Vad väntar i morgon (måndag 15/12)?

Det kan vara en hel del med anledning av att då testar Ryssland det nya  betalningssystemet som frigör kopplingen till dollarn:

MOSCOW, December 8. /TASS/. Russia’s National Card Payment System, Central Bank’s unit, will launch its platform in a test mode in eight banks from December 15, the organization said in a statement on Monday.

It will discuss a schedule of switching other banks to the system basing on the results of the tests, it said.

Börsnedgångarna förra veckan kan mycket väl vara början till en ”svart måndag”, d v s en global börskrasch. Stockholm -1,7 och Dow Jones -1,8 enligt DI i fredags. Givetvis förstärks nedgången av nyheten om Rysslands nya plattform. Det kan bli spännande! 🙂

Det kan också vara rimligt att misstänka att IMF:s planerade globala valutareset som Christine Lagarde numerologiskt vimsade om i somras, mycket väl kan vara koordinerad med ovanstående:

Detta lär i sin tur vara koordinerat med världsbankjuristen Karen Hudes utlovade guldregn över världens nationer:

Jag har tidigare analyserat de två händelserna tillsammans här, och jag är tämligen övertygad om att den lösning som presenteras för att sopa rent monopolspelet för en ny runda guldjakt också kommer att omfatta ett försök att förbjuda kontanter för att bankerna ska slippa betala sina skulder till kunderna. Å andra sidan kommer alla skulder att skrivas av. Läs allt som finns att veta om bankparasitismen på Lincoln/Mickes blogg.

Ett annat krav kommer att vara obligatorisk chippning, d v s ett implantat i kroppen som ger eliten total kontroll över slavarna. Det har redan glatt marknadsförts som en ny trend:

Den som lever får se… 🙂

I Fred och Skapande Frihet

<3 Carina af Autentopia

Det här inlägget postades i Makrosituationen, Paradigmskiftet, Penningsystemet, Samhällsförtryck, Skuldavskrivning. Bokmärk permalänken.

Kommentera