Whistleblowern, bankinsidern Ronald Bernard…

…från Nederländerna är känd för avslöjandet av pedofilringarna i bl a bankiretablissemanget. I en video publicerad igår, sammanfattar RB den ljusskygga verksamheten och som ni kommer att höra så säger han precis vad jag skrev i mitt förra inlägg, d v s att allt elände i världen skapas av en affärsmodell där människan allt mer förtingligas och betraktas som en monopolpjäs i ett handelssystem. Juridiskt är detta exakt vad vi formats till genom bolagiseringen i mitten av 1970-talet, då den nya grundlagen Regeringsformen klubbades, och med den några månader senare Lagen om identitetsbeteckning för juridiska personer. När Gustav VI avlidit 1973 blev det fritt fram för Sveriges del att börja transformera människorna till monopolpjäser och folket till lydslavar, liksom politikerna till marionetter och nationen till en bolagsstat.

Ronald Bernard berättar på korta nio minuter om valutasituationen, bankhierarkin, pyramidformationen, den globala elitens position ovanför lagen, och hur detta hänger ihop med pedofilin, organhandeln och offrandet av barn till Baal – guden i Babylon.

Insiders är av mycket stort värde i processen att stjälpa det nu havererande illusionsparadigmet på sitt gungfly, vilket är nödvändigt för att kunna börja bygga ett dimetralt annorlunda sanningsparadigm på fast mark och solida värden – människovärden.

Tack Ronald Bernard för att du ger sanningsparadigmet tyngd genom ditt vittnesmål, liksom oslagbara argument för illusionsparadigmets värdelöshet.

Vänligen titta, lyssna & sprid…

…i Kärlek, Fred och Skapande Frihet!

<3 C.

Det här inlägget postades i Filmtips, Juridik, Korruption, Makrosituationen, Paradigmskiftet, Penningsystemet, Samhällsförtryck, Slaveriet vs Fred och Frihet. Bokmärk permalänken.

Kommentera