Dag 1 – avhysningsdagen…

…verkar ha förlöpt såsom förväntat. Ingen notis togs om mitt meddelande på ytterdörren:

ytterdorrennarbild

Här är PDF-filen med meddelandet:  ytterdorren_avvisning_150114

Självklart gick avvisningspatrullen in – och väl inne i värmen fanns ett nytt meddelande:

innanfordorren_bild2

Meddelandet som PDF-fil: innanfördörren_150114

Jag skapade också några installationer av de småsaker jag lämnade kvar på temat; De avgnagna benen efter bankparasiternas framfart. Bilder på dessa nakna installationer med titlar och reflektioner senare.

Polis fanns på plats, och Kronofogden samlade ihop de få kvarlämnade attiraljerna i en lastbil. De kommer att kunna hämtas ut av den juridiska personen CARINA AGRELL – men någon sådan finns ju inte längre. Eftersom jag visste att just detta skulle hända, så valde jag denna metod, d v s de handelsdrivande bolagens självdiskreditering:

avvisningspatrullen

Den som är medveten om tidens inflytande på värderingar, kan säkert räkna ut hur dessa bilder kommer att framstå om ett antal år framöver. Det finns goda möjligheter att med hjälp av historiens skeenden, som en logisk konsekvens titta i framtidens backspeglar och förfasa sig över det kollektivistiska systemets materialism, vars fundament består av penningsystemsparasiterna och födelseattestslaveriet. Inte många tjänstemän i de handelsdrivande bolagen vilka kallar sig själva för myndigheter inser detta…

”Dag 1” i rubriken syftar till den personliga dagbok jag kommer att skriva under något år i egenskap av bestulen på min egendom. När den återlämnats till sin rättmätige skapare och förvaltare ska jag skriva en till, ety många levande människor med intakt samvete i denna kriminella förrättning kommer att skämmas å det grövsta tids nog. Det är därför systemet fostrar psykopater som slipper detta lilla samvetsproblem…

Beträffande åtalet så ogillades det av Kalmar tingsrätt eftersom inga brott hade begåtts – minsann! 😉

atalogillas_ostrasmaland_150109

Blir inte detta förnekande av den sanna juridiken något att skratta åt i texten om Autentopia – 2061 så säg! 😀

Kanske lämpligt att påminna om förordet till texten – genombrottet för det rullande systemhaveriet inträffar under 2015, vilket innebär ett omättligt behov av visioner om hur det nya paradigmet ska utformas. Garanterat existerar ingen bankirägd och handelsdrivande statsapparat – så mycket är säkert. Och inga banker heller…

Förord till Autentopia – 2061              Introduction to Authentopia – 2061

Ha en fin kväll i Fred och Skapande Frihet!

<3 Carina af Autentopia

Det här inlägget postades i Egendomen Autentopia, Egna domstolsprocesser, Juridik, Paradigmskiftet, Penningsystemet, Samhällsförtryck, Samhällsutveckling, Slaveriet vs Fred och Frihet. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Dag 1 – avhysningsdagen…

 1. Pingback: Lagens väktare följer inte sina egna lagar…. hur blev det så här? Domstolar, poliser, kronofogd… alla som ska tjäna folket, i klorna på bankirerna. | transparentabrev

 2. Linda skriver:

  Det blir komiskt, om det inte vore så tragiskt, att de 1. Inte följer Lagen, grundlagen och de mänskliga rättigheterna. 2. Att de inte ens följer sina egna lagar. 3. Att de kan gömma sig bakom förnekelse och genom att låtsas som ingenting. Om de inte kan informera VARFÖR ett åtal läggs ner, eller att hantlangarna inte kan bevisa att de har laglig eller legal rätt att agera som de gör… visar bara på att de kommer undan bara för att de har gjort så hittills. Den dagen de ställs inför rätta, en medveten och fri befolkning, vad ska de säga då? Att de gjorde som alla andra? Att de trodde att det var rätt som de gjorde? Att de inte tänkte alls och bara lydde order? Eller att de medvetet struntade i mänskliga rättigheter? All heder åt dig att du fortfarande är lugn, samlad, kärleksfull, och med intentionen och fokus på frihet och rättigheter.

  • admin skriver:

   Tack för supporten! <3 Ja, det blir inte roligt för dessa "myndighetspersoner", banktjänstemän m fl när insikten om trolleritricket med penningsystemet och födelseattestslaveriet slår igenom på bred front. Lönearbetarna i dessa statliga handelsdrivande enheter som kallar sig myndigheter är bara onödiga mellanhänder och lakejer åt bankparasiterna. Inte konstigt att folket skrattar åt vårt efterblivna system i Autentopia – 2061. Tänker ofta på Strindbergs enkla slutsats: ”Det är synd om människan…” Ja, sannerligen! 🙂

 3. Att de inte följer sina egna lagar innebär att alla En för att stå upp för alla En måste stödja alla En när alla En följer deras egna lagar.

  Ursäkta att förra meningen ser jättekonstig ut, men den är helt juridiskt och på alla sätt korrekt, och när en En lyckas avkoda = förstå, eller som signaturen Adam NätvÄrkselev brukar uttrycka det, kvalitetssäkrat det, då har förra meningen exakt applikation = tillämpning på hur vi alla och En var (avsiktlig skrivning) kan ersätta deras ickeföljande av deras lagar med vårt följande av deras lagar.

  Åter, ursäkta för att det låter kryptiskt, men detta måste förstås enligt hur det är formulerat. Rekommenderar vidarestudier vid kommentarsdiskussionen vid min länk, alltså kommenterer till ”Jag kräver bara att min rätt till frihet från förtryck respekteras”.

  Samt denna tanke: Det är snällismen som gör att vi ständigt viker undan för förtryckarna. Jag har behövt arbeta med mig själv för att stå upp för mig så att de inte bara tar sig mer och mer rättigheter. Om jag inte står upp för mig själv så skulle jag ju godkänna att de fortsätter ignorera mig, att de fortsätter att inte bemöta mig enligt hur jag presenterar mig. För att detta ska kunna fungera måste som sagt alla En stå upp för alla En. Ansvaret vilar på alla En var. 🙂

  — En; Allmänt kallad: LegeNet

Kommentera