Min analysförmåga har svikit mig…

(Uppdateringar 170829 med röd text, uppdatering 170831 med grön text, uppdatering 170901 med lila text, uppdatering 170904 med turkos text + fulltextartikel sist, uppdatering 170922 med brun text)

…beträffande ifrågasättandet av Anna Kinberg Batras fortsatta ledarskap. Jag har haft svårt att förstå vissa moderatgrupperingars angelägna målsättning att byta ut henne mot någon annan. Inte för att hon är någon stjärna, men hon verkar ju inte vara ett stolpskott heller – som t ex Sofia Arkelsten, vilken genom NewsVoice artikel speglar denna materiellt svaga, luciferanska och lättledda stackars människa. Eftersom partipolitik är en förbryllningsmekanism i syfte att hålla människor borta från den verkligt viktiga frågan, d v s vilka som äger världen genom att de kontrollerar pengaskapandet, vilka är desamma som under megakorporationernas flagga (läs monopolismen) plundrar jordklotets resurser och suger ut valboskapens slavblod. Det har aldrig varit så tydligt som nu att det inte finns några pengar till gamla och sjuka – de utslitna slavarna.

Detta är en produkt av Fredrik Reinfeldts jobblinjepiska, och av rädsla för att själva hamna i blåsväder, har de som kontrollerar och dömer sina medslavar i de handelsdrivande bolagen vilka kallar sig myndigheter, begravt sin medmänsklighet och blivit orderföljare utan hjärta. Det beror inte på otur eller någon slags naturlig utveckling, det beror på att den globala elit som Fredrik Reinfeldt är en marionettdocka till, vill ha det så.

Även om jag förstås känner till och har skrivit om denna globala elits nästa drag beträffande den svenska politiska utvecklingen (läs illusionsteatern) är att sätta lättstyrda Annie Lööf först i båten efter illusionsvalet 2018. Det vet vi eftersom hon var inbjuden till årets Bilderbergmöte som jag skrev om här. Vi vet också att oavsett vilket parti vi röstar på av sjuklöverpartierna, så är det en  röst på centralbanksystemet – alltså den globala eliten vilken kontrollerar detta system oavsett officiella ägarförhållanden.

Så varför såg jag inte det självklara, trots att det var uppenbart? Blueshift hjälpte mig på traven med en artikel med just titeln Varför globalisterna vill bli av med Anna Kinberg Batra och analysen är helt logisk och korrekt, citat:

Globalisternas problem är att AKB inte bara visat oroande tecken på styrka och självständighet – hon är också den naturliga ledaren i en ny borgerlig Allians, oavsett om denna inkluderar det zionistiska Sverigedemokraterna eller inte.

Annie Lööf fungerar helt enkelt inte som primadona i en kvartett i vilken Anna Kinberg Batra ingår.

Ja, förstås – så självklart!!! 🙂

AKB ämnade dock inte lämna sitt uppdrag som partiledare kunde vi läsa om i veckan, men nu har hon fallit till föga och på SVT kan vi läsa att Anna Kinberg Batra lämnar sin post – hon gav upp för trycket. På SVT kan vi idag läsa flera artiklar om ”krisen” – varför AKB kritiseras, vem som kan komma ifråga som partiledare istället, vilken ledartyp som krävs samt Annie Lööfs uttalande.

Allt är förstås bara trams och en produkt av Bilderbergarnas rävspel som särskilt trogna marionetter har fått till uppgift att effektuera genom vilken som helst kritik som de kan använda. Intressant är att två svenska politiker tidigare uttalat sig om just den globala elitens makt – Göran Persson och Håkan Juholt. Båda sa ungerfär så här: ”Jag hade ingen aning om vilka krafter som låg bakom.” I GP:s fall avsåg uttalandet plundringen av pensionsfonderna till förmån för den globala eliten, och i HJ:s fall avsåg uttalandet kravet på hans avgång som partiledare för S eftersom han hade ett hjärta för folket. Inte bra, inte bra… 😉

Snart vet vi vem som tar över efter AKB. Antingen någon lågkarismatisk doldis eller en veteran som kan spelreglerna och därför är ombedd att hålla låg profil samtidigt som vederbörande explicit och implicit lyfter Annie Lööf som person – alltså kommunicerar Annie Lööfs förträfflighet till det dumma folket som annars inte skulle begripa vilken enastående människa och statsminister hon är. Det kan knappast funka med Fredrik Reinfeldt eller Carl Bildt – vilket många enligt en av artiklarna länkade till ovan, drömmer om.  Självklart tackade Bildt nej till erbjudandet om partiledarskap. Dels har han ju klättrat i marionetthierkin sedan han främst var en nationell aktör, och sjunger nu långt fram i bilderbergkören. Hur skulle det se ut om han seglar in i partipolitiken igen eftersom han skulle vifta bort Annie Lööf som en fluga i frågan om Alliansledarskapet efter valet 2018? Det skulle ju nullifiera planens nästa steg – en direkt motverkan!  Att han spelade lite tveksam och låtsades övervägande erbjudandet, är lika självklart. Tänk på att han spelar en roll i en teater, där folket är publiken. Personligen tror jag att de väljer Ulf Kristersson. Så här några dagar senare, så verkar jag – iaf om vi får tro SVT:s rapportering – ha rätt. Det kommer att bli Ulf Kristersson! 🙂 I dagens SVT-nyheter hittar vi en analys av Elisabeth Marmorstein; Kristersson storfavorit till partiledarposten. Mest intressant är följande information, citat:

Dessutom är han fast förankrad i de politiska idéerna kring det “nya utanförskapet” som Moderaterna vill gå till val på och står bakom de många reformgruppernas förslag som partiet tänkt presentera inför stämman i mitten av oktober.

– Han är hjärtat i berättelsen om utanförskapet, som en moderat uttrycker saken.

Utanförskapets retorik handlar enkom om hjärntvätt. Genom att gynna de lyckosamma – vilka förstås inte kallar sin situation som tursam utan som självgenererad – skapar bilderbergkören, där moderaterna står längst fram och skriker på sjuka och andra försäkringsbehövande, föreställningen om att ”de föredrar att leva på bidrag” – som om de glömt att det handlar om försäkringar. Titta på filmen ovan och lyssna på utredaren – vilken vi hör sjunga högt och ljudligt i bilderbergkören! Han refererar SÅÅÅ duktigt till mammon – Nya Moderaterna med den Nya utanförskapsretoriken – trots att han har en doktorsgrad och borde veta bättre. Han har fått LÄRA SIG av bilderbergkören att det innebär utanförskap att vara arbetslös eller sjuk. Han har lärt sig det utan att fatta att han är lurad, blåst och bedragen. Han används som en marionett – precis som alla andra i kören – i syfte att hjärtvätta ALLA människor tills ingen återstår. Sanningen är ju givetvis den att det är de värderingar som människor hjärntvättats med som avgör om sjuka, arbetslösa och fattiga anses befinna sig i utanförskap eller inte – inte deras faktiska belägenhet. I ett humanistiskt samhälle skulle de betraktas som fria och icke så tärande på jordklotets resurser.  Titta gärna på filmen 1984 och fundera på vem Winston just gestaltar? Mänsklighetens sista representant – de andra är hjärntvättade orderföljare!

I själva verket är hela resonemanget en illusion och som sagt en fråga om värderingar – och INTE sakfrågor såsom Nya Moderaterna vill göra gällande. ALLA partier i sjuklövern – från vänster till höger – är med i byggandet av bilderbergkörens scenerier varifrån de kan bedriva hjärntvätten och pådyvla de sista resterna av den mänskliga rasen sina värderingar. Agendan är naturligtvis att få slavarna själva att kontrollera sina medslavar så att bilderbergkören själva slipper. Billiga vakter, eller hur? 🙂 

Illusionen består i att förbrylla bort människor från födslorätten att leva och blomstra på var och en sina villkor, till att rama in ett fåtal möjligheter som står till buds inom systemet – bilderbergkörens system! Det finns ingen polarisering mellan höger- och vänsterpolitik i detta, utan det är en klockren fråga om en demokrati kan ha herrar och slavar. Genom att få folk att tro att de har chansen att bli herrar istället för slavar, så sätter bilderbergkören piskan i den lättlurades hand och uppmanar den att slå på sjuka och arbetslösa. Det den lättlurade inte tänker på – eller kanske inte vill tänka på – är att situationen mycket väl kan vända. Sjukdomar har i vår förgiftade miljö mycket lätt för att slå rot i vem som helst, och en tsunamihög arbetslöshet i en tid då alla bubblors moder förväntas brista vilken dag som helst, kan göra den kartige vek genom en handvändning. Jag tror personligen att det är till stupet vi måste innan mänskligheten riktigt fattar att det föreliggande paradigmet havererar med aritmetisk förutsägbarhet, d v s när de kvantitativa lättnaderna stryps och hyperinflationen rullar in.

Åter till de Nya Moderaternas Ännu Nyare Partiledare 🙂

Han vet redan hur spelet fungerar samtidigt som han är trovärdig. Risken finns ju annars att det blir för uppenbart att moderaterna inte vill överglänsa Annie Lööf. UK kan hålla låg profil, i diplomatisk anda lyfta Annie Lööf – om han blir kompenserad. Han har ett antal skelett i garderoben gällande sina bostäder och städhjälp, men de går säkert att förlåta. Huvudsaken är att Annie Lööf blir ohotad inför alliansbildandet efter valet 2018.

Jag minns inte exakt vilken dag det blev klart att Ulf Kristersson tar över efter Kinberg Barata, men för helhetens skull vill jag uppdatera inlägget med det fullbordade skiftet med en länk till nya moderaternas information om deras nominering av Ulf Kristersson. Varför har en logiskt tänkande, analyserande och syntetiserande människa aldrig fel? Varför ser vi alltid igenom dimridåerna? 🙂

I september 2018 har det synliga systemhaveriet rullat på i något år, och mängder av jobb försvunnit i dess kölvatten och dess förvecklingar slagit ut i full insikt. Skuldavskrivningar i global omfattning blir nödvändiga, och det blir alltså Annie Lööf som får äran att föreslå medborgarlönen som bl a en svensk lösning på problemet – med de andra partierna under andäktigt medhåll inför valet. Medborgarlönen kommer förvisso att knyta medborgarna hårdare till staten och få dem att lättare acceptera chippningen – ”som är så himla bra för man behöver varken bankkort eller nycklar”:

I dagens NewsVoice hittar vi en artikel av Torbjörn Sassersson med rubriken Svenska banker vill chippa dig – Tidigare hemliga projekt nu offentliga ,vilken jag klistrar in i fulltext nedan. (Gå in på NewsVoice och läs kommentarerna också!) Medborgarlönen blir det ultimata lockbetet i en tid då människor desperat ropar på hjälp i en värld som gungar dramatiskt. När alla försäkringar – bidrag som politikerna kallar dem – slås samman i en medborgarlön, och då menar jag ALLA försäkringar – pension, sjukpenning, sjukersättning, föräldrapenning, a-kassa, försörjningsstöd m fl så är enda alternativet att slippa chippet att bygga upp lokala samhällen, starta upp lokal handel med lokala valutor och/eller byteshandel.

Därmed får Storebror full kontroll över ditt liv om du inte aktivt väljer att stå utanför. Frågan är om det ens finns ett val? Med en inopererad GPS behövs inga fängelser. Men medborgarlönen är samtidigt en nödvändig brygga mellan det hierarkiska systemet och sanningsparadigmet. Om vi inte vill se människor svälta ihjäl på gatorna, måste några smulor från den globala elitens tjuvgömmor kastas ut till folket.  Det gäller ju att se till att spelpjäserna i monopolspelet har något att förlora, annars lämnar de förstås spelplanen…

Med denna idévandring mellan moderaternas kris och medborgarlön och chipning, tillönskar jag läsarna en härlig helg…

…i Kärlek, Fred och Skapande Frihet!

<3 C.


Svenska banker vill chippa dig – Tidigare hemliga projekt nu offentliga

7
712
Future of shopping - Bild: Crestock.com
Future of shopping – Bild: Crestock.com

Torbjörn Sassersson, juli 2017, selfieDEBATT. Swedbank Labs och Handelsbanken Din Ekonomi skriver att tiden är inne för att låta dig chippas. Bankerna utger sig för att de trendspanar, men skapar egentligen chip-trenden själva. Labs meddelar att avdelningens projekt tidigare var hemliga, men att de valt att glänta på dörren.

I mitten på 00-talet spreds konspirationsteorin i USA att det fanns långt gångna planer på att bankerna ville chippa alla. Aktivisten och opinonsbildaren Mark Dice skrev att chippet kunde liknas vid odjurets märke, en idé baserad på texter i Bibeln. Bortsett från det senare bekräftas nu spekulationerna på flera sätt.

Både Handelsbanken och Swedbank presenterar chippning som en naturlig del av utvecklingen av den allt mer utbredda kontantlösheten, en trend som bankerna driver. Swedbank Labs skriver på sin hemsida att tidigare var arbetet hemligt ända fram till lansering av färdig tjänst, men att avdelningen nu tror på en öppnare inställning för att få feedback från kunder tidigt i processen. Swedbank behöver veta vad som kan vara en framgångsrik implementering.

Bankerna vill bortom alla tvivel skapa det kontantlösa samhället, trådlös identifiering och betalning. Bankerna verkar dock inte nämnvärt driva processen så att allmänheten eller politiker får vara med i besluten trots att samhället påverkas i stort. Vanligt folk ska endast haka på trenden, som om människor bara är passiva följare av fantastiska trender skapade av affärsbanker.

Swedbank och Handelsbanken förklarar vad de vill realisera. Några exempel:

  • Trådlös identifiering.  Ögon-, röst-, handflats- eller ansiktsigenkänning. Swedbank Labs skriver om aktivitetsarmband som använder din unika hjärtrytm som ID när du ska betala något.
  • Contextual payments. Gå in på matbutiken och plocka allt du vill handla. När du passerar utgången identifieras du och de varor du plockat på dig. Pengarna dras automatiskt från ditt konto. Du ska alltså kunna shoppa utan att behöva passera en manuell betaltjänst.
  • VR-glasögon. Med Handelsbankens egna ord: ”Så snart kanske du inte behöver tänka på betalningen alls, utan bara sätta på dig dina VR-glasögon och säga vad det är du vill ha. Snacka om science fiction!”Handelsbanken*

Det ledande företaget för 10 år sedan var VeriChip Corporation som dock inte lyckades få fart på försäljningen i USA trots att myndigheten FDA godkände bolagets chip för implantering 2004. Chippet såldes vidare till PositiveID, VeriTeQ och senast JAMM Technologies.

Tillbaka till Sverige 2017. Swedbank Labs presenterar i sitt nyhetsbrev att du som läsaren får följa med bakom kulisserna och vara först med det senaste. Labs presenterar trender och tendenser som påverkar det mesta som händer i samhället. Ambitionen är tydlig. Swedbank har en agenda och är en trendledare i denna chippningsutveckling.

Ska affärsbankerna ha rätt att stänga av ditt chip?

Swedbank Labs medger riskerna:

”Ett kort som blir stulet kan man spärra. Det går att byta lösenord och pinkoder. I en värld där du själv är din identifieringsmetod kommer säkert mycket att gå fortare och smidigare, men om något går fel finns risken att det blir svårare att bevisa din oskuld. Kommer du kunna ringa och spärra ditt fingeravtryck?”

Andra frågor:

  • Hur skyddar du dig från biohackers som tar din chip-identitet och sedan begår ett brott i ditt namn?
  • Vilka hälsorisker finns?
  • Var sker de etiska och kritiska diskussionerna? Nu sker de i skymundan långt bortom bästa TV-tid.
  • Kommer bankerna att stänga av ditt chip om du inte betalt dina lån? Hur ska du då kunna handla mat till din familj? Är tanken orimlig? Vi vet att telekombolagen och internetleverantörerna stänger av din möjlighet att ringa och surfa om du inte betalt räkningen.
  • Bör inte rättigheten att stänga av ett chip fritas från bankvärlden och istället överföras till en myndighet, förutsatt att det är en mer etisk och rättvis lösning?

Chip med GPS

Vi kan även föreställa oss problemen om GPS-inkluderas i chippet. Visserligen finns fördelarna med att ett GPS-utrustat chip kan geolokalisera försvunna personer, lokalisera smitare från trafikolyckor och polisen kan jaga de få brottslingar som har kvar sina egna chip i kroppen.

Kritiker menar att i vissa länder –  eller alla – kan GPS-chip innebära att politiska dissidenter och aktivister kan spåras och lokaliseras av myndigheter som vill förtrycka dessa.

Ett annat allvarligt problem är att kriminella kan använda GPS-chippen för att lokalisera tex barn för att kunna kidnappa eller föra bort dessa.

Det råder ingen tvekan om att  om bankerna och marknaden får fritt spelrum kommer chippning vara implementerat brett i samhället inom förslagsvis 10-20 år. Vi kan även vara säkra på att de morötter som nu delas ut för att folk ska chippa sig med tiden kompletteras med bestraffningar om man inte gör det i form av högre försäkringspremier, skolledningar som ifrågasätter föräldrar som har o-chippade barn, problem med att handla och resa med mera.

Idag finns det 1500-2000 personer i Sverige som är chippade, uppger SJ.

Text: Torbjörn Sassersson

*Sajten anpdm.com ägs av Apsis International AB (www.apsis.se) som hjälper företag att marknadsföra sig med tex nyhetsbrev per mail. Därav URL:n ovan gällande meddelandet från Handelsbanken.

Relaterat

Det här inlägget postades i Direkt demokrati & Medborgarlön, Filmtips, Förutsägelser/synteser, Korruption, Penningsystemet, Skuldavskrivning, Svensk politik. Bokmärk permalänken.

Kommentera