Ole Dammegård är en annan Palmemordspanare….

…som bidragit stort till människors uppvaknande ur illusionen. Kriget mellan sanningen och illusionen är i sin kärna ett krig om medvetandet. I nedanstående samtal mellan Ole och Sean på SGTreport publicerad 4 juni, får vi mycket intressant information och analyser av händelser ur ett ”false flag”-perspektiv.

Eftersom den globala eliten har det karmadrivna tvånget på sig att i förväg berätta vad de tänker göra, så uppstår en katt-och-råtta-lek där det är fullt möjligt att på förhand hitta ledtrådarna och räkna ut vad som kommer att hända framledes. Elitens bundenhet till numerologin innebär att pusselbitarna blir allt lättare att få på plats. Ole har på så sätt hindrat ”terrordåd” från att iscensättas.

Önskar en trevlig nationaldag imorgon – varför inte med Ole och Sean…

…i Kärlek, Fred och Skapande Frihet 🙂

<3 C.

Det här inlägget postades i Filmtips, Korruption, Makrosituationen, Paradigmskiftet. Bokmärk permalänken.

Kommentera