Vaccinet som gödning…

…till läkemedelsindustrin (läs bankirerna) är bevisad, och därför har den senaste tiden flera naturläkare mördats i USA. Det har länge funnits vetskap om att D-vitamin i höga doser reverserar cancer, autism, inflammationer mm, och orsaken till det är att kroppens förmåga att alstra gcMAF för att upprätthålla det naturliga immunförsvaret, av någon anledning inte fungerar. Det är också känt att det är proteinet Nagalase som stör ut kroppens naturliga produktion och försvar. Det nya är att det nu är bevisat är att vaccin innehåller proteinet och har därför medvetet spridits för att orsaka sjukdom och död. Vi har genom vaccinationer alltså fått våra för tidiga gravar grävda.

Genom den bevisade kopplingen, försvinner härliga medel till cancer- och autismforskning samt självklart till vaccinforskning och till all den ”vård” och ”mediciner” som ska forskas fram och matas ut till de lyckligt ovetande slavarna som förstås får plikta både med sin hälsa och sina surt förvärvade pengar.  Ja, ni kan säkert föreställa er hur dramatiskt ett genomslag för denna sanning skulle vända hela världen upp och ner till folkens fördel, nu när denna enorma aspekt av depopulationsagendan är avslöjad. I nedanstående film –Explosive:The real reason Holistic Doctors are being killed and vanishing! – förklarar ”Professor Doom1” kopplingen. Se den nu, för den lär deletas inom kort! 🙂

Som konstateras i filmen så tycks vissa dock inte vara mottagliga för proteinet Nagalese, och jag kom direkt att fundera på blodgrupperna eftersom jag för en tid sedan fick en hint om att många Rhesus Negativa (Rh-) tycks styra världen. Hittade då och tittade på den här filmen Strange facts about Rh negative people:

Jag gjorde om sökningen idag, och hittade till min förvåning ytterligare en film av ”Professor Doom1” från den 5 juli – vilken med utgångspunkt från ett omslag av Economist Magazine, reflekterar över just detta: Economist Magazine and Rh Negative Blood types?

Det finns – vilket konstateras i filmen – flera ledtrådar presenterade i omslagsbilden, och det har alltid varit bankirernas lilla nöje att presentera dolda sanningar genom media – de äger ju även den! 🙂  Vissa ansikten är svart/vita (negativa) och andra i färg (positiva). Det som slog mig var att många av de ansikten som är positiva har rött hår. Jag hade inte reagerat på det om jag inte just tittat på den här filmen från ”Tempel of Theola” – Rh Negative Blood – Holy Grail Bloodline. Fantastiskt fina bilder och berättarröst dessutom:

En sanning och en spekulation levererad idag således – gör dig en fin helg med filmerna! 🙂

I Fred och Skapande Frihet!

<3 Carina af Autentopia

Det här inlägget postades i Filmtips, Paradigmskiftet, Penningsystemet, Samhällsgenererad ohälsa, Vetenskap. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Vaccinet som gödning…

 1. Autist skriver:

  Jag är Autist, ni talar om mig som om det vore något fel på mig, som om ni tycker att jag är lika oönskad som fetma. Ni är rätt knasiga ni Neurotyper, ni är känslostyrda, lättlurade & enfaldiga. Inte jämför vi er med fetma, hur knasiga ni än må vara. Ni vill utrota oss, det är obehagligt, vem har gett er den rätten ? Vi är inkluderade i FNs mänskliga rättigheter, tror ni inte på mänskliga rättigheter ? Vi är annorlunda men vi vill inte skada er, där vi är normen har ni inga problem med oss se Silicon Valley tex.
  Ni är iofs kända för att avsky allt som ni inte tror är ”normalt” ”naturligt” …. – men så är ni också känslostyrda & aldrig så särskilt begåvade. Är det därför ni har så knasig svenska i texterna på den här sidan också, eller är ni lata som vanligt? Sluta hata, sluta tro att ni är de enndamänniskorna, det är arrogant & riktigt egotrippat.

  • admin skriver:

   Hej!

   Du tycks tyvärr ha fått det mesta om bakfoten – alternativt har du lurats att tro på en massa dumheter.

   1. En människa ÄR inte sin diagnos – du är en människa som HAR en diagnos. Att du sedan väljer att identifiera dig med din diagnos säger mera om dig än om oss som avslöjar depopulationsagendan, bl a proteinet Nagalase som nu är kopplat till vaccinationer. Det är i egenskap av levande människa som du har dina mänskliga rättigheter – oavsett om du lider/njuter av autism, fetma eller något annat, eller inget alls.
   2. Autism kan ta sig 1000-tals olika uttryckssätt, och det är därför begreppet ”autismspektrat” används. Vissa är högfungerande och bidrar på ett extraordinärt sätt t ex i Silicon Valley som du själv nämner. Andra blir totalt kognitivt handikappade. Däremellan finns alla tänkbara varianter i autismspektrat.
   3. Varför skulle ”vi” tro att ”ni” vill skada ”oss” och att ”vi” vill utrota ”er”. Detta är ett typiskt polariseringsförsök, d v s den metod som den globala eliten alltid använder för att skapa split människor emellan. Detta får mig att misstänka att din kommentar inte är autentisk, d v s äkta – utan planterad av ett systemtroll som har till uppgift att skydda läkemedelbolagen.
   4. Ingen avskyr eller hatar de med diagnosen autism, eller några andra diagnostiserade med något annat. Vi är alla bara människor med våra individuella beteenden, och alla tjänar på självutveckling – t ex att lära sig tänka objektivt istället för subjektivt. Autism är ett växande fenomen, numera kopplat till vacciner, och många föräldrar är förtvivlade över hur deras barn drabbats. Du framställer din sak som om autister skulle vara ett eget släkte vilket är motarbetat ”av oss andra”.

   Det är uppkomsten av autism som föräldrar har rätt att få kunskap om, och denna kunskap har dolts för dem fram till nu – då den avslöjats. Därigenom kan föräldrar undvika att framtida barn drabbas, ety som jag skriver ovan så får många barn omvittnat stora problem. Försök att se saken ur deras perspektiv istället för att polarisera och skapa ogrundad split.

   <3 Carina

 2. JR skriver:

  Det medicinska konceptet med rhesusuppdelning är en indikation på ett ursprungligt hybridkoncept sedan 100-tals generationer. Kan systemfelet idag ha en direkt biologisk bakgrund? Individer med Rh- har förmåga att skapa egna sociala koncept och utvecklas på ett individuellt plan samtidigt som Rh+ måste organisera sej i hierarkiska system där krig mellan stammar, nationer är legio. Människor delas efter ett överliggande ekonomiskt system av en finansiell fiktion i form av materiell status. Dessa har en övertro på makt och också måste hela tiden klassificiera allt. Den sociala bakgrunden är ju bara till att konstatera idag där politik, finans och ekonomisk makt är uppdelad inom ett klansamhälle som fort degenerar och därmed är självdestruerande.
  I en av filmerna visas skillnaderna mellan Rh- och Rh+ och det är alltså blodets egenskap att distribuera syre/näring till hjärtat, där kroppens kraftigaste magnetiska källa finns. Magnetfältet där är 5000 gånger starkare än det som alstras av hjärnan och och det kan ju också ha att göra med hur hjärtat direkt arbetar med blodets distribuerade energi. Hjärtats koppling till hjärna och mentala samband är ännu inte erkända av västlig msm-vetenskap men de som håller på med ayurveda, akupunktur och liknande känner till detta. Hela organismen är ju faktiskt en enhet där den svagaste längen är det som begränsar den. Om det då är den mentala möjligheten att utvecklas så är det risken att resten blir därefter. Paradigmskiftet med en DNA-uppgradering kan alltså komma att i verkligheten ta en eller två generationer. Tydligen finns det krafter som vill att det ska gå fortare, ungefär som när man rensar i rabatten. Tyvärr så fungerar ju inte ett globalt uppbyggt medvetande på detta sätt, en direkt reducering med 90% av befolkningsunderlaget blir som att kapa både armar och ben och därefter anmäla sej till OS i maraton.

  • admin skriver:

   Tack!

   Detta är ett helt nytt område för mig, men jag såg ändå en koppling.
   Menar du att människors Rh-status obevekligen kommer att förändras till Rh- i takt med att DNA:t uppgraderas?
   Har de med Rh- använt sina förmågor för makt och kontroll över andra, alternativt använts för dessa syften?
   Förmågorna/egenskaperna skulle då kunna användas för goda syften, d v s att svänga skutan 180 grader och därmed släppa individerna fria?
   Jag har sett denna process som psykologiskt betingad, men kanske är biologin den viktigaste aspekten?

   <3 Carina

   PS: En annan viktig upptäckt på senare år är att hjärtat har neuroner, vilket då kan förklara både förmågan att "tänka med hjärtat", och att människor som får transplantationer upplever en personlighetsförändring i riktning mot donatorns personlighet, vilken bekräftats av donatorns efterlevande släktingar och vänner.DS

 3. JR skriver:

  Mycket möjligt, det är typiskt att när alla områden är separerade så får man ju bläddra lite vilket inte är så svårt på nätet. Rh-mekanismen bör innehålla en cytokin, en regleringsfunktion som både bromsar och gasar, eller också reglering i form av ett hormon. Den reglerar alltså kopplingen hjärna-hjärta via magnetfältet som är subatomärt . Om då uppgraderingen av DNA släpper loss ”gasen” så får även Rh+ tillgång till denna funktion. En skräck för styrkabalen av hybridsystemet av slavar som tydligen byggdes för gruvdrift https://www.youtube.com/user/Michaeltellinger . Gruvarbetare fick hjärna men inte hjärta, och utveckling har gett oss bra advokater, läkare, mm som följer systemet. Man har till och med bättrat på det via den akademiska utbildning som skapades via katolska kyrkan (a.k.a Romarriket). Teori, men det passar in.

 4. JR skriver:

  Den pågående dehumaniseringen, propagandan och forskningen kan då ha som mål att ersätta kontakten hjärta-hjärna med en extern kontrollfunktion via chip. Människan blir då en tillgång i ett komersiellt system och ett lydigt redskap för makten, istället för att följa den naturliga utvecklingsfasen till kosmiskt medvetande. De som forskar med detta är naturligtvis enbart av makten godkända styrda och manipulerade individer som redan saknar etik och är övertygade om denna människa-systeminteraktion kommer att fungera. De blir de första att eliminineras, liksom de biologer som nyligen börjat försvinna från rullorna. Länk till en artikel från Newsvoice http://newsvoice.se/2013/06/03/hjarnkontroll-och-superdatorer/comment-page-1/

  • admin skriver:

   Tack för länken!

   Citat:

   ”Superdatorerna fungerar tillsammans med injicerbara hjärnchips och innebär enligt EU-kommissionens etikråd det största hotet mot demokratin, mänskliga rättigheter och vårt eget självbestämmande. FOI omtalar i sin verksamhetsberättelse att deras målinriktning är att styra människans kognitiva funktioner under hela livstiden.
   Ämnet kallas ofta för hjärnkontroll, men utgör så mycket mer. I hjärnsystemen utförs alla former av biomedicinsk forskning, hjärnexperiment, sociala studier och beteendevetenskapliga projekt. FOI kallar sitt specialområde för ”modellering av människans kognitiva funktioner”.”

   Ja, att skära av länken mellan hjärta och hjärna borde väl vara det enda dessa chip behöver kunna göra? Därefter skulle inte NWO-patrasket ha någon orsak att kartlägga slavarnas rörelse- eller tankemönster – ingen kommer längre att intuitivt kunna känna att det finns något utöver det som illusionen serverar, som skulle kunna vara värt att känna till. Genom propagandan av avhumanisering och demoralisering är de nästan i mål nu. Det är egentligen därför chippningen som är huvudfrågan nu – bankerna är avsedda att kraschas och illusionsjuridiken har avskaffat både de mänskliga rättigheterna och grundlagarnas betydelse. Chippning skulle innebära att vi helt glömmer bort vilka vi egentligen är, och därmed är människan förpassad till historien….

 5. JR skriver:

  Om jag inte missminner mej talas det någonstans i det gamla religiösa segmentet om fallna änglar, alltså ET med högre intelligens och kunskaper om DNA som skapade hybriden och där ett antal kom på rymmen och förökade sej. Rymlingarna ska väl in i fållan igen eftersom dom inte klarar av att sköta planeten så att den fungerar. Det verkar ju inte den utnämnda Rh-kabalen ha klarat av på grund av inavel, de har degenererat till en ekorrliknande stam som samlar guld i form av papperslappar. Resten åker runt och håller sammanträden med mycket munläder. Nu blir det ju räfst och rättarting så det står härliga till.

  • admin skriver:

   Jo, det ska sannerligen bli intressant att betrakta facit när allt är genomtröskat till grunden 😀 Blir vi tillräckligt gamla så får vi det. Det är för sent för kabalen att hinna med att tysta alla i samma takt som folk vaknar, så vi har ju i praktiken redan vunnit. Återstår att se hur lång tid det tar att få stopp på chemtrailsen, vaccinerna, läkemedelsförgiftningen, skitmaten med bekämpningsmedel och tillsatser, krigen och allt annat jävelskap som måste förpassas från jordens yta innan mänskligheten i allmänhet kan börja återhämta sig fysiskt, psykiskt och själsligt i en värld med fri energi och mätta magar för alla…

 6. JR skriver:

  Det är flera som tänker i samma banor men sökande efter det biologiska sambandet saknas.
  Lite mera om HSP som alliså kan ha en biologisk koppling till Rh-faktorn. Diagnosen ADHD är det normalistiska samhällets svar på en mångtusenårig biologisk egenskap. Man medicinerar ner individen till lämplig nivå istället för att ta reda på orsaken.
  https://carlnorberg.wordpress.com/2012/01/07/mina-sinnen-i-mig/
  http://hubpages.com/hub/hsp

  • admin skriver:

   Ja, begreppet HSP förklarade en hel del för mig då jag först kom i kontakt med det. Inte många kryssrutor tomma där inte… 🙂

   Tidigare betraktade jag min förmåga att läsa av som en skillnad i antalet sinnen. Eller är det kanske så att det ÄR en fråga om tillgång till flera sinnen än de fem erkända. Intressant nog så berättar ju Carl Norberg i länken om sin lek med andra människor – ett experiment som han sedan själv tog avstånd ifrån. Inte svårt då att föreställa sig hur världen blir när HSP/multisinneskapaciteten/Rh-faktorn genomgående används för manipulation för egen vinnings skull. Det är ju en fråga om samvete. Kanske är det så att den som använder förmågan i manipulativt syfte, själv skär av länken mellan hjärta och hjärna, emedan vi som gjort ett samvetsval har länken kvar intakt?

   Då jag för många år sedan läste en bok om kopplingen mellan blodgrupper och kost, lät jag fastställa min blodgrupp, vilken visade sig vara A+. De egenskaper som anses följa på Rh- kan alltså inte endast gälla dessa (längre?). Det kan ju som du föreslog tidigare ha med DNA-uppgraderingar att göra. Uppgraderade jag själv genom mitt samvetsval, kan en ju undra då? Eller gjorde mina förfäder det genom sina ställningstaganden, så att jag föddes med det rätta svaret på frågan? Epi-genetikens existens borde vara beviset för att det är möjligt.

   Javisst – mängder av ”diagnoser” är egentligen friskhetstecken och beviset för mänsklig utveckling. Hur många har inte blivit förstörda av samhällets anpassningsföreställningar. När vi i framtiden bejakas att bli det var och en är tänkt att bli genom sin individuationsprocess, så kommer vi att se tillbaka på dessa diagnoser som de rena övergrepp de faktiskt är.

Kommentera