En Kristi Flygarereflektion…

…kanske kan vara till nytta och glädje, som motvikt förra inläggets reptilreflektion? 😉

För reptiler eller inte, så lever vi under en global elit, vars grunder vilar på kollektivism – individualitetens underkastelse i sin kärna. Citat från mitt förra inlägg:

Att både dessa fenomen [bankparasitism och den globala eliten] är kalla fakta behöver vi inte tveka på, de är numera klarlagda av Bank of England och avhandlade via Dino Knudsens forskning om Trilaterala kommisssionen, omskrivna av The Guardian och Financial Times och  New Scientist.

Häromdagen snubblade jag över en intressant blogg – Omegashock.com. Skribenten har en kristen plattform och knyter samman världsutvecklingen med bibelcitat, och ämnena denne John Little avhandlar är många. Jag har just börjat botanisera bland inläggen, och hittade idag inlägget The Deeper than Deep State, där skribenten berättar om sin egen insikt om att det faktiskt existerar en global elit, och hans kunskapsresa in i ämnet.

I inlägget finns en intressant video: Joel Skousen -The Hidden Power Structure of the Left-Right Paradigm som analyserar fenomenet ur ett Amerikanskt perspektiv. Genom sin karriär (presenteras i början av klippet) och sina kontakter har han kunnat fastställa fyra olika maktnivåer, där aktörerna är mer eller mindre medvetna om vad som pågår i kulisserna:

Den kollektivistiska agendan – vare sig den är höger- eller vänsterorienterad bygger på centraliserad makt. Den pendelrörelse – den Hegelianska dialektiken – som dras mellan olika poler, och som jag personligen genom samhällsstudier lärt mig tro var en dialektik mellan individer och samhälle i en ständig naturlig utvecklingsprocess, kan jag konstatera var en konstruktion från ”högre ort”. Det är denna onaturliga (toppstyrda) utvecklingsprocess som vi nu ser urarta och strax falla ihop. Därefter kan vi börja från grunden och bygga det system som vi faktiskt vill ha. Autentopia är ett förslag beträffande ett sådant samhälle, som är diametralt (180 grader) omvänt samhälle jämfört med det föreliggande, och följande förskjutningar kan vi ana redan nu:

1.  Materialism förskjuts mot idealism p g a överflödsmättnad hos medvetna individer.         2.  Insikten om konspirationen skapar en förändringsvilja från kollektivism till individualitet, vilket framträder hos medvetna individer.                                                             3. Konstruerade polariseringar (politik, kön, ras, klass) avslöjas och omvärderas av medvetna individer.                                                                                                                          4. Konsumismen uppfattas som ihålig och en riktning mot personlig kreativitet manifesteras av medvetna individer.                                                                                                5. Bankparasitismen är avslöjad och insikten om globalt ekonomiskt haveri ökar i takt med människors ökade medvetenhet.                                                                                                       6. Det moderna slaveriet genom den globala elitens ambition att förvandla Människan till Person genom personnummertricket, upptäcks i takt med den ökade medvetenheten.          7. Den alternativa skolmedicinen avslöjas som bluff och insikten om beprövade naturmedicinska metoder ökar i takt med medvetandeutvecklingen.                                         8. Insikten om att vi metodiskt förgiftas av bekämpningsmedel och tillsatser, chemtrails, radioaktiva läckor genom mat, luft och vatten samt genom medicinska experiment ökar bland en alltmer medveten befolkning.                                                                                          9. Insikten om att utbildningsystemet gynnar den globala eliten istället för den enskilda människan, ökar bland befolkningarna. En förskjutning från VAD-frågan till HUR-frågan sker, d v s från fastställd kunskapsinhämtning till förmåga att tänka logiskt och flerperspektivistiskt.

De vertikala hierarkierna är grundfunktionen i det havererande systemet, där ingen frågar efter nya idéer, kreativitet, demokratisering eller logik. Spaken är ställd på icke-handling i fråga om förändring, och vilja eller ambitioner är bara tillåtna och möjliga om de överenstämmer med den globala elitens agenda. Kollektivisterna tror på fullt allvar att de vet bättre än andra bara för att de krälat sig in i maktens korridorer. Missa inte Jörgen Andersson (M) som ville undervisa Lincoln (bloggen Ett nytt penningsystem) om hur penningsystemet fungerar. Här är ett inlägg där Lincoln sammanfattat händelseutvecklingen: http://parasitstopp.wordpress.com/2014/05/02/det-verkar-som-om-riksdagsman-j-andersson-har-blivit-tystad/

Att vi inte har någon demokrati i våra nationella demokratier kanske kommer som en chock för många, och särskilt illa är det i Sverige enligt f d riksdagskvinnan för M Anne-Marie Pålsson, som är nationalekonom och avslutade sitt politiska uppdrag när hon insåg hur illa det var. Ann-Marie skrev boken Knapptryckarkompaniet, som inte fick den uppmärksamhet den förtjänade eftersom revolutionen uteblev 😉

Här hittar du en 30 min lång intervju med henne, och den borde vara obligatoriskt undervisningsmaterial i samhällskunskapen i grundskolan och gymnasiet: http://k005.kiwi6.com/hotlink/nrv54wa9hi/knapptryckarkompaniet.mp3

Anne-Marie säger bl a rakt ut att M inte vill ha bildade och fritänkande representanter, utan hellre följsamma (kanske menar hon det vi i folkmun kallar för duktiga idioter). Bara 10% har adekvat utbildning för sitt uppdrag (juridik, politologi eller ekonomi), och det får man ju säga är ett stort problem för det Svenska folket – men en tillgång för Reinfeldt 😉

Bloggaren John Little kallar detta styre Luciferianskt eftersom det bygger på det falska ljusets religion, och jag håller med om det. Det är oerhört intressant att läsa de bibliska profetiorna i Johannes uppenbarelser, och faktiskt se hur de tycks sammanfalla med verkligheten, och vid några tillfällen har jag skrivit om paradigmskiftet som den sista striden mellan Gud och Satan:

Att sälja sin själ till djävulen…             http://www.autentopia.se/blogg/?p=5035

Gud och Satan som symbolbärare…   http://www.autentopia.se/blogg/?p=5037

När vi nu ändå är inne på ämnet, så vill jag påminna om ett riktigt belysande blogginlägg av samhällsdebattören Carl Norberg som jag länkat till förut – Djävulens Missiv, där ingen minde än  S. Atan själv är avsändare, citat:

//…Den andliga rot är nu så djup och genomgripande att människorna inte längre ens kan erkänna sitt förfall – de har invaggats i en falsk tro att denna kultur av bedrägeri, förskingring, manipulationer, propaganda och parasitfinansiell elit alltid har härskat. Detta är exakt hur ett folk agerar när de har förlorat sin väg, andligt och moraliskt. De håller synder för dygder, och glömmer lärdom av sitt förflutna och naturligtvis alla som hävdar att det inte finns något andligt vakuum suger nationen torr, att anför status quo är helt enkelt ”business as usual” -. de gör mitt arbete också, för habituerade till allt som är korrupt och förkastligt, allt som saknas i integritet och ärlighet, detta gör mitt arbete mest beundransvärt…//

Kanske en god idé att en sån här symbolisk dag i korta drag berätta om min egen syn på Gud ifall någon undrar? I så fall ser den ut ungefär så här 🙂

Jag sätter likhetstecken mellan Gud och det som Carl Gustav Jung kallade det Kollektivt omedvetna. I detta ”energimoln” finns ett avtryck från alla människor som någonsin funnits och som någonsin kommer att finnas eftersom detta moln saknar tid och rum. I det kollektivt omedvetna finns alla föreställningar om det som är gott för människan, och ju fler som i sitt medvetande skapar bilder och visioner om det gemensamt goda, desto större blir gudakraften – och för varje gång det goda formuleras så växer gudakraften exponentiellt. Rupert Sheldrake har flera intressanta föreläsningar om detta, här en kort från TED Talks: http://www.youtube.com/watch?v=JKHUaNAxsTg

Genom det Jung kallade Självet kan vi komma i kontakt med både det kollektivt och personligt omedvetna, och en väg dit är avslappning och meditation. Genom det kollektivt omedvetna kan vi få access till ALLT som finns att veta, men ingen skulle i praktiken klara av det utan att bli galna. Jung menade att drömmarna var kungsvägen till det omedvetna (både det kollektiva och det personliga), och detta har jag stor personlig erfarenhet av. Drömmarna är till stor hjälp i min personliga utveckling, och de kan vara både tröstande, varnande och profetiska. Därför kan jag – om jag så vill – också säga att Gud står vid min sida. Jag kan också säga att  Gud är en del av mig – precis som Gud är en del av alla andra människor samtidigt. Skillnaden ligger i möjligheten att komma i kontakt med detta omedvetna. Om jag t ex blir tvungen (egentligen ett val) att tillfälligt trassla in mig i kollektiva verksamheter, upphör i princip kontakten, och drömmarna går åt till att bearbeta vardagliga upplevelser som följer på verksamheten.

Om man skulle våga generalisera utifrån det enskilda, så är det i så fall kanske inte så konstigt att vi genom påtvingade verksamheter blir avskärmade från Gud, och som substitut istället börjar tillbe Lucifer. Vi måste ju fylla tomrummet på något sätt – med pseudomening, som i värsta fall utvecklas till ett pseudojag, d v s där det ursprungliga Jaget är så förtryckt att det ersatts med en permanent mask. Alltså inte bara den teatermask vi kan ta av och på när vi agerar som Personer kontra Människor.

Jag har vid några tillfällen mött sådana människor, och det är ingen rolig upplevelse. De är helt svarta i ögonen och talar otydligt, gurglande och grovt väsande och tungan verkar leva sitt eget liv. De flesta skulle nog kalla dem demoner, men med min terminologi är det ett fullständigt förtryckt Jag som tillfälligt visar sig, och min tes att det är min egen autenticitet som lockar fram det. Det får mig att undra om de”shapeshifters” – reptilerna, som jag spekulerade över i förra avsnittet, egentligen har ett förtryckt Jag i gömmorna som de inte fullt ut kan kontrollera.

Med detta ber jag att få önska alla en fin helg <3

 

Det här inlägget postades i Bloggtips, Den symptomatiska enfalden, Filmtips, Filosofi, Intressanta böcker, Paradigmskiftet, Penningsystemet, Psykologi, Samhällsförtryck, Samhällsutveckling, Svensk politik. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En Kristi Flygarereflektion…

 1. Helena Palena skriver:

  Bra inlägg! Lägg till Gilla- och Share-knappen! 😛 Kolla på min blogg om du undrar vad det är.

  • admin skriver:

   Tack Helena Palena! 🙂
   Du anar inte vilka krav du ställer – är en komplett idiot när det gäller trix och fix i blogg- och FB-världen.
   Gör ändå ett ärligt försök, det är ju ändå upp till mig om jag vill ha inläggen spridda eller inte – så tusen tack för tipset! 🙂

Kommentera