Ett Autentopiskt Åtal blir min julklapp…

…till det bedragna Svenska folket 2014. Inte så många kommer denna jul att tacka för en sådan julklapp eftersom de slumrande och sovande slavarna ännu håller det befängda önsketänkandet om evig tillväxt vid liv i ren desperation och i brist på alternativ. Det rullande systemhaveriet kommer dock att ändra på den saken av strikt aritmetiska skäl och visionen om det autentiska världssystemet ”Autentopia – 2061” och alla andra visioner samma tema kommer att behövas som stöd för alla människor i systemet, vilka fått se sitt logiska tänkande och sin kreativa föreställningsförmåga kvävd av samhällets institutioner. Slavarnas uppgift är att förvalta detta system istället för att skapa sina egna meningsfulla liv, men det är slut på det nu när korthuset faller samman.

Vi ser effekterna av bankirernas New World Order-projekt både här hemma och runt om i världen. Vi ser utförsäkrade och sjukpenningsnekade slavar som i många fall tar livet av sig för att de nekas självklara överlevnadsmedel. Vi ser Fas3-slavar som drivs till depression av meningslöshet och vi ser skuldtyngda studenter som aldrig kommer att få ett lönearbete inom det område de fördjupat sig i. Det är hög tid att lägga ner de affärsdrivande statliga enheterna – bolagen som kallar sig myndigheter – och återhumanisera vårt samhälle. Det betyder en basinkomst som omedelbart skulle decimera fysiskt och psykiskt lidande, och som lika omedelbart skulle öppna för ett myller av nya idéer, av den enkla anledningen att den energi som idag går åt för att överleva i förtryckssystemet, skulle frigöras till vars och ens kreativa projekt – individuella och i samarbete med andra.

Bankirernas geopolitiska centrum är nu lokaliserat till Ukraina, och ett tredje världskrig står för dörren. Den som tror att konflikterna är ”naturliga” kommer att bli förvånade när sanningen kommer fram – och det gör den alltid förr eller senare. Det är anglozionisterna/nazionisterna som behöver kriget för att rädda parasitsystemet, men det ser ut att kunna bli besvärligt för dem. Märkligt nog så skickar de aldrig ut sin egen avkomma i dessa krig – det är slavarnas söner och döttrar som ska offras som kanonmat. Ett diametralt (180 grader) omvänt  samhällssystem bortom det nuvarande, vars sammanflätade huvudmekanismer är bankirernas parasitism och födelseattestslaveriet, kommer att förändra världen.

Jag är idag tacksam för att bankpsykopater/fegisar har brutit de överenskommelser vi hade, liksom för att förtryckarmyndigheternas tjänstehjon – vars arbetsgivare vi är – är de duktiga idioter åt bankirerna som de i självdiskrediteringens namn visat sig vara. Utan dessa klavertramp hade jag idag levt ett enkelt och skapande liv på min egendom, tämligen ovetande om hur hela bilden ser ut nere i systemlådan – det nu havererande paradigmet. Tack också Robert Salomonsson som tror sig ”äga” mitt konstnärliga verk och tillika egendom som gav mig mitt dagliga bröd. Utan honom hade det nog inte kommit till ett åtal.

Åtalet är därför ett litet bidrag och förhoppningsvis en pusselbit i det nya samhällsbygget – där vi åter blir endast av Naturen/Gud/Universum skapade människor istället för av staten skapade juridiska personer (bolag) inför lagen, d v s att att domstolarna åter blir folkets istället för bankirernas, och att all offentlig makt utgår från folket som det står skrivet i grundlagen Regeringsformen, istället för från bankirerna som idag.

Åtalet är en offentlig handling som kan beställas från Kalmar tingsrätt, dit det stämplades in igår – den 23/12 2014 – med sonen Valdemar som vittne 🙂

kalmartingsratt_141223_vallemamma2  kalmartingsratt_141223_sverigesdomstolarvy

kalmartingsratt_141223

 

Som en service till intresserade, lägger jag istället ut det här för att spara tid och ansträngningar. Donera gärna en hundralapp för denna service istället – du som har en över! 🙂 Ni andra kan förstås läsa det gratis!

Nedan hittar du det som PDF-fil, och ladda gärna ner och spara på era hårddiskar, och sprid det gärna i bloggar och i sociala medier. Jag lägger upp aktbilagorna senare, eftersom julkalkonen inför kvällens middag pockar på uppmärksamhet: Åtal

Ha nu vänligen en underbar julhelg med mycket ljus och värme, och om det finns tid och lust för mera läsning, så hittar du förordet till ”Autentopia – 2061” nedan! Det är dags att låta sig inspireras av visioner nu när världen såsom vi känner den går på refrängen! 🙂

Förord till Autentopia – 2061                    Introduction to Authentopia – 2061

I Fred och Skapande Frihet

<3 Carina af Autentopia

Det här inlägget postades i Egendomen Autentopia, Egna domstolsprocesser, Filosofi, Juridik, Makrosituationen, Okategoriserade, Paradigmskiftet, Penningsystemet, Samhällsförtryck, Slaveriet vs Fred och Frihet. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Ett Autentopiskt Åtal blir min julklapp…

 1. Det här ska bli spännande att följa!

 2. Kristian skriver:

  Tack Carina!
  Du är en föregångare för oss människor.

 3. anders skriver:

  OT, men intressant ur vinklingen eget ansvar, och samhällets spin på saken. Liten intervju om feminism:
  https://www.youtube.com/watch?v=hlKcbCszkNY

 4. Just Stella skriver:

  Tack för detta å hela människosläktets vägnar!

  Du känner säkert till uttrycket ” The Mother of All Mothers”…. bättre än så bli det inte.
  Det dy har gjort har öppnat portarna en gång för alla och framtiden vi vill se kan vi nu börja skapa med detta nya verktyg!

  Du har visat mod och styrka och delat ut slaget med största intelligens!

  100% till DIG Carina <3

 5. anders skriver:

  En spännande föreläsning av Larken Rose på en jesuit-skola. Många bra förklaringar om alternativet till dagens system.

  https://www.youtube.com/watch?v=-NLY4dhrSSw

  Larken Rose utvecklar varför många inte ser det uppenbara.

  https://www.youtube.com/watch?v=W6mRrxgrQ40

 6. Josef Boberg skriver:

  Åtal i all ära – men är det ej både snabbare och enklare – att lägga sin egen energi på att först av allt bidra till förändra – det sedan 1800-talet rådande pyramidiska ekonomiska tänkandet och agerandet ?

  Om hur på min blogg här.

  Gott slut av 2014
  och
  Gott Nytt Nationalekonomiskt År 2015 !

  önskar Josef

  • admin skriver:

   Var och en är kapten på sin egen båt och handlar efter eget gottfinnande. Penningsystemet och födelseattestslaveriet är intimt sammanflätande, och mest nytta åstadkoms därför om dessa avhandlas tillsammans enligt min mening. Alla bidrag till upplysning är dock självklart av stort värde!

   Gott nytt upplysningsår 2015! 🙂

 7. Robert Nomen Nescio skriver:

  Tack Carina för ditt enormt slitsamma arbete och god fortsättning på 2015.

  Jag visste redan för länge sedan att du är en person utöver det vanliga och detta bevisar verkligen att det sitter en riktig sann humanistisk krigare bakom pennan 🙂

 8. Thomas Tolf skriver:

  Önskar dig en god jul och nytt år…. saknar middagen vi inte fick äta <3

Kommentera