May the field be with you…

…manar Bruce Lipton. Vem är då Bruce Lipton som anser sig kunna hoppas på en sådan kraftuppgradering för människors vidkommande? BL är doktor i biologi och fd professor och forskare på Stanford university. Som framgår av länken ovan har BL skrivit ett flertal böcker, och på Youtube hittar man många intressanta föredrag av honom.

Trots etablissemangets erkännande av kvantfysikens existens, har samma etablissemang inte accepterat de kvantfysiska lagarnas implikationer och förvecklingar. Det är inte svårt att förstå varför, förty människans förmåga att skapa genererar per definition en likhet med Gud – eller undertryckta universella/naturliga krafter om man så vill.  För att ställa konflikten mellan den rådande luciferianska agendan och människan såsom gudalik på sin spets, kan man använda sig av en enkel fråga: ”Om människan har obegränsad tillgång till det kvantfysiska energifältet, och genom detta kan hämta gratis energi, liksom hela och skapa såsom vore hon Gud – varför skulle hon i så fall slava under någon konstruerad makt med agendor som endast gynnar en påhittad hierarki i ett förljuget pyramid- och monopolspel, vars profeter falskeligen sedan fenomenets uppkomst har påstått sig representera Gud?”

De kvantfysiska lagarna visar att vi själva kan skapa den verklighet vi vill se eftersom det elektriska fältet är källan till kreativiteten som behövs för ändamålet. Genom att tänka den förändring vi vill se så har vi börjat skapandeprocessen. På så sätt uppenbarar sig den aspekt av Universum/Gud/Naturen som vi själva är – var och en av oss. Skillnaden mellan oss består således i förmågan att kunna föreställa sig. Den som inte kan föreställa sig kan inte skapa. Föreställningsförmågan kan dock övas upp, så varför inte pröva att frammana några bilder i fantasin redan idag? 🙂

Ju fler som omfattas av våra föreställningar på ett positivt sätt, desto lättare att sprida och föröka idén i fältet. Det är inte fel att manifestera något för sin personliga del heller – tänk bara på att föreställningen inte innehåller negativa aspekter för medmänniskorna eller naturen.  Manifestera åt andra det du vill manifestera för din personliga del. Önska alla andra den lycka och glädje du önskar dig själv. Lagret av empati växer ju mer vi plockar ifrån det! 🙂

Inför formulerandet och inlämnandet av skadeståndskravet på Sweden, The Kingdom of, ligger mitt manifestationsfokus på att belysa och rensa bort rättslösheten på bolaget KRONOFOGDEMYNDIGHETEN och ge andra fastighetsberövade trots deklarationen om de mänskliga rättigheternas tydliga anvisningar, upprättelse. Den kriminella handling som bolaget på SWEDBANKs vädjan drev igenom med en olaglig tredskodom som grund (mera info här och här), har sin mening just i att jag nu får möjlighet att lyfta fallet på EU-nivå. Om det tagit stopp för de kriminella aktörerna innan de nått sitt mål, så hade jag inte haft ett fall att bidra med idag, och just den svenska tjuveri- och lögnstaten behöver sannerligen rensas på sin allvarliga rättsröta.  Självklart ska skadeståndsbegäran spegla det faktiska ekonomiska och psykiska lidandet, och får jag min egendom tillbaka så blir ju skadeståndet mindre. Får jag inte min egendom tillbaka så blir det förstås betydligt mycket större eftersom det då omfattar en stambytesperiods hyresintäkter – inkluderande de som Swedbanks Lars Jönsson snuvade mig på genom det brutna konsensusavtalet 2008, vilket hade inneburit sex istället för fyra lägenheter från och med 2009, vilket hade inneburit min ekonomiska frihet från och med det året – pension med kanske 10% hobbyarbetsinsats.

Med en stambytesperiod under 60 år räknat från år 2000, så blir det ganska mycket pengar i skadestånd utöver det faktum att egendomen inte varit värdelös efter 2060 heller.  Inte att förglömma är bolaget SKATTEVERKETS stöld av min näringsfrihet liksom av mina ackumulerade underskott på 625 000 kronor. De ska förstås inkluderas jämte ränta. Flera faktorer innehållande ekonomiskt och psykiskt lidande före och efter egendomsstölden ska självklart inkluderas i skadeståndsanspråket så att det speglar det faktiska lidandet under de faktiska år som trakasserierna har pågått, d v s från 1996 då egendomen förvärvades.

Det är min uppgift att bidra med denna rättsliga insats till förmån för statens brottsoffer – just eftersom jag kan. Sällan har väl statens folkförräderi och ekonomiska bedrägerier avslöjat sig i så stark belysning som är fallet i mitt case, men ni ska veta att det finns exempel på många andra liknande fall – och delvis värre också!

På tal om Sverige och svenskarnas mentalitet är Roland Huntfords bok Det blinda Sverige (1971) mycket intressant och jag har läst de första kapitlen med stor behållning. Den förklarar mycket som jag observerat men inte kunnat härleda. Det förvånar mig inte att det svenska etablissemanget inte gillar boken så mycket! 🙂 Dessbättre hittade jag på nätet den engelska versionen uppföljd 1980, på PDF. Du hittar den här: The_New_Totalitarians__Brave_New_Sweden___1980_

Med den tillönskas en härlig folkbildningshelg med Roland Huntford…

…i Kärlek, Fred och Skapande Frihet! 🙂

<3 C.

Det här inlägget postades i Egendomen Autentopia, Egna domstolsprocesser, Intressanta böcker, Juridik, Korruption, Kreativitet, Samhällsförtryck, Samhällsutveckling, Svensk politik. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till May the field be with you…

 1. Stella skriver:

  ”DNA BioComputer Reprogramming” – http://www.rexresearch.com/gajarev/gajarev.htm

  Intressant info på denna sida ( länk ovan) om just skapande / manifestering av tankar/ord / språk dvs vibration till vår verklighet.

  När en säger att vi slåss mot en koloss ( staten) talar vi om för det undermedvetna att det är omöjligt att vinna och att det är fara, och då manifesterar vi ett läge i kroppen som kallar på negativitet. Vi får den verklighet vi skapar.

  Behöver hitta lite bra material för attraktionslagens funktion!

  <3 S.

  • admin skriver:

   Tackar hjärtligast! <3

   Så sant detta med våra föreställningars makt över våra liv. I mina memoarer som jag ska skriva efter EU-domstolens domslut och min disputation ska jag skriva om hur även den mest medvetna om sakernas tillstånd kan låta sig jagas ner i gropen där bristen på tilltro når en över näsan 🙂 Det tar sin tid att hitta snöret till proppen i botten och komma tillbaka till det skapande tillståndet...

   Kram C.

 2. Atma_n skriver:

  … David fällde Goliat med EN sten….
  … läste att kmn i höst satstar på utbildning av sina gladiatorer..
  … Då kan man kanske föra en dialog…
  Kram o. tack
  /Atma_n

  • admin skriver:

   Ja, han slungade den i pannan på jätten och det var han inte beredd på. Det var kreativiteten som fällde Goliat kan man därför säga. Hoppas inte för mycket på den utbildningen, det är nog som att kasta pärlor till svinen. Hör av dig om du märker någon skillnad… 🙂

   <3 C

Kommentera