Internaliserad skuldförskjutning…

…är ett begrepp jag själv lanserat eftersom det exakt beskriver en av Illusionsparadigmets allra viktigaste funktioner, och jag har ägnat fenomenet flera blogginlägg historiskt. Ett blogginlägg från januari 2014 beskriver kort vad begreppet betyder genom följande citat:

När man väl sett igenom dimridåerna och fjollbegreppen, så inser man att allt handlar om internaliserad skuldförskjutning – förtryckarmyndigheterna har lärt slavarna att tro att allt är deras eget fel.

Fenomenets existens har varit uppenbart sedan det sociala skyddsnätet blivit alltmer grovmaskigt sedan 80-talet då välfärdsstatens nedmontering och utförsäljning initierades. Det är enligt förtryckarbolagen vilka kallar sig myndigheter aldrig deras fel att människor blir sjuka och fattiga genom systemrepresentanternas försorg – ety vi får aldrig glömma att ”systemet” är dött om det inte finns juridiska personer anställda i det som kan uträtta politikernas ärenden, d v s följa deras order att förtrycka sina medmänniskor intill sjukdom och död, liksom att lidelsefullt övertyga dem om att det är deras eget fel. Om medmänniskorna överlever eller tar skada spelar ingen roll – huvudsaken är att de inte ersätts för vare sig inkomstförlust eller uppkomna skador. ”Skadestånd” är bland Illusionsparadigmets juristkår det fulaste ord som finns.

I Sanningsparadigmet vilket beskrivs i texten om Autentopia – 2061 är det förstås en självklarhet – dock är människors beteende då så till den grad autentiskt att ingen orsakar skador på någon annan. Därför finns inga jurister i Autentopia. I Folkdomstolarna finns bara en jury av autentiska lekmän. Det räcker gott! För att kunna agera autentiskt måste människan kunna betrakta en situation ur alla inblandade intressens perspektiv, förhålla sig sakligt och objektivt och därmed inte som idag se sina egna förtjänster och andras tillkortakommanden. De lagkunniga  Autentopierna i Folkdomstolarna har till uppgift att främja arbetet för att tvistande ska erhålla denna insikt.

Den som är väl förtrogen med hur Illusionsparadigmets tjänstemän behandlar sina arbetsgivare, d v s folket, vet att det så här i slutet av det urartade systemet pågår så mycket förtryck och orättfärdigheter att endast Lucifer själv kan vara alla dessa bolags – vilka kallar sig myndigheter – VD. En som har fått känna på de satanska nyporna är Christer Johansson och hans fru Annie från Gotland. Deras son Domenic blev kidnappad av polis och socialtjänst i samband med att familjen skulle flytta till mammans hemland Indien. Efter barnstölden inleddes en LVU-process som nu har sju år på nacken och föräldrarna har inte fått träffa Domenic på nästan lika länge. En entimmas sammanfattning från 2013 där Christer träffar tjänstemännen på socialkontoret redogör för hur illa det står till. Lyssna och förfasas över vad våra skattepengar tar vägen – till ett totalitärt förtryck:

 

Christer är en enormt viktig förebild för alla som upplevt LVU-förtrycket och som kämpar för sina stulna barn utan grunder, och det är i samband med dessa ärenden som begreppet internaliserad skuldförskjutning når sin absolut fulaste betydelse – ”det är ditt eget fel att vi måste tvångsomhänderta ditt barn”. Trots att Christer visar genom expertis att det socialtjänstemännen på Gotland påstår – att Christer är psykiskt sjuk – inte är sant, så fortsätter de mobbingen av familjen och undanhåller Christer och Annie det käraste de har.

Deras liv har kraschat och de lever på smulor, Annie är svårt sjuk och tuppar av med ojämna mellanrum. Ingen bryr sig om den objektiva sanningen – det enda som är viktigt är att tjänstemännen slipper erkänna sin djupa skuld och slippa visa sina sanslöst fula trynen i offentligheten.

Ett annat klavertramp, vars uppmärksamhet kan bli just det uppvaknande beträffande illusionsparadigmets konstruktion är polischefen Dan Eliassons uppmaning till unga tjejer att bära armband för att slippa bli våldtagna. Här skriver engelska Breitbart om tilltaget:

A recent Swedish press release warns that groping is a crime. In it, the country’s national police chief Dan Eliasson said: “No one should have to accept sexual molestation. So do not grope. And if you are groped, report it to the police.”

Mr. Eliasson mentioned a variety of actions such as “a hand tucked between the legs”, “a hug from behind in the crush at a club or festival”, and “one person holding somebody while another grabs their breasts”, describing them as “situations many young people recognise too well”.

The press release announced that police intend to equip young women with wristbands with the slogan “don’t touch me”. This will happen over the summer, at festivals and other events for young people. “By wearing these wristbands,” Sweden’s police chief said, “young women will be able to make a stand”.

It is unclear how effective the wristbands, which read “don’t touch me” in Swedish, will be in preventing attacks, as the majority of sex attack perpetrators are thought to be recent migrants who are unlikely to be able to read them.

Jag hoppas innerligt att våldtäktsmännen både kan läsa och respektera flickornas bön om att få vara ifred, och att om inte – polisen gör sitt jobb istället för att skuldförskjuta till ungdomarna. Om vi inte sätter stopp för den här typen av populism riskerar fördumningen att innebära att våldtagna flickor står i domstolarna och anklagas för att ha glömt ta på sig sitt antivåldtäktsarmband. Vi vet redan att det urartade systemet är exakt så korkat, ety idag används kvinnors klädsel som ursäkt för skuldförskjutningen. Må ingen av dem någonsin internaliseras.

Dock – om armbandsprojektet förbättrar våldsstatistiken,  verkar det som en god idé att dela ut ”Rör Mig Inte-armband” till ALLA barn eftersom vilka som helst barn kan bli offer för illusionsparadigmets zombies vilka kallar sig tjänstemän i de F-skatte och Momsregistrerade handelsdrivande bolagen vilka kallar sig myndigheter, och vilka navigerar med hjälp av socialtjänstlagen utan minsta blick på de mänskliga rättigheterna. Inte konstigt att Sverige har exceptionellt många fall i EU-domstolarna. I videon via denna länk till Veckans Juridik diskuterar jurister och domare med EU-anknytning bristerna i de svenska domstolarna – dock inte med inriktning mot LVU-ärenden, utan mer allmänt.

Hög tid för sanningstribunaler! 🙂

I Kärlek, Fred och Skapande Frihet!

<3 Carina

Det här inlägget postades i Autentopia - idé och berättelse, Den symptomatiska enfalden, Domstolsprocesser, Juridik, Paradigmskiftet, Samhällsförtryck, Samhällsgenererad ohälsa. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Internaliserad skuldförskjutning…

  1. Atma_n skriver:

    … !!! …
    /Atma_n

Kommentera