De dummaste av de dumma…

…organiserar teatern. Ingen systemtrogen vill involvera sig med intelligenta människor, d v s logiskt och kreativt tänkande individer. Bara den som är dum och lättledd nog får en plats i de ryggdunkandes förening. Hela idén med fördumningen bygger på att idioter köper de kortsiktigt förslagnas idéer. Ur detta kommer ingen evolution – ingen utveckling. Genom min kamp mot NYBRO KOMMUN har jag träffat extremt många duktiga idioter, men de är samtidigt lustiga i sin enfald. Han som tror att han har köpt skaparen Carina af Autentopias egendom tror sig ha gjort ett klipp, men häleri är ett grovt brott.

Är ni psykopater?
carina@autentopia.se
Skickat: den 3 december 2014 15:32
Till:
Om inte ens Regeringskansliets (med F-skatt och allt http://www.allabolag.se/2021003831/REGERINGSKANSLIET ) egenhändigt stipulerade lagar följs  av ”myndigheterna” – d v s bolagen – så vill gärna det Svenska folket ha svar på varför? Det är denna fråga som kommer att aktualiseras i tidigare nämnt åtal. Under rubriken ”Juridiken” i nedanstående blogginlägg redogörs för juridiska fakta. Den som kan läsa kan också fatta. Idioter förstås undantagna:

http://www.autentopia.se/blogg/?p=5189

Utöver de frågor som ställdes i föregående mail beträffande ”försäljningen” genom förespeglad omregistrering från ”Hyresfastighet” till ”Lantbruk”, vore det intressant för allmänheten att få veta grunderna till detta olagliga beteende. Särskilt intressant är det faktum att egendomens kontrakterade hyresgäst MT, tillika egendomen Autentopias administratör fick tvinga fram det offentliga redovisandet av egendomens ”försäljningsresultat”! Vill ni vara erkänt kriminella, levande kännande människor eller psykopater, maffiamedlemmar eller vad???? Gör ert val, er tid rinner ut!

Andra frågor som är av intresse: Ska inte den tidigare ägaren delges ”försäljningen” och möjligheten att överklaga innan bedrägeriet vinner laga kraft? Eftersom ni agerar som om den juridiska fd personen CARINA AGRELL fortfarande existerar, måste då inte denne få möjligheten att överklaga enligt er egen författning Utsökningslagen? Borde inte ni personligt ansvariga – med anledning av fakturabilagan med den juridiska utredningen till Agneta Nilsson – fundera på om vad som kan bli konsekvenserna av en olaglig förrättning? Om ni felaktigt tror att ni är Gudar som står över den verkliga juridiken, så bör ni kanske för er egen skull ta reda på fakta!?

Sanningen är tyvärr att ni är marionetter i bankirernas spel, och även om ni inte fattar detta enkla juridiska sammanhang så kommer ni tids nog att göra. Kanske är det då för sent. Det är ert val!

Robert Nyströms avvisande av ekonomiskt anspråk på Agneta Nilsson enligt faktura är inte giltig på ovanstående dokuments  juridiska grunder. Robert Nyström eller bolaget KFM kan som juridisk person välja att betala fakturan för att bistå Agneta Nilsson ekonomiskt, men i övriga fall krävs en fullmakt för att föra hennes talan på redovisade juridiska grunder i fakturabilaga.

Idag lär – enligt kontrakterade hyresgäster – någon vilsekommen person irrat omkring på egendomen. Kanske en delgivningsman som ska delge olaglig avhysning till CARINA AGRELL? Inte konstigt att han snabbt som en vessla knackade på i två lägenheter och sedan tacksamt försvann i sin svarta volvo kombi! 🙂 Dock inte i den lägenhet som den levande människan Carina af Autentopia är gäst – ety detta borde ha hörts av kontrakterad hyresgäst.

Allt som kommer att hända vid en avhysning är att jag – med all önskvärd tydlighet deklarerad som den levande människan – flyttar in som gäst hos en annan hyresgäst eller på en helt annan plats. CARINA AGRELLS inventarier mm tillhör inte längre CARINA AGRELL , utan kontrakterad hyresgäst.

Enklast är nog om ni erbjuder hälaren – den genom er försorg infångade råttan som därför kallar sig ”köpare”,  att ta tillbaka affären. Med rätt språk – legalese – så kommer han att tro att ni gör honom en tjänst. I själva verket är det ju tvärt om – men det behöver ni ju inte berätta 😉 En laglig begäran om att reversera affären från den olagligen infångade råttan ROBERT SALOMONSSON, skulle förstås betraktas som ”förmildrande omständighet” i ett åtal. Ni gör era val och tar konsekvenserna för dessa, jag gör mina val och tar konsekvenserna för dessa 🙂

I Fred och Skapande Frihet
Carina af Autentopia

Som sagt – i Fred och Skapande Frihet

<3 Carina af Autentopia

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera