Folkets tjänare Olle Ekstedt…

…konstaterar att hans memoarer i två delar inte blivit recenserade, och han beklagar tystnaden. I en mängd punkter enligt gårdagens blogginlägg beklagar han också tystnaden liksom domstolarnas förflackning. I filmen nedan där han intervjuas av Öppna Kanalen i Växjö, berättar han om ett tillfälle då han blev medveten om sin naivitet i ett EU-sammanhang.

Olle Ekstedt är en genuin människa, vilken kanske ”råkat” hamna i det juridiska skrået, och genom sin genuinitet lyckats bevara sin idealism – sin föreställning om hur domstolarna borde fungera för folkets bästa. Det är tydligt att han föreställer sig att de beslutande kring dessa frågor behöver få berättat för sig vad som behöver göras för att domstolarna ska fungera. Detta är en naivitet som jag en gång i tiden delade med OE, men beträffande läkarkompetens och Försäkringskassa. Jag trodde på fullt allvar att makthavare i dessa frågor inte förstod vad de borde göra för att dessa verksamheter skulle fungera. Sedan länge vet jag – genom idog forskning som trogna läsare bevittnat – att makthavares  syften inte är att läkare ska läka och Försäkringskassan ska betala ut försäkringar. Makthavares  syfte är att krama blodet ur människan via monopolspelets juridiska personer. De lyckas ju också eftersom många tar livet av sig eller tvingas leva på anhöriga.Tjuv- och mördarstaten ska i första hand prioritera räntebetalningar till bankirerna, samt avsätta enorma summor för den nya adelns löner – politiker och tyngre myndighetstjänstemän. Oavsett enskilda läkares och tjänstemäns personliga empatiska utgångspunkt i professionen, så är efter sex års kostsam utbildning inte så många läkare beredda att stå fast vid sina idealistiska föreställningar, utan säljer sig till Mammon hellre än att säga upp sig. Men det blir allt vanligare att så sker…

Sedan länge vet jag också – av samma skäl – att domstolarna inte är avsedda att hålla folket med rättvisa rättegångar, förty de har exakt samma syfte som läkare och Fsk – att krama blodet ur människan via monopolspelets juridiska personer. Den största orsaken till varför människor vägrar se de rätta förhållandena är att ingen vill känna sig lurad. Därför är det lättare att lura någon än att få någon att inse att den är lurad – minns tyvärr ej vem som myntade denna sanning. Vi vill så gärna tro att allt staten förändrar gör den för folkets bästa, och inte till förmån för ökad vinst och makt för en global elit. Vi vill helt enkelt inte tro att staten som vi betalar så mycket skatt till, och som vi tror att vi får tillbaka så mycket av, egentligen låter ett fåtal åtnjuta privilegier på bekostnad av de sämst ställda. Hunger Games heter det spel som det suveräna Svenska folket lurats in i – och de flesta tävlar ju så gärna… 🙂

Jag tror inte att Olle Ekstedt är medveten om att det är bolagsstatens införande med klubbandet av den nya Regeringsformen 1974 är orsaken till domstolarnas avveckling som folkets tjänare och utveckling till en global elits undersåtar och lydhundar. Här kommer filmen, vilken fokuserar på aktuell fråga mellan nionde och tjugonde minuten – för den som har dåligt med tid:

Jag ska läsa hans memoarer i två delar för att bättre förstå hur hans insiktsplattform ser ut. Därefter tänkte jag ta kontakt med honom för att få ärliga svar på angelägna juridiska frågor – något som förstås är omöjligt att få av hängivna illusionsjurister.

Återkommer med ett inlägg om författningsdomstolar framledes, vilket hänger samman med de frågor jag har till Olle Ekstedt. Med detta önskar jag läsarna en härlig helg…

…i Kärlek, Fred och Skapande Frihet! 🙂

<3 C.

Det här inlägget postades i Intressanta böcker, Juridik, Korruption, Paradigmskiftet, Penningsystemet, Samhällsförtryck. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Folkets tjänare Olle Ekstedt…

  1. Atma_n skriver:

    … !!! …
    /Atma_n

Kommentera