Kärleksfredag…

…på Autentopiabloggen! Gårdagens morgonvandring runt huset kunde få vilken gammal skräcktant som helst – det vill säga även Autentopia Admin – på kärlekskrankt humör. Den första bilden var dock ganska oskyldig:

Tovsipporna har trängt sig ned runt päronträdsstammen och slåss om  uppmärksamheten med de gammaldags mörkrosa tulpanerna. Bakom syns en samling med luktpioner och allra längst bak gammaldags gula dagliljor som stått där i ”evigheter”. Närmast kameran kommer mörkrosalila dagliljor att blomma framöver till höger och till vänster syns rosa iris med svällande knoppar. I det fallet kan man faktiskt föreställa sig att det gör ont när de slår ut…

En rosa pink cover-ros syns allra längst till vänster och slänten blir så småningom översållad av dessa små underbara rosor som just nu inte ser mycket ut för världen. De pampiga vita tulpanerna som fyller ut mellanrummen på våren har gjort sitt för i år:

Om man tittar lite närmare bland buskarna händer det dock spännande saker. Det första jag hittade var en vinbärssnäcka som hittat ett höstlöv mitt i en rosbuske. Kanske trodde den med anledning av kulören att det var en potentiell käresta?:

Stackarn, så torr och prasslande kärlek kan inte vara mycket att tråna efter. Dock hade hans kompisar bättre lycka:

Två brudar lyckades han leta upp – eller var det kanske en brud som hittade två ensamma herrar? De verkar i alla fall ha trevligt. Med risk för censur presenteras fredagens sista bild – trots att den kanske är provocerande i övermåtta?:

Ja, här går det livat till! Med förhoppning om att ha inspirerat till helgens festligheter, önskar Autentopia Admin i all sin ensamhet en kärleksfull helg! 😉

Det här inlägget postades i Trädgård. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.