Ett stort tack till er läsare…

…som allt mer verkar inse att nyckelfaktorn för demokrati i ett system är vem som kontrollerar pengarna – och så länge bankparasiterna gör det så spelar det ingen roll vilka politiker som styr – alla är marionetter åt de som kontrollerar pengarna. Så här mitt i året 2015 kollade jag bloggstatistiken på jakt efter antalet nedladdningar av källdokumentet ”The Magic of Money” av Hjalmar Schacht – Hitlers riksbankschef. Jag har många gånger poängterat att en ideologi – Nazismen – inte har något att göra med hur penningsystemet är konstruerat. I Tysklands fall var det ju knappast folket som kontrollerade pengarna, utan Hitler, men principen för emittering av betalningsmedel är densamma. 9 272 läsare har laddat ned boken fram till och med juni. Förra året var de totala nedladdningarna ca 6 500, och den siffran är alltså redan efter halva detta år ca 50% större – tack! 🙂 <3

1967: The Magic of Money

Per Lundgren, vilken forskat om centralbanksystemet i 50 år, sett dess förödelse och föreslagit en lösning, vilken innebär en utveckling av Schachts monetära system, har skrivit en trilogi där du bl a kan läsa om de historiska försök som gjorts för att befria folken från parasiterna. Läs om Per Lundgren på hans sida Nya Ekonomiska Systemet. Där hittar du filerna för gratis nedladdning, men som en service lägger jag även ut dem här för nedladdning:

Kapitalismen-avslojad-Den-gigantiska-bankbluffen_del-1

Kapitalismen-avslojad_Den-gigantiska-bankbluffen_del-2

Kapitalismen-avslojad_Den-gigantiska-bankbluffen_del-3

På Per Lundgrens nedladdningssida hittar du även ett speciellt dokument om ”Hur Amerika lurades in i kapitalismen”. PDF:en överstiger storleken för vad som kan laddas upp på min blogg. Du finner också boken som ljudfil och extra dokument för gratis nedladdning. Ha det härligt med detta genuina material i hängmattan! 🙂

Efter det uppenbara systemhaveriet, vilket förstås varit i slutfasens rullning sedan 2007, och som genom sitt aritmetiska systemfel varit dömt att gå under redan från början, kommer inte längre världen att vara sig lik. Som vanligt kommer vi då i detta ekonomiska och geopolitiska kaos – kanske brinnande krig – att presenteras en lösning, vilken framställs som demokratiserande och låter som ett himmelrike till att börja med, men som bara innebär att systemet efter skuldavskrivningar och valutareset att en gnutta guld skickas ut till folken. Spelet är alltså tänkt att börja om på en högre nivå. Jag skrev om detta för ett år sedan här.

Jag hittade för en tid sedan bloggaren ”Ken” som sett detsamma, och hans blogg Redefining God – A resourse for the Awakening Human, vill jag varmt rekommendera. I inlägget Understanding the NWO Strategy skriver Ken så här inledningsvis:

 

The key to understanding the globalists’ strategy in implementing the New World Order is to understand that there are actually two NWOs: a Western-fronted decoy New World Order and a BRICS-fronted real New World Order. Once you understand how and why the globalists created them and played them against each other, all of the confusing information floating about the mainstream and alternative media will start making sense.

I ovanstående inlägg finns en länk just till hans analys av hur himmelskt allt kommer att framställas när spelplanen leviterar upp på nästa nivå – The Multilateral/Multipolar New World Order will seem like heaven… at firstcitat:

This means that when we reach the end result of this transition process, the NWO will look like the SOLUTION to all our problems, not another PROBLEM (such as a dark, scary fascist regime) we need to overcome. It will appear as though the corrupt have been defeated, World War 3 has been stopped, all regional conflicts have been resolved, biowarfare against the population has been halted, poverty has been alleviated, debt money has been abolished, secrets have been revealed, and so on and so forth. And the masses, after having been force-fed negativity and conditioned to expect a scary NWO for so long, are expected to be so overcome with joy that they’ll willingly embrace the New Order.

That’s how a problem / reaction / solution scam works when you’re using it to create a New Order for the entire planet: you intentionally create an overwhelming number of terrible problems, you make sure the public is fully aware of all those problems (by carpet-bombing their consciousness with mainstream and alternative media coverage of all the ills in the world), then you present them with the solution to all their problems (the NWO). In that final phase, you don’t present them with something ugly and scary; you give them something attractive and inviting. And once they have accepted it and come to depend on it, you start tightening the screws again.

Guldbackade nationella valutor som Karen Hudes lovar – i egenskap av världsbankens representant och inte som den ”whistleblower” hon marknadsför sig som, innebär endast att människor ska fortsätta slåss med varandra i ett bristsystem – och självklart måste alla chippas för att få delta i spelet! Det är detta som är så viktigt för var och en att förstå – i annat fall står mänskligheten där med skägget i brevlådan i en ännu längre framdriven form av slaveri, och mänskligheten i framtiden utgörs av våra barn och barnbarn.

Det är därför det är så glädjande att ni läsare laddar ner dokument som förklarar hur en monetärt finansierad ekonomi fungerar, och hur en sådan kan få världen att blomstra utan guldbackade valutor och den giriga kampen man mot man. I Autentopia – 2061 är förstås en sådan ekonomi genomförd, och i mitt överklagande till kammarrätten mot Sileo förra året så beskrev jag i korta ordalag skillnaden mellan ett centralbanksystem och en monetärt finansierad ekonomi – mest till upplysning för eventuella moraliskt bevandrade tjänstemän i domstolarna. Att få kammarrätten eller högsta domstolen att ge prövningstillstånd för ett sådant fall är förstås omöjligt när det är bankirerna själva som äger domstolarna – men journalistiskt för deras självdiskrediterings skull samt upplysningsmässigt för deras personliga utvecklings skull har ju ett värde i sig. Bifogar det som en introduktion till ovanstående källdokument av Schacht och Lundgren:

Överklagande/prövningstillstånd till Högsta domstolen – Sileo.

Ha en solig och härlig semester – gärna en aning förkovrande hoppas jag… 🙂

I Fred och Skapande Frihet!

<3 Carina af Autentopia

 

Det här inlägget postades i Egna domstolsprocesser, Intressanta böcker, Paradigmskiftet, Penningsystemet, Samhällsutveckling. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ett stort tack till er läsare…

 1. Dubbel Henke skriver:

  Mkt bra skrivet! Och meningen…. ”innebär endast att människor ska fortsätta slåss med varandra i ett bristsystem – och självklart måste alla chippas för att få delta i spelet!” ger en kalla kårar. Så sent som idag, så skrattade jag åt en aningslös kund som stod i ICA-kön och utbredde sig över hur praktiskt det skulle bli med en ’chippad’ befolkning. Jag bemötte honom – naturligtvis; Dubbel Henke delar sällan på FB, men verkar väldigt mycket i vardagens verklighet – och sa att det är ofattbart hur naiv man kan bli.

  Kassörskan sa att hon för sin del ALDRIG skulle låta nån sätta in ett chip i sig. De övriga kunderna hörde oss (DHs stämma hörs över hela Bålsta) och jag tror att man kommer att använda sig av jätte mycket lock och pock och fjäsk och övertalning för att folk ska lyda, Det är på oss det beror om dom ska våga vägra! Hälsn Dubbel Henke

  • admin skriver:

   Tack Dubbel Henke!

   Av TV4 Morgon marknadsfördes (dec 2014) chippningen som en ny trend, t ex för ”partytrix”: https://www.youtube.com/watch?v=7a_d5i9Tgwk
   Det är väl där de måste börja, för att locka in folk i fållan. När uppvaknandet kommer beträffande de egentliga syftena med chippet, är det antagligen olagligt att ta bort det…
   Bra att DH skriker så det hörs över hela Bålsta. Själv är jag nog mera av en skrivbordsaktivist 🙂

   På tal om hemliga agendor hittade jag denna dokumentär häromdagen, ”Truth Behind UNITED NATION | The New World Order – Full Documentary”, vilken alla skeptiker borde se:
   https://www.youtube.com/watch?v=TbbLOWrfiag

   <3 Carina

Kommentera