstatens representanter i bolag som kallar sig myndigheter måste lära sig att veta hut!!

Bild 1 visar huvudbyggnaden 2009, bild 2 visar innergården mellan huvudbyggnaden och uthuset och bild 3 visar den pga stölden ej genomförda planen för framsidans ätbara trädgård. Staten kan välja mellan att reversera den stulna lagfarten och återlämna egendomen till familjen Agrell – den rättmätiga ägaren, alternativt låta hälaren Robert Salomonsson behålla den. Det är förstås den prisfråga som FK/Europadomstolen får ta ställning till framöver när alla dokument är återsamlade och bearbetade och intuitionen signalerar att tiden är mogen.

2017 slutade rent fantastiskt genom att jag hittade pusselbiten som förklarar det kosmologiska fundamentet till Autentopia – 2061. Mitt humanistiska perspektiv som bygger på fyra teorier och två förhållningssätt (se kategorierna till höger), har fått sin förklaring  av fysikern Thomas Campbell (tidigare inlägg om honom här: http://www.autentopia.se/blogg/?s=Campbell). Biologerna Bruce Lipton (se tidigare inlägg här: http://www.autentopia.se/blogg/?s=Lipton) och Rupert Sheldrake (se tidigare inlägg här: http://www.autentopia.se/blogg/?s=Sheldrake)backar upp med sina perspektiv.

Som på beställning – när jag funderade på vilken video jag skulle lägga ut i inlägget, visade sig att nedanstående just publicerats – Virtual Reality Means You Have a Purpose:

Detta kan vi läsa under filmen i Youtubefönstret:

You have a purpose. Virtual Reality puts you on the path to evolution where the quality of your choices and experiences determine your quality of being. This short video clip is meant to be shared to bring awareness to the work of Thomas W Campbell, author of My Big TOE. Tom’s physics experiments will attempt to provide further evidence of the virtual reality concept.
Tom’s MBT theory has supported virtual reality for 20 years, http://www.mybigTOE.com Tom’s website http://www.mbtevents.com Tom’s events
Editing by Scott Elnes of Mobile Age Media http://facebook.com/mobileagemedia Camerawork by Keith Warner MBT Events

 

Ni som följt Autentopiabloggen länge känner igen rubrikerna. När Tom drar ut konsekvenserna av sin (TOE) Theory of Everything så landar han socialpsykologiskt i den värld som jag beskriver i Autentopia. Men jag tror inte att han gillar att människor i sanningsparadigmet skrattar åt illusionsparadigmets representanter. Det vet ju inte bättre eftersom de inte utvecklats så mycket, de har ju hållits kvar i materialismen och kontrollsystemen på sina jobb. De senaste åren har jag kommit till insikt beträffande just detta; Illusionsparadigmets KAN INTE bättre än så här, länge trodde jag att de INTE VILLE. Som Strindberg sa: ”Det är synd om människan.” Ja, sannerligen…

Upptäckten av Tom Campbells TOE, vilken förenar relativitetsteorin med kvantfysiken och metafysiken genom en virtual reality-modell där information renderas,  innebär att jag kan färdigställa boken genom en slutlig uppdatering, och även historieförfalskningen ska förstås vävas in i texten. Den djuplodade trilogi som jag sett framför mig under några år blir istället en bok där referenserna tillsammans bildar ett litet bibliotek som täcker det väsentliga  för den som vill skaffa sig en bild av vad som väntar i det nu inrullande sanningsparadigmet. Tanken har alltid varit att Autentopiatexten med dess länkning ska fungera som ett avstamp, en guide – ”Slavens guide till Frihet”, kanske… 🙂

Som jag nämnde i förra inlägget säger intuitionen numera att det i folkbildningens namn är mera idémässigt lönsamt att skriva en ungdomsboksvariant och en barnboksvariant av Autentopia – 61, och sedan insikten föll in i medvetandet, så har idéer kring detta uppenbarat sig. Det hypnagoga tillståndet mellan sömn och vakenhet på morgonen bär ofta med sig insikter. Inte vilka som helst insikter, utan sådana som berör varandets funderingar.  Det är  intentionen på vara-nivån som styr kommunikationen mellan det omedvetna och det medvetna.

På tal om framtiden har Greg Hunter intervjuat Clif High (se tidigare inlägg om CH här: http://www.autentopia.se/blogg/?s=Clif+High) inför det kommande året:

Clif High bygger sina analyser på prediktioner som människor avslöjar genom de texter de producerar på internet. Inför 2017 avslöjade CH Bitcoinuppgången och #MeToo-rörelsen. Beträffande den sistnämnda kommer mera – endast de lågt hängande frukterna är plockade än så länge, menar han.

Vidare kommer vi att få se statsanställda kontrollanter som bevakar mainstreammedias tilltag i form av publicering av otillbörliga artiklar och bilder. Renässanssamhället slår igenom de närmaste åren, menar Clif High och den som vill fördjupa sig i detta ämne läser med fördel Daniel Pinks bok (som jag har i tryckt version på svenska)  a-whole-new-mind-why-right-brainers-will-rule-the-future-by-daniel-h-pink-epub-qwerty80_2 

Utöver ovanstående berättar Clif om prediktioner beträffande lagföring av mediafolk, priser på guld och silver, mm mm.

Den globala eliten kommer att retirera menar CH, de har redan förlorat. Dock skulle jag vilja höja ett varningens finger – det kan vara en del av strategin att lösa alla världens problem och vinna mänsklighetens förtroende, för att därefter börja dra åt tumskruvarna igen. Det är så det brukar gå till. Här är ett citat från bloggen Redefining God, ur inlägget The Multilateral/Multipolar New World Order will seem like heaven… at first

The globalists are in the process of running a problem / reaction / SOLUTION scam on us, not a problem / reaction / PROBLEM scam.

This means that when we reach the end result of this transition process, the NWO will look like the SOLUTION to all our problems, not another PROBLEM (such as a dark, scary fascist regime) we need to overcome. It will appear as though the corrupt have been defeated, World War 3 has been stopped, all regional conflicts have been resolved, biowarfare against the population has been halted, poverty has been alleviated, debt money has been abolished, secrets have been revealed, and so on and so forth. And the masses, after having been force-fed negativity and conditioned to expect a scary NWO for so long, are expected to be so overcome with joy that they’ll willingly embrace the New Order.

Den som lever får se…

Under 2018 önskar jag mest utöver lycka till mig själv, familjen, vänner och resten av världens människor, är ett juridiskt genombrott, d v s att stiftelsen Sweden, The Kingdom of, med sina bolagsmyndigheter börjar följa lagarna, särskilt grundlagen Regeringsformen. Det skulle innebära att vi inför 2019 skulle kunna börja kalla Sverige en rättsstat. Idag är den tyvärr en maktstat med spakarna placerade i Bilderbergs persongalleri – en demokratur som min sockenbroder av födsel Vilhelm Moberg kallade Sverige redan före bolagiseringen.

Med detta avrundar jag 2017, tackar både lokala och globala läsare hjärtligast för intresset, med återseende 2018…

…i Kärlek, Fred och Skapande Frihet!

<3 C.

Det här inlägget postades i Bloggstatistik, Bloggtips, Domstolsprocesser, Egendomen Autentopia, Egna domstolsprocesser, Filmtips, Harstenslycke, Intressanta böcker, Juridik, Korruption, Paradigmskiftet. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.