Den materiella smärtgränsen…

…funderar jag på ibland. Vad har jag egentligen levt av under de 21 månader som förflutit sedan Swedbank och bolaget KRONOFOGDEMYNDIGHETEN stal min egendom och gjorde mig hem- och inkomstlös? Inkomsten försvann i november 2014 så såledels var den 28 oktober samma år den dag då jag för sista gången kunde ta in hyrorna på min egendom vilken jag och min familj arbetat med under nästan 20 år. Nu gottar sig hälaren Robert Salomonsson åt mina surt förvärvade pengar. Förvisso kommer Gud/Universum hämnas åt mig både beträffande denne girige lille skit och och beträffande Swedbankspatrasket – juristen Öberg, bankchefen Jörgen Ingvarsson, kontorschefen Sandberg (minns inte alla förnamn just nu) samt själva roten till det onda Lars Jönsson, vilken förstört livet för åtskilliga bankkunder genom sina djävulskap. Sen har vi ju de stackars tjänstehjonen på KFM, vilka inte kunde avhålla sig från att sticka fingrarna i den kriminella syltburken och försökte undanhålla besittningsrätter för hyresfastighetens hyresgäster genom att flagga ut den som ”lantbruk” samt att underlåta att skicka med blanketter till hyresgästerna avseende hävdande av besittningsrätt. Det börjar bli dags att göra något åt det hela nu, och även om mitt tålamod är stort och tillförsikten enorm, så hade det suttit fint med lite pengar – t ex ifall polisanmälningarna jag börjar att bli mogen för att genomföra inte leder till allmänt åtal, utan jag blir tvungen att betala registreringsavgift för enskilda åtal – ett för varje människa vars handlingar i ovanstående vanheder ska prövas. Närmare 3 000 kronor per styck blir notan till Kalmar tingsrätt!

Det var länge sedan jag slutade köpa lotter och tippa och jag har för övrigt varit mer idealistisk än materialistisk även om min egendom – skapad främst av kreativitet och hårt arbete – tyder på motsatsen eftersom det var en synnerligen vacker och välskött 20-talspärla. Idévärlden är ofantligt stor medan den materialistiska är så förkrymt och fattig. Men inte desto mindre är den nödvändig, och tidigt under innevarande år så köpte jag faktiskt en trisslott vid två tillfällen – för att det blev över när jag köpt en ekologisk tetravinare till mig och väninnan jag bodde hos och för att det inte var någon mening med att spara 30 kr till något annat. Det blev dock ingen vinst, tyvärr…

Kanske ändå en idé att lägga några kronor på spel bara för att pröva lyckan i sommarsolen? Några kronor som knappast kommer att märkas kan ju leda till avsevärda förändringar till det bättre. Häromdagen bestämde jag mig för att ringrostigt sondera spelterrängen, och med en dator så behöver en ju inte ens gå ut. Ramlade in på Betway och skrek av fasa åt sportspelandet. Jag kan verkligen inget om sport!!! Men kunde andas ut när jag såg att det även fanns det gamla bingospelet i ny tappning. Bingo spelade jag mycket IRL när jag var liten, och har många historier att berätta om det äventyrandet – men det får vänta till framtida inlägg :-)  Hur som helst är väl Bingo alltid Bingo, så skillnaden mellan att spela på lokal och via datorn kan inte vara så våldsamt stor – mer än att en slipper konfrontera vädret. Det skulle vara så härligt med en ordentlig vinst!

Ett hundra tusen kronor skulle t ex räcka till 33 enskilda åtal! Kanske inte så många som räknar vinstpengar i termer av antalet enskilda åtal? Det säger ganska mycket om vars och ens enskilda drömmar också… :-)

I Kärlek, Fred och Skapande Frihet

<3 Carina

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Tiden går – åtminstone i 3D-världen…

…och som ni trogna Autentopialäsare säkert noterat så har det varit glest mellan inläggen sedan jag publicerade den första versionen av texten. I flikarna ovan hittar du information om och länk till Autentopia – 2061.

Jag har varit upptagen med att avsluta en 20-årscykel, en 10-årscykel samt en 7-årscykel enligt min självanalys, samt förstås påbörja nya – vilka jag nu tror mig se konturerna av. 7-årscyklerna är mera allmänt kända och t ex CG Jung har delat in dem i utvecklingsperioder. Värt att särskilt notera är att våra celler blir helt förnyade varje period, så att tala om olika utvecklingsstadier i människans liv är alltså inte inte särskilt kontroversiellt, utan snarare helt logiskt och naturligt.

Hans Ljungqvists bok Jung och astrologin är en text jag ofta återkommer till, och där hittar vi bl a information om sjuårscyklerna, vilka i detta fall anses beroende av Saturnus 28-åriga omloppsbana delat på fyra delar eftersom den ”vart sjunde år gör en hård aspekt, kvadratur eller opposition till sitt utgångsläge”. HL skriver klokt om sjuårsperioderna:

Men på samma sätt som den statistiskt korrekte och välkammade Sven Svensson med sina 2,3 barn inte existerar i sinnevärlden, framlever ingen människa av kött och blod sitt liv efter det schema som här följer. Sjuårsperioderna är att betrakta som psykologiska riktmärken, ett tappert försök att abstrahera fram vissa generella milstolpar ur en annars mycket komplex livskurva.

En annan planet som HL nämner i kapitlet Jupiter & Saturns – det sociala växandet är att även Jupiter, symbolen för expansion och vidgande av gränser, påverkar vår utvecklig – men i 12-årscykler eftersom Jupiter behöver 12 år för att fullborda sin omloppsbana runt solen.

Varifrån mina tydliga 10-års och 20-årscykler kommer ifrån är alltså svårt att exakt säga, men naturlagen ”såsom i himmelen så och på jorden” är alltid gällande, varför det finns en koppling mellan universum och människan på samma sätt som det yttre kring människan avspeglar det inre inuti människan. Astrologi är ett ämne som jag avser att fördjupa mig i framledes, och den som missat Siwerts blogg Siderska Siktethar mycket att se fram emot att läsa. Oftast klockrena analyser!

Det jag håller på med är alltså att lägga tre perioder bakom mig samtidigt, och jag måste bli klar med det mentala bearbetandet för att kunna avsluta dessa tre viktiga kapitel. I runda slängar innebär det att jag hunnit med tre sjuårsperioder och två tioårsperioder under dessa 20 år, vilket innebär att jag sist genomgick en så stor förändring 1996. Det var det året jag och min familj köpte Harstenslycke – rucklet som vi skapade till en pärla. Det var det året Nybro kommun började sin jakt på byn i allmänhet och vårt hus i synnerhet. Ja, det var sannerligen begynnelsen till en lärorik epok – den som alltså avslutades i insikter om penningsystemet, illusionsparadigmet och NWO-agendan genom texten om Autentopia – 2061.

Om ca 20 år lär det vara dags igen, och det vet jag genom profetiska drömmar att det blir. 2036 blir det år då de sista utposterna av illusionsparadigmet slocknar, och också det år då jag (och alla andra bestulna med mig) som 75-åring får tillbaka min stulna egendom – efter sanningstribunalernas arbete. Det är det år då jag åter blir landburen – efter många år på vatten. Fram till 2036 kommer vi i sanningsrörelsen att uppleva att vi går två steg framåt och ett tillbaka, men efter 2036 kommer det inte att finnas något motstånd. Det är inga änglar eller demoner som berättar detta utan min intuition, d v s den funktion som har förmågan att röra sig bortom tid och rum.

CG Jung beskriver en aspekt av mänsklig utveckling i termer av funktion, och de är fyra till antalet – tanke, känsla, perception, intuition. De utvecklas parallellt, men inte i samma grad. Vi har därför en funktion som är mera framträdande än de andra i början av våra medvetna liv, emedan de andra utvecklas beroende på vad vi upplever och vilka funktioner vi då får anledning att öppna upp i takt med tiden. Intuitionen har alltid varit min starkaste funktion och genom att jag inte fostrats eller lurats att svika den, så har den tvärt om blivit starkare och mer tydlig för medvetandet att förstå. Idag är intuitionen den enda funktion vilken jag till fullo litar på. Tänkandet kan vara påverkat av negativa krafter, perceptionen är aldrig objektiv – vi bara tror att vi vet vad vi t ex sett och hört. Känslan är besläktad med intuitionen och båda har sin hemvist i den holistiska och tidslösa höger hjärnhalva. Magkänsla och intuition är samma sak. Skillnaden är troligen att känslor oftast är medvetna, medan intuitionen aldrig är det. Förvisso kan känslor ta sig märkliga uttryck när vi inte kan hantera dem på ett medvetet plan, t ex som att gråta på bröllop och skratta på begravningar.

Vad händer då när vi lämnar en eller flera cykler och inträder i en eller flera nya? Den svenske psykiatrikern Claes Janssen tycker jag har den bästa teorin beträffande detta. Han kallar sin teori för ”Fyrarummaren”. Jag läste om den första gången i hans bok Skratta med Gud som jag vill minnas kom ut 1994, och teorin verkar ha fått genomslag de senaste åren.

 

Kort kan den beskrivas som en vandring från censur då vi inte vill låtsas om att vi behöver förändra våra liv. Vi hade ju det så skönt i nöjdheten, och vill helst vara kvar där. Det är när nöjdheten utmanas som den sk kognitiva dissonansen uppstår. Den innebär en diffus känsla av obekvämlighet, men vi vet ännu inte vad det är fråga om. Vi ägnar detta rum efter nöjdheten åt att förtränga de känslor som försöker göra sig hörda och som kräver en förändring, ety kris är detsamma som utveckling. I Förvirring- & konfliktrummet kan vi inte längre trycka tillbaka de begynnande orosmolnen, utan vi tvingas att möta dem och ta itu med vår förändring och utveckling. Det kan ta sin tid att bli klar över hur vi ska gå vidare. Det är när vi känner inspiration och vilja till förnyelse som vi kan se inriktningen på nästa cykel/cykler – vad de kan fyllas med för att gynna individens fortsatta utveckling till vad Jung kallar individuationsprocessen, d v s vår strävan att bli den individ som vi som allra mest kan bli. Därefter får vi en tid av nöjdhet – och ack så underbar den är – innan det är dags för nästa kris/cykel.

Häromdagen fyllde jag 55 år, och enligt 7-årscykelteorin så är det nu dags för den tredje födseln någonstans mellan 56 och 60 år. Detta är förutsättningen för visdomens fas, då vi efter anpassningen till systemets kollektivism under vårt vuxna liv anser oss ha mod att återgå till vår individualitet och bli som barn igen. Överskrida gränserna och strunta i vad folk tycker. Vissa av oss har aldrig anpassat oss till kollektivismen, och det är vi som följt vår individuationsprocess som måste vägleda kollektivismens vilsegångna. Detta leder mig in på min kommande 10-års och 20-årsperiod, vilken jag med en begynnande gnista av inspiration och förnyelse ser utveckla sig som följer:

 • Bloggen och den dynamiska texten om Autentopia förnyas med en verkligt kunnig skribent – med fokus på del tre, d v s Ursprunget vilken avhandlar historieförfalskningen och vetenskapsförbryllningen.
 • Jag kommer främst att påverka inifrån systemet på ett specifikt sätt. Jämför med G. Edward Griffins Freedom Force International. Missa inte hans föreläsning om kollektivismem – An Idea Whose Time has come.
 • Jag har börjat skriva på del två – Utvecklingskoden! Den är en utveckling av kapitel 7 i den första delen, d v s en vägledning i hur människan blir autentisk.
 • I sinom tid – när den är mogen – kommer vi att hålla föredrag på ett fartyg som innan dess blir ett forskningsfartyg för resor till intressanta platser som skvallrar om tidigare civilisationer.

Det blir fullt upp! :-)

Vänligen stötta arbetet med att presentera ett autentiskt samhälle utan förtryck genom att köpa boken eller donera en slant. Tack på förhand! <3

I Kärlek, Fred och Skapande Frihet

<3 Carina & Jan Torsten Agrell

Publicerat i Okategoriserade | 2 kommentarer

Efter vårstädningen idag…

(information in English below)

…så hittar Du två nya sidor ovan, Köp boken Autentopia – 2061 och Om boken Autentopia – 2061.  I fredags sjösatte jag den engelska bloggen Authentopia.org/blog Där hittar Du och de engelskspråkiga de första 25 sidorna – bakgrundskapitlet och förordet – översatta till engelska. Notera dock att de ännu inte korrekturlästs av proffs. När den engelska versionen publiceras i sin helhet så kommer språket att ha snyggats till. I sinom tid ska de olika översättningarna spegla bloggarnas besökare, och dessa kommer i nuläget främst från USA, Canada, UK, Ryssland, Tyskland, Frankrike och Italien, så det kommer att krävas medel för att betala professionella översättare framöver. Vänligen tänk på doneraknappen om Du redan köpt boken <3

Jag går nu tillsammans med mina juridikvänner in i en ny fas, vilken kommer att vara mer inriktad på framtiden. Min tvillingsyster i juridiken – Stella – driver nyss uppstartade Verum Negotium – sanningstribunaler i Sverige. Vi har kontakt med en mängd av staten misshandlade människor ur flera perspektiv, och dessa fall – inklusive våra egna – kommer att presenteras där. Parallellt sker anmälningar till EU-domstolen och till ICC – International Criminal Court. Ett fall är redan anmält dit – läs mera via länken ovan. Eftersom boken Autentopia – 2061 är dynamisk, så kommer fallen i Verum Negotium att på ett eller annat sätt att avhandlas i kommande versioner. Ni som läst boken vet att just Sanningtribunaler är ett fenomen vilket har en framträdande plats i manifesteringsambitionerna i Sanningsparadigmet, d v s i den autentiska tillvaron i Autentopia.

Många har på senare tid läst utdragen ur utkastet som tidigare fanns publicerade på hemsidan. Eftersom de inte längre är relevanta har jag tagit bort dem. Utkastet skrevs 2010 och mycket vatten har runnit under broarna sedan dess…

I Kärlek, Fred och Skapande Frihet!

<3 Carina

——————————————————————————————————————-

Now I have lauched an English blog – authentopia.org/blog – thanks to the international readers! <3 There you will find the first 25 pages of the book Authentopia – 2061 translated to English – notice though that the text not yet is corrected by professionals. For now there is just a ”start page” available, but in time there will be more…

Most welcome! :-)

In the name of Love, Peace, and Creative Freedom!

<3 Carina

 

Publicerat i Bloggtips, Domstolsprocesser, Egna domstolsprocesser, Juridik, Paradigmskiftet | Lämna en kommentar

Äntligen publicering…

(Information in English below)

…av Autentopia – 2061! Men texten hade inte kunnat  ha publicerats tidigare i vilket fall som helst, ety min bildningsresa beträffande den globala elitens egennyttiga agenda, liksom beträffande penningsystemet och illusionsjuridiken, har tagit sin tid att genomföra.  Med anledning av min personligt uppställda förutsättning att leverera under året för Thomas Mores 500-årsjubileum av sin Utopia, så sker publiceringen dessutom exakt när den ska – under 2016!

Ni som följt bloggen under åren känner till hur det havererande Illusionsparadigmets personligt ansvariga tjänstehjon misshandlat mig – den levande människan, min familj och min egendom. Den stora juridiska landvinningen under den juridiska forskningsresan är insikten om att makt gäller, inte lag – såsom Legenets miniutredning Makt är rätt klart påvisar. Därför utgår inte den offentliga makten från folket, och därför är inte Sverige en rättsstat. Detta faktum tar inte ifrån de effektuerande tjänstemännen i bolagen –  vilka kallar sig myndigheter – sitt ansvar, ety de är bödlarna som håller i yxan. Jag lovar dem, att jag – och en växande skara  med mig – kommer att in till sista blodsdroppen bedriva mitt folkbildningsarbete genom skriva och berätta om hur lagen är konstruerad för att den globala eliten ska kunna fortsätta med sitt slavsystem – och det kommer Sanningstribunaler – var så säkra!

Idag finns ingenting kvar av mitt gamla materiella liv – bankirerna har genom staten  stulit precis allt och jag kampar därför hos vänner i stockholmstrakten. Hoppas därför att att ni hjälper mig att sprida detta blogginlägg så att livet kan bli lite lättare materiellt. Det är dock inte meningen att någon ska behöva undanhållas rätten att läsa texten om Autentopia -2061 för att den är pank, och därför sker nedladdningen av texten via nedanstående PDF under eget ansvar. En nedladdning har riktpriset 100 kronor och förmedlas via doneraknappen eller swishnumret ovan till höger, men den som bara kan betala en del av det är förstås välkomna att ladda ned likväl. Samma sak gäller för den som är helt utblottad – ladda ner gratis! Manifesteringsvärdet är otroligt mycket högre än vad som kan räknas i kronor och ören.

Tänk också gärna på möjligheten att ladda ner och ge bort som gåva till vänner och bekanta som behöver en liten knuff i rätt riktning. På tal om det lägger jag ut Stellas brev till kungen med anledning av att hon vill upplysa honom om att vi är en växande skara som förstått hur snillrikt Folket har bedragits. Stella har förbetalat  en kopia som kungen är välkommen att ladda ner. Brevet har tillsammans med ett presentkort skickats till kungen via ett traditionellt brev – med porto och allt! :-)

Stella hälsar att eftersom hon med glädje ser att läsarna inspireras av hennes tilltag, så går det bra att använda hennes wordfiler som utgångspunkt för egna nedladdningsgåvor :-)

KUNGEN BREV

PRESENTKORT KUNG (1)

Då bloggen under åren har kommit att bli internationell, vidtar direkt efter publiceringen av den svenska versionen, arbetet med översättning till engelska. Thank you world! :-)

Texten om Autentopia – 2061 inleds med en lång bakgrund för att det tydligt ska framgå på vilken förståelse för världen som texten vilar på, samt referenser. Det är viktigt att förstå att syftet med texten är att tillhandahålla ett manifesteringsunderlag till de människor som helt eller delvis saknar föreställningsförmåga. Fönstret till en värld bortom Illusionsparadigmet är öppet nu, men inte för evigt. Så här ser innehållsförteckningen ut:

Innehåll

Bakgrund…………………………………………………………………………………..………4

Introduktion…………………………………………………………………………….………..4

Varför behöver vi ett nytt samhälle?……………………………………………………….6

Syfte, idé & berättelse……………………………………………….………….………….……10

Struktur & strategi……………………………………………..………………….……….…….13

Läsarens guide & sammanfattning…………………………….………………………..….14

 

Förord………………………………………………………………………………………………..20

Kapitel 1 – Reflektioner om Illusionsparadigmet vs Sanningsparadigmet…….23

Kapitel 2 – Reflektioner om skapande i Sanningsparadigmet……………….,…….39

Kapitel 3 – Sanningsparadigmets filosofi…………………………………………………..51

Kapitel 4 –  Illusionsparadigmets fysiska förtryck.

Autentopisk lag – frihet från fysiskt förtryck……………………………………………. .73

Kapitel 5 –  Illusionsparadigmets psykiska förtryck.

Autentopisk lag – Frihet från psykiskt förtryck…………………………………..………93

Kapitel 6 – Illusionsparadigmets andliga förtyck.

Autentopisk lag –  Frihet från andligt förtryck………….…………………………..……168

Kapitel 7  – Bortom Illusionsparadigmet. Den autentiska vägen,

sanningen och livet………………………..……………………………….……………………..184

 

Ordlista………………………………………………………………………………………………….199

Håll tillgodo, kära läsare – jag önskar er en fröjdefull läsning och en härlig vår! :-) Pga omstruktureringar kommer bloggandet att ligga i träda ett tag, men jag kommer att läsa kommentarer.

I Kärlek, Fred och Skapande Frihet!

<3 Carina

 

Restriktioner:

Carina Agrell/Carina af Autentopia har upphovsrätt och copyright för texten Autentopia – 2061 – riktpriset är 100 kr, eller vad var och en har råd att betala. Tack <3!

Tryckta exemplar kommer att bli tillgängliga i ett senare skede.

Observera att  nedanstående PDF-fil ensam inte får delas, utan enbart tillsammans med detta blogginläggs text, restriktioner och lätttillgängliga doneraknapp.

Boken görs dynamisk med uppdaterade versioner efter hand. Den som en gång betalat för en kopia av en version är fri att ladda ner en kopia av kommande versioner gratis.

Autentopia-2061

Information and restrictions in English:

Since the blog during the years has become more and more international, the next step is to translate the book provided by the link above into English. This takes donations to accomplish.

You could still pay 100 SEK or 10 dollars for the Swedish version through the donation button or Swishnumber above, and get a translation from Google. When the English version is published you have prepayed  a copy.

Later on the book will be available as printed copies. Later I will activate a blog in English connected to the domain http://www.authentopia.org

The book will be dynamic, and comes in developed versions when it´s suitable in the future. Once you have payed for a copy of a version, you are free to download the future once without any costs.

Carina Agrell/Carina af Autentopia owns the copyrigt for the text Autentopia – 2061.

I´m very happy if you’re spreading the book, with the restriction that you share the link to this blog/page instead of just the file. This helps me to check the statistics and it also bring potential downloaders closer to the donation button :-)

Since the banksters with illegal help from the state, has stolen everything from me and my family and I now temporarily live with friends, a contribution is most welcome!

Thanks! <3

With Peace, Love and Creative Freedom! :-)

<3 Carina

Publicerat i Autentopia - idé och berättelse, Bloggstatistik, Filosofi, Förutsägelser/synteser, Okategoriserade, Paradigmskiftet, Samhällsutveckling, Slaveriet vs Fred och Frihet | 9 kommentarer

En ”Autentopisk” skribent…

…dök upp i mailboxen idag via Wake Up World som ett intressant och bekräftande avbrott i författandet av det sista kapitlet av Autentopia – 2061. Publiceringen närmar sig… :-)

Gästskribenten John Raid från Kanada, bidrar med sin artikel National Banks – Ending the Stranglehold of Usury and the Private Money System, citat:

Monetizing money isn’t much different from monetizing the air we breathe. And how ridiculous does that sound? However, this is how we are living, paying for something that should not be a commodity or ‘money maker’ for someone else.

‘Interest’ is the cost we unnecessarily pay to have access to that which is vital for our survival and when interest compounds (as it does) we may find ourselves in great financial distress.

Unfortunately this also applies at the national level. Almost every nation in the world has been convinced over time to unnecessarily borrow its money from private central banks.

Bortsett ifrån att Raid förordar guldbackade nationella valutor, så kan jag skriva under på allt han föreslår inför det nya paradigmet,  och i artikeln finns länkar till flera andra intressanta artiklar som han skrivit åt Wake Up World. Jag valde att öppna ytterligare två:

Changing Beliefs: The Gateway To Freedomvilken i sitt budskap är mycket ”Autentopisk”, citat:

Everything we do starts with a thought, a dream or an idea. Our beliefs filter our perceptions so our beliefs are the gatekeepers of that which we deem possible, if our beliefs tell us an idea is a ‘no-go’ then it is dismissed without further thought. We will also always do what is necessary to reinforce that belief, it is how our minds work.

My own belief is the present systems must go and we need to evolve, evolve our beliefs, evolve our ways of thinking. I also felt that such a change would only ever happen after a massive collapse whether that be from a dollar collapse and financial depression, WW3, a solar flare or pandemic. But I now believe the collective consciousness is beginning to swell and armed with new ideas it may just happen without a collapse! Yes I agree, that is a huge leap of faith but I may as well use one of my old sayings If you don’t dream it, it won’t happen.”

In summation, all ideas begin in the mind and are ‘vetted’ by our beliefs. Many of our beliefs are entrenched since childhood and cling desperately to the established state despite its flaws. Until we change certain beliefs in what is and isn’t plausible we are mental slaves to the flawed system and will never be free.

Changing your beliefs is the first and most important step in changing your life for it will allow you to unlock your mind and open the gateway to freedom.

John Raid inkluderar direkt demokrati i sin vision, och en sådan är förstås genomförd i Autentopia. De onödiga mellanhänderna politikerna är precis lika överflödiga som fackföreningarna är i ett samhälle med basinkomst – även om inte John verkar förespråka en sådan. Men varför betala för något vi individer gör bättre själva – d v s bestämmer över vårt gemensamma samhälle och förhandlar med arbetsköpare om våra individuella villkor?

Hopefully it is becoming clear that we must make meaningful changes to our political systems; and that electing a different political party within the same system is nothing more than wishful thinking, yet again. Hopefully you have grasped the fact nothing will really improve with the present hijacked political systems and that the hijackers are never going to willingly release their grip on it all. Whatever changes we make, we must ensure they are comprehensive, as we are way past the ‘tinkering’ stage.

Thoughts of changes to the political system are of great concern to most people and many will choose to cling to the present systems while turning a blind eye to the growing plethora of issues with them. However, this is largely in part due to the fact the possible replacement systems most commonly known are undesirable.

It is my own belief that the present systems will soon be included in the list of ‘undesirables’ and will become just another dark chapter in our history, with us glad to see the back of them. But that is not now, and today I read many a comment which begs, “But if we just changed this rule or that, the present political system would still work ok, wouldn’t it?” I completely understand such sentiment which even the awakened are prone to but, NO, tinkering with the system will never protect the people from what we are now witnessing today. The entire system must evolve.

John har också skrivit en kortare e-bok,  The Organic Economi,  vilken finns att hämta gratis. Den förklarar hans förslag ur olika perspektiv närmare. Särskilt intressant är hans förslag beträffande det direktdemokratiska förfarandet, vilket blir en utmärkt referens till Autentopiaboken.

Bifogar länkarna på PDF för den som vill spara:

wakeup-world.com-National Banks Ending the Stranglehold of Usury and the Private

wakeup-world.com-Changing Beliefs The Gateway To Freedom

wakeup-world.com-True Direct Democracy The Nemesis of The Global CabalMoney System

The-Organic-Economy

När jag skrev utkastet och började blogga 2010 kände jag mig ganska ensam om mina idéer, även om jag var övertygad om min visions överlägsenhet jämfört med illusionsparadigmet, men känner nu stor tillförsikt inför framtiden och våra möjligheter att skapa den som vi vill ha den. Vi är många nu som manifesterar ett Sanningsparadigm…

…i Fred och Skapande Frihet! :-)

<3 C.

Publicerat i Autentopia - idé och berättelse, Bloggtips, Direkt demokrati & Medborgarlön, Hierarkiernas och mellanhändernas död, Intressanta böcker, Okategoriserade, Paradigmskiftet, Penningsystemet, Samhällsförtryck, Samhällsutveckling, Slaveriet vs Fred och Frihet | Lämna en kommentar

Det dubbla jävet…

…, d v s det utöver det grundläggande att en tjänsteman inte kan tjäna två herrar – både sitt handelsdrivande bolag vilket kallar sig myndighet, och sin egentliga arbetsgivare – folket – samtidigt, framgår mycket explicit i denna utmärkta artikel från AntiCorruption Society – The Secret of Maritime Jurisdiction Exposed, citat:

Most people don’t have the financial resources with which to bribe the members of the bar, so they languish in prison while the lawyers take what little property they had, plus a bonus from the State for their “services.” When you go into a court accused of a “crime,” and are inclined to hire a lawyer or accept a court appointed lawyer to help you out, remember that the lawyer is being paid by the STATE and is licensed by the STATE, the judge is licensed and paid by the STATE, the jury is licensed and paid by the STATE (they at least have driver licenses, don’t they?), the prosecutor is licensed and paid by the STATE. If the judge orders a psychological evaluation to determine if you are competent to stand trial, the psychobabelist is also licensed and paid by the STATE. The cop that accused you and who will testify against you is licensed and paid by the STATE. If you are tried and sentenced to death, the cleric who comes to pray for your miserable soul before the execution is licensed and paid by the STATE. The guy who sticks the needle in your arm for the euthanasia is licensed and paid by the STATE. After they inject you with poison, the doctor that pronounces you dead is licensed and paid by the STATE. Could there be a hint of conflict of interest here? If the reader has ever had any experience with the modern criminal injustice system, the term “contempt of court” has taken on a whole new meaning for him.

Tydligare än så kan det inte sägas, och det är uppenbart att det är så många skribenter nu som uppmärksammat den globla elitens ekonomiska och juridiska bedrägeri – rent av folkförräderi om vi ska vara ärliga! 2016 blir helt klart det år då Illusionsparadigmet explicit faller samman efter att ha rullat i slutfasen bakom kulisserna i 10-talet år. Det är alltså inte endast penningsystemet som havererar av strikt aritmetiska skäl, utan hela den konstruerade illusionen – den att vi lurats att tro att vi är spelpjäser i ett monopolspel, eller slavar i ett handelssystem, när vi i själva verket är levande människor med oförytterliga rättigheter. De skador som vi människor åsamkats av dessa bolag vilka kallar sig myndigheter  kommer tids nog att erkännas och bli föremål för tribunaler och skadestånd.

Vänligen sprid artikeln/blogginlägget så blir slavarna snabbare befriade! :-)

I Fred och Skapande Frihet!

<3 Carina

PS. Inte många dagar kvar nu till publiceringen av första versionen av Autentopia – 2061 i folkbildningen namn. Arbetar med det sista kapitlet – det sjunde! :-) DS.

Publicerat i Autentopia - idé och berättelse, Bloggtips, Juridik, Paradigmskiftet, Samhällsförtryck, Slaveriet vs Fred och Frihet | Lämna en kommentar

En Stellas anmälan till ICC för brottet slaveri…

…citeras i sin helhet nedan – med förhoppning om ett mer upplyst 2016!

Vidare kan jag berätta att slutredigeringen av Autentopia – 2061 rullar på bra och bör kunna publiceras under den närmaste veckan… :-)

Önskar er alla härliga januaridagar…

…i Fred och Skapande Frihet!

<3 Carina

 

Citat från Verum Negotium – Sanningstribunaler i Sverige.

ICC anmälan är även grunden till den första tribunalen om brott mot mänskligheten genom hjärntvätten vilken fått människor att tro de är personer och därmed har förslavats och lever under en monetär diktatur.

TRIBUNAL 1

Till Åklagare/Processförfarare på ICC – International Criminal Court – Hague

Subjekt: Anmälan om pågående bedrägeri och hjärntvätt. Genom detta bedrägeri på Svenska folket av Svenska Staten även känt som KINGDOM SWEDEN OF, har folket lurats tro de är personer istället för människor, vilket har en monumental betydelse i juridisk mening.

Till registrator: Vänligen diarieför samt meddela diarienummer i ert register till mig eller likvärdig bekräftelse på registrering av denna anmälan.

Stockholm den 6 januari 2016

Denna anmälan har skrivits av en fri människa, levande kvinnan

En;

Allmänt kallad Stella,

Tidigare agent för och med full associationsrätt till den fiktiva entiteten, personen:

VIKTORIA KIVIPURO, 670907-9385

Befinner mig i landområdet Sverige utan fast adress.

Du har inga rättigheter om de tas ifrån dig, men samtidigt förlorar den som tar ifrån dig dina rättigheter sina egna.  Det finns därför skäl att försvara rättigheter.  Riktig lag handlar om att försvara rättigheter.  Det som kallas lag är inte alltid lag på riktigt.  Det blir inte lag bara för att det kallas så, inte ens när det kallas så av de som kallas lagstiftare.  Ett formellt regelföljande är motsatsen till riktig lag, även om reglerna skulle kallas för lag.
För att lag ska kunna vara lag på riktigt och inte bara till namnet så har man i mänsklig dialog kommit fram till vissa grundprinciper.  Uppfylls inte dessa grundprinciper av de formellt rättsansvariga, då faller ansvaret tillbaka på allmänheten att ta reda på vad som egentligen är sant, vad som egentligen kan vara lag och att kräva samt säkerställa att rättsprinciper följs.

 

Detta är en sammanfattning av en översiktlig information om brott mot mänskligheten som kommer att redogöras för i mera detalj beroende på era svar som guidar mig vidare. Dynamiken är väsentlig för att full förståelse ska kunna uppnås mellan mig och ICC varav en kommunikation behöver uppnås.

Den fullkomliga skadan och utkomsten på detta brott kan bara uppskattas då detta beror på hur medmänniskor och rättsväsenden agerar på anmälningar och insikter om dessa/detta brott. Detta redogörs vidare på lika sätt som ovan nämns.

Redogörelse

Enligt Rome Statute of the International Criminal Court, artiklar 5b, 6 b och c, 7 c, är det brott mot mänskligheten att hjärntvätta människor till att tro de är personer och därmed förslava dem.

PART 2. JURISDICTION, ADMISSIBILITY AND APPLICABLE LAW

Article 5.1 Crimes within the jurisdiction of the Court The jurisdiction of the Court shall be limited to the most serious crimes of concern to the international community as a whole. The Court has jurisdiction in accordance with this Statute with respect to the following crimes: (a) The crime of genocide; (b) Crimes against humanity; (c) War crimes; (d) The crime of aggression.

Article 6 Genocide For the purpose of this Statute, ”genocide” means any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such: (a) Killing members of the group; (b) Causing serious bodily or mental harm to members of the group; (c) Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part; (d) Imposing measures intended to prevent births within the group; (e) Forcibly transferring children of the group to another group.

Article 7 Crimes against humanity 1. For the purpose of this Statute, ”crime against humanity” means any of the following acts when committed as part of a widespread or systematic attack directed against any civilian population, with knowledge of the attack: (a) Murder; (b) Extermination; (c) Enslavement; (d) Deportation or forcible transfer of population; (e) Imprisonment or other severe deprivation of physical liberty in violation of fundamental rules of international law;

https://www.icc-cpi.int/en_menus/icc/legal%20texts%20and%20tools/official%20journal/Pages/rome%20statute.aspx

Brottet

Jag hävdar brott mot mänskligheten enligt Rome Statute och har genom de egna processerna genom svensk rätt och de svenska lagarna visat hur detta bedrägeri går till och hur ordens betydelse används för att binda oss genom juridiska texter till slaveriet. Det är med andra ord inte den svenska lagen/grundlagen som ligger till grund för brottet men genom laghänvisning visar jag hur hjärntvätten och bedrägeriet går till. Genom att visa detta är det tydligt hur ICC utifrån Rome Statute måste se brottet mot mänskligheten. Då detta även är ett globalt problem och länder har olika lagstiftningar är det viktigt att påvisa hur detta går till just i Sverige eftersom anmälan berör Sverige som en del av del av det globala problemet (bedrägeriet) och även berörs av Internationell Rätt.

Det är ytterst seriöst att en global utövning av hjärntvätt pågår, densamma som i Sverige, och medvetet genom BOLAGISERINGEN AV LÄNDER och PERSONBEDRÄGERIET. Detta skapar både mentalt, själsligt, kroppsligt och finansiellt lidande och omfattningen av skadorna på detta har inte ännu helt kunnat uppskattas. Mänsklighetens fria människor utrotas sakta men säkert genom detta som man även måste ifrågasätta vilken kopplingen till Agenda 21 är genom delen av befolkningskontroll agendan. Det som planeras finnas kvar av en före detta human mänsklighet är en form av avhumaniserade varelser som inte kan tänka och känna själva och endast finns till för att tjäna en global elit för ekonomisk vinning. Ett SLAVERI AV HELA MÄNSKLIGHETEN med Sverige som ett av områdena där detta är i full blom nu. Därmed fokusen på Sverige och hur detta uppnåtts i Sverige.

Slaveriet av det Svenska Folket, bevis och motiveringar för detta samtidigt Globala brott

Människor bedras att tro att de är PERSONER genom ett system som styrs av juridik där ordens betydelse tolkas genom antaganden och inte dess sanna betydelse eller hänvisningar. Genom detta hjärntvättas dvs utövas kontroll av sinne och tanke. Detta är även en form av frihetsberövande som används för att kunna utöva slaveri på människorna.

Den påtvingade identiteten som sker genom PERSONNUMRET möjliggör slaveriet och sker genom kapningen av det levande barnet av statsmakten för ekonomisk vinning för samma stat när barnet föds. Barnet förvandlas till bolag då En;s mor signerar registreringen till Skatteverkets Folkbokföring som tilldelar ett personnummer = organisationsnummer, se Lag 1974:174* och jämför detta med proposition 1974:56*, subjekt- och objektsregistrering där egenskapen är vad som ska registreras, inte människan, utan egenskapen för bolaget den skattskyldiga, dvs PERSONEN som alltid är likställt med bolag i juridiska texter. Här börjar bedrägeriet och genom proposition 1974:56* är detta uppenbart och tydligt.

Personen blir även ett förhandlingsbart objekt (negotiable instrument) https://www.law.cornell.edu/ucc/3/part_1 och står som kommande prognoserade skatteintäkter till staten vilka är statens största intäkter, detta genom att bidra med sin energi dvs sitt arbete som via detta producerar skatteintäkter. Dessa intäkter garanterar att staten kan betala tillbaka sina lån som skatterna betalar räntan på, trots att det inte finns en lag på detta att. Dessa lån sker genom statens värdepappershandel på New York Stock Exchange och regleras genom tillsynsmyndigheten US SEC där Staten Sverige går under namnet SWEDEN KINGDOM OF. http://www.sec.gov/Detta betyder att människor i den bolagiserade fiktiva formen PERSON kapitaliseras på genom värdepappershandel.

Svenska Staten som går under namnet SWEDEN, KINGDOM OF i USA i värdepappershandeln tjänar inte den Svenska Nationen utan den främmande makt den är och denna entitet (parasit) äger även all skuld och kan gå i konkurs som den juridiska personen staten är. Det ska uppmärksammas att Nationen inte går i konkurs med denna entitet i en sådan möjlig händelse.

Vidare ageras genom det bolagiserade Sverige ytterligare näringsidkande genom PERSONEN varje gång denna PERSON används i tex KOMMUNERNA hos Socialtjänsten, SVERIGES DOMSTOLAR, FÖRSÄKRINGSKASSAN, ARBETSFÖRMEDLINGEN osv.

(Då denna anmälan anser Sverige men inte endast är ett Svenskt fenomen, utan sker globalt, är det av betydelse för hela anmälan att detta ses som ett globalt och Svenskt brott mot mänskligheten samtidigt som anmälans även är en separat anmälan på Staten Sverige. Med anledning av den globala betydelsen uppvisar jag även en anmälan mot Norska statsministern Erna Solberg år 2015 av Ingunn Sigurdsdatter då denna anmälan innehåller detaljerad information om det globala handelsläget som styrs av UCC lag och är grunden till denna människohandel, slaveriet och hjärntvätten. Denna anmälan kan läsas här: http://dev-niceland.pantheon.io/node/50).

Bevis genom egna processer etc

Jag har genom egen avregistrering och förbud om användning av entiteten PERSONEN, vilket finns arkiverat och diariefört på Stockholms Statsarkiv, Diarienummer: 4.1.13 / 6337-15, delgivit att jag inte längre ger mitt medgivande till denna handel och inte vill vara del av denna sammanslutning vilket inte har respekterats av statens enheter; NYKÖPINGS KOMMUN – Socialtjänsten, GOTLANDS KOMMUN (Region Gotland) – Socialtjänsten, POLISMYNDIGHETEN NYKÖPING, POLSMYNDIGHETEN GOTLAND, FÖRVALTNINGSRÄTTEN STOCKHOLM, FÖRVALTNINGSRÄTTEN LINKÖPING, KAMMARRÄTTEN JÖNKÖPING, HÖGSTA FÖRVALTNINGSDOMSTOLEN STOCKHOLM OCH SKATTEVERKET, när jag efter delgivning agerat som människan och inte genom PERSONEN.

Detta leder till att jag tvingats tillhöra en sammanslutning, att jag tvingats till slaveri, och att mina rättigheter inte respekterats och att lag inte följts. Jag har inte varit med och godkänt denna handel under tvång, inte heller kunnat avtala om dess förhållanden, inte fått betalt för utfört arbete genom PERSONEN vilket staten och dess enheter tjänat (och tjänar) pengar på. Dessa statliga bolag som går under olika benämningar som myndigheter bla innehar F-skattsedel samt Organisationsnummer vilket näringsdrivande bolag har. http://www.allabolag.se

Vidare har jag nekats lagenlig ekonomisk ersättning som människa då denna inte skapar vinst för KOMMUNER som berörts samt har även tjänsteman i en av dessa kommuner helt öppet försökt lura mig till att ljuga och leda mig in att fortsätta detta bedrägeri i form av att ta emot en summa genom falska förespeglingar om vad denna summa skall redovisas som. Ljudinspelning finns och bifogas i slutet på anmälan samt dokument skickade av tjänsteman till rättsväsendet som visar fabricering av akt bilaga av tjänsteman.

Inte nog med att slaveriet sker helt öppet, när jag visat på insikten om detta fortskrider försöken att tvinga in mig till att godkänna slaveriet, så långt som in i rättsväsendet som inte tagit någon som helst notis om entitetsformen jag agerar ur och i ett överklagande av mig har Förvaltningsrätten Stockholm ignorerat delgivningar om förbud mot användning av entitet som är ur bruk och kontraktsvillkor som gäller vid påtvingad handel.

I det per automatiska jävet fortsatte bedrägeriet av personslaveriet och samt agerandet som en icke laga domstol, laga domstolar har edsvurna domare, inte rådmän i bolag vilka även Domstolarna i dag är med organisationsnummer och F-skattsedel dvs lika med handelsdomstolar.

En laga domstol tjänar folket inte ett bolag med monetära intressen genom handel för det är vad dagens domstolar är, handelsbolag som idkar näring.

Bevis för att hjärntvätt och mind control sker finns i de erfarenheter jag haft där jag hävdat min rätt till frihet genom olika rättsliga processer och anmälningar men vägrats erkännande och respekt för detta i sak.

Är det inte ansett som hjärntvätt kommer vi till en eskalering till av brott mot mänskligheten genom den tyranni som i sådant fall helt öppet utövas, bland och av människor som i och under denna hjärntvätt och mind control, (kontroll av sinnet) inte ser vad som sker.

Gällande lagrumshänvisningar redovisade nedan som bevis och motivering för mina påståenden

Sveriges Regeringsform 2 kapitel 19 paragraf*http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Lagar/Svenskforfattningssamling/Kungorelse-1974152-om-beslu_sfs-1974-152/ garanterar Var och En genom FN:s Universella Förklaring om Mänskliga Rättigheter http://www.un.org/en/universal-declaration-human-rights/index.html följande:

Vitalt är att påpeka att artikel 6 om rätten till att erkännas som person inför lagen är en RÄTTIGHET som inte utgör en skyldighet, det är alltså ett val av den människa som insett detta och kan stå för sin rätt och hävda sin rätt vid behov.

Artikel 2

Var och en är berättigad till alla de rättigheter och friheter som uttalas i denna förklaring utan åtskillnad av något slag, såsom på grund av ras, hudfärg, kön, språk, religion, politisk eller annan uppfattning, nationellt eller socialt ursprung, egendom, börd eller ställning i övrigt. Ingen åtskillnad får heller göras på grund av den politiska, rättsliga eller internationella status som råder i det land eller det område som en person tillhör, vare sig detta land eller område är oberoende, står under förvaltarskap, är icke-självstyrande eller är underkastat någon annan begränsning av sin suveränitet.

Artikel 4

Ingen får hållas i slaveri eller träldom; slaveri och slavhandel i alla dess former skall vara förbjudna.

Artikel 6

Var och en har rätt att överallt erkännas som en person i lagens mening.

Artikel 7

Alla är lika inför lagen och är berättigade till samma skydd av lagen utan diskriminering av något slag. Alla är berättigade till samma skydd mot alla former av diskriminering som strider mot denna förklaring och mot varje anstiftan till sådan diskriminering.

Artikel 18

Var och en har rätt till tankefrihet, samvetsfrihet och religionsfrihet. Denna rätt innefattar frihet att byta religion och trosuppfattning och att, ensam eller i gemenskap med andra, offentligen eller enskilt, utöva sin religion eller trosuppfattning genom undervisning, andaktsutövning, gudstjänst och religiösa sedvänjor.

Artikel 20

 1. Var och en har rätt till frihet i fråga om fredliga möten och sammanslutningar.
 2. Ingen får tvingas att tillhöra en sammanslutning.

Artikel 30

Ingenting i denna förklaring får tolkas som att det innebär en rätt för en stat, en grupp eller en enskild person att ägna sig åt en verksamhet eller att utföra en handling som syftar till att omintetgöra någon av de rättigheter eller friheter som anges i förklaringen.

I Regeringsformen (RF) är Var och En enligt kapitel 2, 1 paragraf garanterad sin egen trosuppfattning och i 2 paragraf garanterar RF att ingen får tvingas tillhöra någon form av sammanslutning.* RF 1 kapitel 9 paragraf garanterar att alla är lika inför lagen. Människa eller person gör ingen skillnad.*

Dessa ovan är fundament för liv i frihet och jämlikhet som ska utövas genom demokratin och svensk lag.

Grundlagen är den högsta i lagarna hierarkiska ordning och den ska läggas störst vikt till och följas ordagrant. Kan vi inte förstå och följa konstitutionella fundament lever vi inte i ett rättssäkert land.

Jag citerar ur bifogat dokument om orden betydelse och förståelse följande för att underlätta fullständig förståelse för den ur RF garanterad rätten för Var och En:

”Om det vore så att det inte skulle läggas så extremt stor vikt vid vilka ord som används och dess definitioner som jag gör gällande i detta klargörande, betänk då detta exempel på användning av ord och dess betydelse i denna ändring som riksdagen antog i och med grundlagsreformen 2010:

Regeringsform (1974:152) (2003:593): 2 kap. Grundläggande fri- och rättigheter 1 § Varje medborgare är gentemot det allmänna tillförsäkrad *

Jämfört med:

Regeringsform (1974:152) (2011:109): 2 kap. Grundläggande fri- och rättigheter. 1§ Var och en är gentemot det allmänna tillförsäkrad *

Denna till synes minimala ändring av ordalydelsen är monumental i sin juridiska betydelse, från att tillförsäkra en person som tillhör viss stat vissa rättigheter till att tillförsäkra dessa rättigheter till varje människa.”

Avslutande ord

När tom rättsväsendet genom sina tjänstemän skyddar staten, när människan i den sanna rätten som finns lagstiftad och även delgivits hävdar sin frihet, kan detta bara ses som bedrägeri och delaktighet i att medvetet föra folket bakom ljuset.

Det svenska folket har ifrån tagits sina oförytterliga rättigheter och genom PERSONBEDRÄGERIET förslavats att endast åtnjuta de privilegier de handelsbaserade författningarna tillåter i sammanslutningen Sverige.

Rättigheter är rättigheter och de är inte förhandlingsbara. Var och En;s födslorätt är ingen handelsvara eller förhandlingsbart privilegium och får aldrig utnyttjas som sådan.

Valet är ditt eget om du vill underställa dig författningar (handelslagar) genom att agera som/genom den FIKTIVA JURIDISKA ENTITETEN (PERSONEN), men, det är aldrig ett tvång om vi lever i en påstådd demokrati och inom ett fritt landområde. Som det förhåller sig nu lever vi i handelsområde under skenet av det sanna landet Sverige och detta berör alla under PERSONSLAVERIET.

Insikten om hur detta förhåller sig, och genom att visa hur mänskliga rättigheter skapar en begränsning för handelslagarna dvs författningarna, är bevis och motivering till mina påståenden och alla dessa finns instiftade i grundlagen Regeringsformen.

Brottet jag anmäler kommer alltså ur att detta inte är transparent och delges folket tydligt, utan att folket luras tro att allt är som innan bolagiseringen. I dag har vi två entiteter, den sanna som ska tjäna folket som tidigare var Sveriges Rike med sina enheter för samhällstjänster, som den nya entiteten svenska staten i sin bolagsform agerar under skenet av att vara. Denna andra entitet drar monetär nytta av för sin egen del som den främmande makten den är och tjänar inte Nationen. Detta är mind control = hjärntvätt av folket för att kunna begå bedrägeri.

Detta dokument kommer att vara tillgängligt påhttps://verumnegotium.wordpress.com/om/ som den första anmälningen till Sanningstribunaler i Sverige för folket att ta del av.

*Svensk lag som enligt den tidigare förklaringen refereras till som bevisföring

Dokument och filer som bifogas som bevis:

 1. Dom av Förvaltningsrätten Linköping Mål nr: 5417-15 vilket visar skillnaden på fiktiv juridisk entitet och människa erkänt av domstol samt en redogörelse av tolkningen av beslutet och innehållande juridiska termer.
 2. Yttrande till Mål Nr 5417-15- avvisan.
 3. Ljudfil – Förvaltningsrättens förtydligande om beslut.
 4. PDF – Förvaltningsrättens förtydligande om juridiska termer i beslutet.
 5. Akt bilagor (fil johalid 2015-09-24 _15-37-24 PDF) – Förvaltningsrätten Stockholm Mål Nr: 20559–15, innehåller bevis om fabricering av akt bilaga av socialtjänsteman – Gotland sid 38, samt hur rätten pålägger personen trots delgivning om sådant förbud för vidare handel och bedrägeri.
 6. Ljudfil – Möte med socialtjänsten GOTLAND – förbud mot användning av PERSONNUMMER.
 7. PDF –F-skatt registrerad DOMSTOL och REGION GOTLAND.
 8. PDF- Ordförståelse

Anmälan i PDF:

ANM ICC SVE

Engelsk redogörelse endast som hjälp och guide till att förstå den svenska anmälan i PDF:

ANM ICC ENG

BEVISFÖRING:

 1. Dom av Förvaltningsrätten Linköping Mål nr: 5417-15 vilket visar skillnaden på fiktiv juridisk entitet och människa erkänt av domstol samt en redogörelse av tolkningen av beslutet och innehållande juridiska termer.

FVR SOC AVVISAN 2

2. Yttrande till Mål Nr 5417-15- avvisan.

Förvaltningsrätten LinköpingMål nr

3. Ljudfil – Förvaltningsrättens förtydligande om beslut.

(Ej tillgänglig på webben fn).

4. PDF – Förvaltningsrättens förtydligande om juridiska termer i beslutet.

FVR DOM FÖRTYDLIGANDE VN

5. Akt bilagor (fil johalid 2015-09-24 _15-37-24 PDF) – Förvaltningsrätten Stockholm Mål Nr: 20559-15, innehåller bevis om fabricering av akt bilaga av socialtjänsteman – Gotland sid 38, , samt hur rätten pålägger personen trots delgivning om sådant förbud för vidare handel och bedrägeri.

johalid_2015-09-24_15-37-24

6. Ljudfil – Möte med socialtjänsten GOTLAND – förbud mot användning av PERRSONNUMMER.

(Ej tillgänglig på webben fn).

7. PDF –F-skatt registrerad DOMSTOL och REGION GOTLAND

Sveriges Domstolar SKV FSKATT

Gotlandskommun SKV FSKATT

8. PDF- Ordförståelse

Klargörande om ord MYND

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicerat i Bloggtips, Domstolsprocesser, Juridik, Paradigmskiftet, Samhällsförtryck, Slaveriet vs Fred och Frihet | 2 kommentarer

Mål nr 4145-15 rullar vidare…

…och närmar sig med hög hastighet datumet för ”the point of no return” – enligt dramaturgins terminologi :-)

Nedan återfinnes dokumenten i målet så här långt.

 1. Erika Nilssons och Jacqueline Dovbloms beslut från den 13 november: beslut_forrad_nilsson_dovblom
 2. Min överklagan av beslutet: overklagan_forradsbeslut
 3. Överklagan genererade inget ändrat beslut utan det skickades direkt till Förvaltningsrätten, vilka underrättade mig om min möjlighet att yttra mig senast den 4 januari, d v s idag: underrattelse_forvaltningsratten_414515_160103 (fel datum i filnamnet)
 4. Mitt yttrande skickas idag via e-post till Förvaltningsrätten och till Erika Nilsson, Jacqueline Dovblom samt till Anette Strömblad, d v s VD:n för bolaget EMMABODA KOMMUN. yttrande_414515_forrad_160103

Publiceringen av Autentopia – 2061 närmar sig också med stormsteg, men eftersom den blir dynamisk med kontinuerligt uppdaterade versioner efterhand som juridiska processer framskrider och nya manifesteringsidéer dyker upp ur tankar och intuition, så existerar ingen point of no return – möjligheterna till upprättelse för det bedragna folket är allestädes närvarande.  Om jag kan arbeta endast med folkbildning – utan externa sidoinkomster – och därmed har tid till det, avser jag att även göra boken interaktiv, d v s bjuda in läsarna att skicka in manifesteringsidéer för att skapa det Sanningsparadigm som texten beskriver, på bekostnad av det föreliggande Illusionsparadigmet.

Det sistnämnda dokumentet i punktlistan ovan klistras in i sin helhet nedan, och med detta tillönskas en fin 13-helg…

…i Fred och Skapande Frihet! :-)

<3 Carina

 

Citat:

CARINA AGRELL                                                                                Yttrande mål nr 4145-15

610531-2729                                                                                            2016-01-0

 

SVERIGES DOMSTOLAR

Org.nummer: 202100-2742
Verksamhet, SVENSK NÄRINGSGRENSINDELNING SNI:

84 242 – Domstolsverksamhet

Tjänsteställe: Förvaltningsrätten i Växjö

Kungsgatan 8

352 33 VÄXJÖ

 

Yttrandet insänds via mail:

forvaltningsrattenivaxjo@dom.se

 

Yttrande med anledning av överklagande mål 4145-15

Förvaltningsrättens tjänstemän och ordförande ombedes vänligen att notera följande förtydliganden:

 1. I föreliggande överklagande och yttrande (vilka kontextuellt av förvaltningsrätten benämns mål 4145-15) har jag som klart framgår i överklagandet valt att använda mig av den i det fördolda, statsskapade juridiska personen fiktionen CARINA AGRELL, med vidhängande personnummer 610531-2729.

1.1 Följden av detta mitt beslut är jag i i detta separata ärende/mål står under Socialstyrelsens jurisdiktion och därför använder mig av detta ”lagrum”, ety ett förråd är inte en mänsklig rättighet, utan något som vanligtvis ingår i ett hem – vilket däremot är en mänsklig rättighet – tillsammans med överlevnadsmedel (Artikel 25):

”Andra boendeformer

Socialnämnden bör för andra boendeformer, t.ex. husvagn, båt eller hotell, beräkna den faktiska boendekostnaden efter omständigheterna i varje enskilt fall. I vissa fall kan det vara motiverat att lägga till kostnader för sådant som ingår i ett vanligt boende, t.ex. dusch och tvättmaskin. För personer som saknar permanent bostad bör kostnaden för magasinering av egna tillhörigheter under skälig tid ingå i den faktiska boendekostnaden.” (sid 2, http://www.socialstyrelsen.se/sosfs)

1.2 Notera särskilt att Erika Nilsson och Jacqueline Dovblom i dokumentet ”Utredning” per den 8 december 2015, återigen (liksom i beslutet per den 13 november 2015) bedrägligt försöker hänskjuta ärendet till en försörjningsstödsfråga – vilka jag valt att driva i egenskap av levande människa, alltså stående endast under grundlagens jurisdiktion, d v s Regeringsformens kapitel 2, §19, citat:

Europakonventionen

19 § Lag eller annan föreskrift får inte meddelas i strid med
Sveriges åtaganden på grund av den europeiska konventionen
angående skydd för de mänskliga rättigheterna och de
grundläggande friheterna. Lag (2010:1408).

Erika Nilsson och Jacqueline Dovblom försöker således komma undan sitt ansvar att effektuera enligt Socialstyrelsens allmänna råd genom konsekvent bedrägligt beteende.

 1. Beträffande mitt kvarvarande bohag i Emmaboda, letar jag efter ett datum som kan tänkas gälla som anmaningsdatum enligt Erika Nilssons och Jacqueline Dovbloms beslut den 13 november, citat:

”Enligt §27  Jordabalken framgår att om det i en lägenhet som hyresgästen har lämnat eller från vilken han avhysts eller i ett utrymme som hör till lägenheten finns egendom, som kan antas tillhöra honom eller någon i hans hushåll, och som han inte inom tre månader från anmaning, eller inom sex månader från det att han lämnade eller avhystes från lägenheten, tillfaller den hyresvärden utan lösen. Carina har således tre månader på sig från anmaning om att hämta saker att ordna med flytt av de personliga tillhörigheterna.”

Slut citat.

2.1 Vi får då försöka utröna vad som kan tänkas räknas som anmaningsdatum då detta är väsentligt för Förvaltningsrätten att känna till, då detta kan vara sista chansen för bolagen SVERIGES DOMSTOLAR och EMMABODA KOMMUN att lagenligt förhindra att min kvarvarande egendom inkluderande stora affektionsvärden tillfaller hyresvärden – en fd kollega.

Vid utflyttningen den 19 september meddelades ingen särskild tidpunkt för bortforsling av bohaget, utan det verkade logiskt att jag hämtar det då jag även i egenskap av levande människa återvänder till Emmaboda – och inte längre endast har min juridiska person parkerad där. Det är knappast rimligt – vare sig arbetsmässigt eller ekonomiskt (ens om kapaciteterna fanns) att släpa runt på ett bohag kors och tvärs över landet.

Rimligt verkar vara att räkna anmaningsdatum från 27 oktober kl 21:54, då följande SMS mottogs, citat:

”Du hör av dig när du vet mer om lördag så plockar jag fram grejer från Xxxxxx rum. Xxxx vill ha in bilen i garaget låter han meddela…”

Sista datum för bortforsling av min egendom torde därmed den 27 januari 2016, och jag publicerar boken runt den 15 januari. Det kommer med största sannolikhet därför inte hinna flyta in medel för bortforsling av egendomen och hyra av förråd – och som jag påpekade i överklagandet så duger på förekommen anledning inte mitt personnummer för någon form av handelsavtal beträffande vare sig lägenhet eller förråd. I praktiken behöver jag få in en årshyra att erlägga kontant för att kunna återvända till ett värdigt hem i min enda anknytningskommun Emmaboda.

”Hyresvärden” – min fd kollega – erhåller kopia på detta yttrande, och Erika Nilsson och Jacqueline Dovblom har hennes namn och adress, så de kan kontakta henne för bekräftelse av detta datum.  När jag har översatt boken till engelska (då min blogg sedan fem år har blivit internationell) ska jag ta mig tid från mitt arbete som folkbildare i sanningsjuridik (MR Artikel 23:1) att tillsammans med sönerna försöka minnas bohagets innehåll samt konstruera en förteckning och värdeuppskattning. Affektionsvärdena är förstås ekonomiskt oersättliga.

2.2 Det framgår med all önskvärd tydlighet av Erika Nilssons och Jacqueline Dovbloms nedanstående formulering att det inte existerar någon likhet inför lagen, citat:

”Carina Agrell har ett eget ansvar att ordna med förvaring av sina saker. Hon kan sedan ansöka om kostnaden för magasinering vilket sedan bedöms på samma sätt som en ansökan m försörjningsstöd. Carina redovisar inte att hon på egen hand uttömt alla möjligheter att på egen hand ordna med förvaring av sina tillhörigheter.”

Slut citat.

Det torde vara uppenbart att jag med all önskvärd tydlighet redovisar min situation genom att jag är tillfälligt inneboende på olika adresser tillsammans med mina två katter. Innan min egendom blev stulen utvecklade jag den från ruckel till 20-talspärla under nästan 20 år. Det torde vara tämligen uppenbart att jag – särskilt då jag explicit begärt både hem och överlevnadsmedel av de jäviga och tillika ansvariga tjänstekvinnorna Anette Strömblad, Erika Nilsson och Jacqueline Dovblom – inte uppskattar och föredrar den situation som dessa kvinnor försatt mig i.

Tacksamt nog ur mitt folkbildnings- och skribentarbetes pespektiv, så kan den reflexive direkt avläsa slavsystemets konstruktion, samt konstatera att det som jag i min bok Autentopia – 2061 kallar Illusionsparadigmet är precis lika omoget och enfaldigt som under häxprocesserna. På samma sätt som de sk häxorna kastades i sjön för att makten skulle bedöma deras skuld eller oskuld beroende på om de sjönk eller inte, ska jag enligt socialsekreterarna Erika Nilsson och Jacqueline Dovblom överleva utan hem och överlevnadsmedel och dessutom berövas min sista egendom –  med affektionsvärden. Det är först när inkvisionen genom sina multipla lagbrott har dränkt den sk häxan som hon bedöms som oskyldig – och den levande människan anses ha rätt till sina mänskliga rättigheter.

En glad nyhet till alla oss förtryckta av bolagen vilka kallar sig myndigheter, är att regeringen beslutat om att jurister och teologer ska utbilda statstjänstemän om de mänskliga rättigheterna.

http://www.dagensjuridik.se/2015/11/jurister-och-teologer-ska-utbilda-statstjansteman-om-manskliga-rattigheter-nytt-regeringsbes?page=1

Å andra sidan är det tämligen ofarligt att så göra så länge innebörden av Artikel 6 och Artikel 30 inte avslöjas, så det gäller att TPTB (The Powers That Be) att hålla kursplanen för en sådan utbildning luddig:

Artikel 6: Var och en har rätt att överallt erkännas som en person i lagens mening.

Innebörd: Har rätt att, men måste inte! En som inte utnyttjar denna möjlighet är en suverän man eller kvinna och står inte under författningars eller lokala regelverks jurisdiktion.

Artikel 30: Ingenting i denna förklaring får tolkas som att det innebär en rätt för en stat, en grupp eller en enskild person att ägna sig åt en verksamhet eller att utföra en handling som syftar till att omintetgöra någon av de rättigheter eller friheter som anges i förklaringen.

Innebörd: Inga författningar, t ex Sociallagen eller några lokalt påhittade regelverk kan omintetgöra FN:s MR, om inte personen enligt art 6 ger sitt medgivande därtill: http://www.fn.se/fn-info/vad-gor-fn/manskliga-rattigheter-och-demokrati/fns-allmana-forklaring-om-de-manskliga-rattigheterna-/

En god fortsättning tillönskas – med förhoppning om ett upplyst 2016!

Vänligen

 

CARINA AGRELL

610531-2729

Slut citat.

Publicerat i Egna domstolsprocesser, Juridik, Paradigmskiftet, Samhällsförtryck, Slaveriet vs Fred och Frihet | 4 kommentarer

ETT GOTT NYTT ÅR 2016…

…tillönskas alla läsare! Hjärtliga tack för ert intresse för vad som händer i världen i stort och smått. Förra året serverade jag  bloggstatistik på nyårsfatet, och i år tänkte jag påminna om några av årets inlägg. Det blev inte så många p g a den traumatiska upplevelsen av stölden av min egendom och de inte särskilt genomtänkta lösningarna med anledning av den…

Jag tycker att vi nöjer oss med tre tillbakablickar, och ägnar resten av inlägget åt framtiden:

 1. I juni skrev jag om ytterligare ett fall beträffande försålda säkerheter i Sydafrika. Företaget Virtual Velocity arbetar nu globalt och kan leta upp säkerheter varifrån som helst i världen, oavsett var de slutligen landat, och detta kan bli ett intressant förfaringssätt i projektet att återta stulen egendom.
 2. Strax därefter skrev jag om hur jag hanterade ett e-brev från CSN när de upplyste mig om att jag var skyldig att meddela ny adress och nya omständigheter. Njae, jag höll inte riktigt med om det, vilket jag utvecklade i blogginlägget.
 3. Senare i juli skrev jag om vaccinet som ekonomisk  och depopulationsmässig gödning till TPTB (The Powers That Be). Naturläkardöden i USA visade sig ha sin onaturliga förklaring….

Tack till det mycket märkliga och traumatiska, men mycket lärorika året 2015, och välkommen 2016 med alla nya projekt och inriktningar som redan nu är skönjbara men som ska utveckla sig framöver! :-)

Min tvillingsyster i juridiken – underbara Stella – har startat om sitt bloggande eftersom vi nu leviterar spelplanen uppåt. Vi vet nu att lagarna finns på plats, och att problemet är att de inte respekteras. Det är makt som är rätt – inte lag. Här en mycket intressant miniutredning som kort avhandlar tillståndet:  http://blog.lege.net/?/363-Byrakratistatskuppen.html

Stellas nya blogg – än så länge ett embryo – syftar till att folkbilda och manifestera Sanningstribunaler, alltså de utredande processer som klarlägger förbrytelser under ett visst styre, och här kan ni tjuvkika på Verum Negotium – Illusionsparadigmets efterverkningar i form av Sanningstribunaler för folkförrädarna.

Tanken är att vi ska fläta samman Verum Negotium med texten om Autentopia – 2061. Det är en helt ny idé och eftersom den ska synkroniseras dröjer publiceringen av texten någon vecka drygt. Texten blir dessutom dynamisk och uppdateras i nya versioner efter hand som tiden flyter. De folkförrädare i de olika bolagen vilka kallar sig myndigheter behöver alltså inte bli ledsna om de inte blir omnämnda i den första versionen – de får sin chans senare… 😉

Tack igen, kära läsare för ytterligare ett år – bloggen firade i november femårsjubileum – och gör er vänligen ett underbart 2016…

…i Fred och Skapande Frihet!

<3 Carina

 

 

Publicerat i Domstolsprocesser, Egendomen Autentopia, Harstenslycke, Juridik, Okategoriserade, Paradigmskiftet, Slaveriet vs Fred och Frihet | Lämna en kommentar

Önskar Er alla en fröjdefull jul…

… och för kännedom upplever jag  just nu min mest märkliga jul någonsin – med mycket ljus och mycket kärlek eftersom vänliga människor ger mig kost och logi & tom en julklapp. :-) <3

Lat som jag är (eftersom jag skriver på de sista kapitlena på Autentopa – 2061) så klistrar jag in Mikael Holmströms julaftonsinlägg, men ber er observera jämförelserna som författaren lyfter upp ur texten – om IS och PK-beteendet historiskt kontra nutid. Var krigarna sämre förr och glömda idag? Läs och begrunda, lev och älska så ses vi nästa år! :-) <3

Allt här nedan är ett citat, och med det tackar jag för 2015 års visade intressen från er alla, och önskar igen en underbart upplyst jul med mycket ljus och mycket glädje! :-) <3

EN ULV I FÅRAKLÄDER

wisc

”Akta er för de falska profeterna. De kommer till er i fårakläder, men i sitt inre är de rovlystna vargar”.  -Matteus 7:15-

FÖRORD

Historien om den ”heliga” kyrkan och dess utveckling från 200 talet  fram till dagens datum , Det finns naturligtvis ännu mer information längre tillbaka i tiden , men jag tar bara upp dom viktigaste ”milstolparna” i historien om detta gigantiska brottsyndikat, och till detta kan då läggas till ett antal större underorganisationer som faktiskt existerar i verkligheten  såsom Knights of malta ,jesuiterna,opus dei bla .källa till detta finns sist i denna artikel plus en del annan nyttig information för den som vill läsa mer om detta, Och denna artikel är på inget sätt riktat till dom 1,2 miljarder troende katoliker världen över på något sätt, denna artikel är riktad direkt till  ”the big boss” påven själv och hans armada av underorganisationer och lydiga nickedockor världen över.

KAPITEL 1

På 200-talet började strukturen av dagens katolska brottsyndikat ta form då biskopen av rom började framträda som en yttersta instans i lärofrågor som biskoparna själva var oförmögna att lösa

Kristendomen spreds i Romerska imperiet trots förföljelser på grund av konflikter med den . Dessa varade fram till dess kejsar Konstantin genom ediktet i milano år 313 legaliserade religionen, kejsar Theodosius I gick steget ännu längre år 380 och förklarade kristendomen som romersk statsreligion genom ediktet i Thessaloniki

År 712 kom påve Gregorius II  Och under denna tid började  romerska kyrkan och den östliga kristendomen gå åt olika håll, Ock katolikerna bildade då en allians med Karolingerna som senare blev känt som Tysk-Romerska riket

År 752 var det dags för kyrkostatens bildande och själva grunden till brottssyndikatet  lades tack vare generös donation från frankernas konung Pippin den lille, Och så ett skutt fram till  År 962 då  Otto I kröntes av Johannes  XII  och blev därmed den förste kejsaren i det Tysk-Romerska imperiet.

Nu till ett årtal som vi idag år 2015 fortfarande i allra högsta grad berörs av nämligen 15 mai 1213 då king John förseglade Englands och vårat öde genom att för sin rädsla att påven Innocentius III skulle stödja en fransk invasion av England skrev på det berömda Treaty of 1213  del av avtalet, citat king John: ”but of our own good and spontaneous will and by the common counsel of our barons, do offer and freely concede to God and His holy apostles Peter and Paul and to our mother the holy Roman church, and to our lord pope Innocent and to his Catholic successors, the whole kingdom of England and the whole kingdom Ireland, with all their rights and appurtenances ”   slut citat     villkoren för detta s,k beskydd från påve Innocentius III var till priset av 1000 silvermarker årligen ( 700 för England och 300 för Irland) nu bar det sig inte bättre än att John till slut misslyckades med denna betalningsplan. Efter pådrivningar från baroner och annat löst folk som ville tvinga fram lite mer ordning och reda skrevs Magna Carta Libertatum.

bull-innocent-iii-protection-E5002-12

Treaty of 1213  Dokument

Den 15 juni 1215 vid Runnymede utanför Dover, kom det berömda dokumentet Magna Carta  Libertatum som tillkom av King John och Ärkebiskopen av Canterbury , När Innocentius III då fick nys om detta avtal blev ju reaktionen mindre uppskattad om man så säger ,resultatet blev ödesdigert minst sagt ,Innocentius III ogiltigförklarade Magna Carta för ALL framtid , här ett stycke från den påvliga bullan: ”We refuse to overlook such shameless presumption which dishonours the Apostolic See, injures the king’s right, shames the English nation, and endangers the crusade. . . . Almighty God, Father, Son and Holy Ghost, and by the authority of Saints Peter and Paul His apostles, [we] utterly reject and condemn this settlement. Under threat of excommunication we order that the king should not dare to observe and the barons and their associates should not insist on it being observed. The charter with all its undertakings and guarantees we declare to be null and void of all validity forever.”  slut citat, och därmed satt spiken i kistan för Englands del som nu övergått i Påvens ägo fram till dagens datum.

untitledinnocent null magna carta

Den påvliga bullan som ogiltigförklarade Magna Carta Libertatum (British Library Cotton MS Cleopatra E I, ff. 155-156)

KAPITEL 2

Och nu till nåt mer dramatiskt och betydligt blodigare nämligen dom ”heliga krigen” eller mer känt som  Korstågen, Dessa blodiga massakrer på 100,000 tusentals människor som sågs som ”heliga krig” beordrat av gud via påven ( framgår inte vilken slags ”gud” som påven fått denna ingivelse ifrån ,egen Anm) Nåväl lite intressanta fakta innan jag går vidare

 1. påvedömet förde en kampanj i syfte att locka soldater till dessa massakrer
 2. korstågen var botgörande och förlåtande för världsliga synder
 3. den som dog blev martyr
 4. var och en fick finansiera sin egen resa

Tycker mig få en slags förnimmelse att ha hört dessa fraser från dom lycksökande IS aspiranterna på väg till sina ”äventyrsresor” till fjärran länder  ! kan ju vara en ren ”slump” också dvs

CouncilofClermont

Påve Urban II håller låda vid kyrkomötet i Clermont

1a korståget  sattes i rullning av Urban II vid kyrkomötet i Clermont år 1095

2a korståget år 1143 bestämde sig änkedrottningen Melisende att be påven om lov att också få stoltsera med ett korståg vilket inte var något som påven inte alls hade något emot

3e korståget  år 1189 var det dags igen för ett nytt ”heligt krig” detta tredje korståg var väl det mest omfattande i sitt slag lett av  påve Gregorius III och västmaktens tre största förövare ,Tysk-romerska kejsaren Fredrik Barbarossa, Filip II August av Frankrike och den ökände Rikard Lejonhjärta av England

4e korståget år 1202 var det dags för den fjärde massakern

5e korståget år 1218 v

6e korståget var det dags för en ny ”helig” man påven GregoriusIX som minsann skulle vara lika ”duktig” som sina föregångare

7e korståget år 1244 med Ludvig den helige ! (inget fel på självförtroendet i alla fall)

8e korståget återigen med den ”helige” Ludvig i spetsen

9e och sista korståget hölls av Edvard I av England

untitled

Den spanska inkvisitionens första kättarbål ägde rum i staden Sevilla år 1481. Med tiden blev bålen spektakulära föreställningar som lockade stora skaror av åskådare

Och nu till antagligen den mest horribla tiden i påvedömets historia

Påven Alexander III föreslog på slutet av 1100-talet att man skulle införa inkvisitionen för att råda bot på ”kättarna” och alla som hade oliktänkande åsikter, upprinnelsen till detta gigantiska blodbad och tortyr orgie ,kom från den 23åriga Isabella som den 13e december 1474 tog makten  i kungariket Kastillien och Leon, och är väl närmast att jämföra med en statskupp, denne Isabella tog helt sonika makten medans hennes make Ferdinand tronarvingen till Aragonien befann  sig i staden Zaragosa 40 mil därifrån. inkvisitionens olika delar kan delas upp i följande delar

1.Medeltida inkvisitionen  år ca 1230

2.Spanska  inkvisitionen år ca 1478 med den notoriske Tomas de Torquemada (1483-1498) i spetsen för blodbadet

3.Portugisiska inkvisitionen

4. Romerska inkvisitionen ca år 1542 med påven Paulus III

Denna dåtidens ”Bonnie&Clyde” härjade runt i spanien och skulle då ”rena” spanien från ”kättare” och oliktänkande människor

Året 1307 närmare bestämt DEN fredagen den 13:e oktober 1307 utplånade den dåvarande påven Clemens V näst intill hela orden av tempelriddarna

Under denna tid brändes och torterades folk till att ”tycka korrekt” (dåtidens PK agenda om man så vill kalla det) en av dom mer kända namnen som fick det hett om fötterna på bålet var väl nog Jeanne dárc och Jan Huss som brändes till döds den 30:e maj 1431

Efter tio år av blodiga strider, belägringar och en rad ingångna och brutna avtal tvingades slutligen emiren Boabdil i Granada att kapitulera. Den 2 januari 1492 tågade Isabella och Ferdinand in i staden med ett praktfullt följe för att installera sig på slottet Alhambra och göra om huvudmoskén till en kyrka. Senare samma år skrevs ett avtal som innebar att muslimerna i Granada fick behålla sin religion och sina sedvänjor, en överenskommelse som de kristna monarkerna snart skulle bryta.

Bland åskådarna till intåget i Granada fanns den genuesiske sjöfararen Christofer Columbus som under flera års tid försökt förmå kungaparet att bekosta en upptäcktsresa för att nå den asiatiska kontinenten genom att segla västerut. Nu när segern över morerna var avklarad vågade monarkerna satsa på nya projekt och beviljade medel för en expedition. Istället för Asien stötte han på Amerika, vilket blev upptakten till erövringen av Sydamerika som skulle göra Spanien till en ledande nation i århundraden framöver. Brevet från isabella och Ferdinand  till självaste Christoffer Columbus kan du läsa Här  , Året efter Columbus  landsteg i America nämligen 4 maj 1493 fick då ”bonnie&Clyde” en påvlig bulla vid namnet Inter Caetera som i det stora hela gick ut på att påven splittade den nya världen mellan dom två rivalerna Portugal och spanien och självklart gav han ”Bonnie&Clyde” hans välsignelse att lägga beslag på all tänkbar landegendom och annat lösöre dom kom över,  värt att notera:

Under den moriska blomstringstiden hade kristna, muslimer och judar levt i en någorlunda fredlig samvaro i de spanska områdena. Men efter den kristna återerövringen, reconquistan, ökade spänningen mellan grupperna. För att undgå förföljelse och diskriminering hade många judar och muslimer konverterat till kristendomen. Bland de kristna fanns en utbredd misstro mot dessa conversos, som ofta anklagades för att i hemlighet utöva sin gamla religion. Uppbackad av sin tidigare biktfader Tomás de Torquemada tog Isabella initiativ till en inkvisition som skulle avslöja och utdöma straff för alla former av avsteg från den rena katolska tron. Inkvisitionen var ingen ny uppfinning, men tidigare hade sådana domstolar kontrollerats från Rom. 1478 fick kungaparet påvens tillstånd att själv styra den spanska inkvisitionen, som kom att bli en statlig institution.

Inkvisitionen innebar en terrorvåg av angiveri, tortyr, framtvingade bekännelser och avrättningar. Ferdinand och Isabellas strävan var att skapa ett alltigenom kristet rike. Landets judar ställdes därför inför valet att antingen låta döpa sig eller gå i exil. Enligt ett edikt som skrevs 31 mars 1492 i Alhambra fick de fyra månader på sig att lämna landet.

Traditionellt har utdrivningen av judarna tillskrivits Isabellas nästan fanatiska religiösa renhetssträvan, men bakom beslutet låg också ekonomiska motiv. Judarna fick inte ta med sig vare sig silver eller guld varför staten kunde lägga beslag på deras rikedomar. Både kungahuset och många av landets aristokrater hade stora lån hos judiska bankirer,  ni ser, redan på denna tid var bankmaffian i full swing !skulder som man nu blev av med på ett behändigt sätt, samtidigt som judiska affärsverksamheter kunde förvärvas för en spottstyver. Tio år senare landsförvisades även Kastiliens kvarvarande muslimer, trots kungaparets tidigare löfte om religionsfrihet. och som grädde på moset för att avsluta denna slaktar epok följer en kort beskrivning av dom berömda s,k Häxjakterna

J__Sprenger_and_H__Institutoris,_Malleus_maleficarum__Wellcome_L0000980

Malleus Maleficarum 1487

Ursprungligen från en påvlig bulla,  Summis desiderantes  från den 5e december 1484 utfärdad av påve Innocentius VIII,  denna bulla är nog det viktigaste dokumentet ang dom s,k ”häxjakterna”. Själva boken Malleus Maleficarum eller mer känd som Häxhammaren skriven av dom två dominikanerna Jacob Sprenger och Heinrich Kramer kom ut 9maj 1487 är nog den mest flitigt använda ”handboken” under ”häxjakterna” under 1400-1600 talet där tusentals oskyldiga kvinnor fick sätta livet till i lågorna och allt i ”guds namn” .

KAPITEL 3

Betydelsen och innebörden av fölande påvliga bullor

1.Unam Sanctam tillkom 18 november 1302 genom påve Bonifatius VIII ,antagligen den mest kontroversiella bullan av dom alla genom tiderna , i denna bulla slår Bonifatius VIII fast följande uttalande citat:” Furthermore, we declare, we proclaim, we define that it is absolutely necessary for salvation that every human creature be subject to the Roman Pontiff.”

2.Romanus Pontifex denna skrevs 1454, och kom ut den 8 januari 1455 genom Påven Nicholas V , i den här bullan har påven  utnämnt sig själv titeln ”vicar of Christ” m a o Jesus ställföreträdare !! (inget fel på självförtroendet här inte), nåväl  i denna bulla ger påven  bla Kung Alfonso monopol på sjöfartshandeln till Asien som sedermera utvecklades till holländska ostindiska kompaniet år 1602, och även klartecken  att beslagta landområden i nordamerika, eller närmare bestämt USA som än idag ägs av just detta brottsyndikat

3.Aeterni Regis denna bulla kom ut 21 juni 1481 av  påven Sixtus IV och i denna bulla får Portugal ett bekräftande på ett världsligt monopol namnet på denna bulla säger allt, AETERNI REGIS  eller evig kung.

4.Convocation  denna påvliga bulla  kom ut i dagsljuset 22 maj 1537 av påven Paul III , dessa 4 minst sagt anmärkningsvärda utlåtanden utgör grunden för  något som heter CestuiQueVie trust förklaring följer med nedanstående citat: ”All law is Ecclesiastical Law. This law allows “Constructive Trusts” to be created.

These trusts demand you retire before 75, because that is outside the law of the trust to claim.

In a courtroom you have an Administrator, Trustee, Executor and a Beneficiary.

A person taken in to court is the Beneficiary. Your Birth Certificate is nothing more than the title of the Trust, the Judge in a court, who is basically an Administrator, asks for the person’s name, if you give your name, the one on your birth certificate, then you are allowing the Judge (Administrator), to swap roles with you as the beneficiary.

A constructive trust is defined as – “Constructive trusts in English law are a form of trust created by the courts primarily where the defendant has dealt with property in an ”unconscionable manner”, but also in other circumstances; the property will be held in ”constructive trust” for the harmed party, obliging the defendant to look after it.”

Once they have the name, you have given the fiction of the Cestui Que Vie Trust, life. It is nothing but modern slavery; it allows the Stock shares, which are generated by your birth certificate, to be taken from you”

Dessa tre Bullor representerar själva grunden för denna s,k ”strawman” illusion vid namn Cestue Que Vie Trust dessa tre Crown bullor representerar påvens tiara eller om man ska använda det latinska namnet Triregnum (New Latin, literally, triple reign, from Latin tri- + regnum reign ) vilket leder mig in på nästa kapitel874b71459077c05747bb10f9430841d7

KAPITEL 4

Dom tre microstaterna washington DC , Vatikanen, City of London är tre självständiga stater

 1. Washington DC  är  överhuvudtaget inte en del av usa ´s stater detta är precis som vatikanen en helt fristående suverän microstat,, District of Columbia  (uppkallad efter Christoffer Columbus) år 1871 hände någonting väldigt drastiskt, året då usa blev ett bolag ACT of 1871 för att förklara detta lömska bedrägeri lite enklare kan man uttrycka det så här, det riktiga, ”original usa” hette frän början  följande: United states of america  den nya skuggregeringen titulerar sig så här:  UNITED STATES  där ligger skillnaden, ( gemener och versaler) här ett bevis på den fiktiva skuggregeringenUNITED STATES OF AMERICA LIMITED Och det är just denna skuggregering vi nu ser härjar runt hela jordklotet med bankirernas ändlösa krig, även lilla Sverige har genomgått denna bolagisering numera har moder svea fått namnet SWEDEN KINGDOM OF och denna microstat står för den globala krigsapparaten.

2.Vatikanen är som dom flesta turister vet vid detta lag ett litet microland som har egna bankomater och en alldeles speciell liten bank , eller vad jag vill påstå bankernas bank ! eller om man ska använda sig av den rätta benämningen Istituto per le Opere di Religione (IOR). denna microstat står för den ”religiösa” biten,

 

 1. Och nu till världens ”mittpunkt” som nog påverkar oss alla på ett eller annat sätt City of London, denna lilla microstat styr världens ekonomi  detta mammons högborg har t o m egen poliskår mm en del kända globala bolag som finns i denna microstat är följande: Rothschild controlled ‘Bank of England’
 2. Lloyds of London
 3. The London Stock Exchange
 4. All British Banks
 5. The Branch offices of 384 Foreign Banks
 6. 70 USA Banks
 7. Fleet Streets Newspaper and Publishing Monopolies
 8. Headquarters for Worldwide Freemasonry
 9. Headquarters for the worldwide money cartel known as ’THE CROWN’ denna microstat för den ekonomiska biten

hur många är ens medvetna om dessa tre microstater?

KAPITEL 5

Världens största pedofilorganisation ,Hur kan det komma sig att dessa ”heliga” män och kvinnor är odiskutabelt överrepresenterade i detta område? här följer en lista på sexuella övergrepp  av ”heliga män” från den ”kristna” kyrkan: sexuella övergrepp på barn av katolska kyrkan

KAPITEL 6

Canon Law eller på svenska Kanonisk rätt är i grova drag kyrkliga lagar kom ihåg att påven är ju jordens överhuvud (enligt han själv) här följer nu ett antal Canon Laws som nog inte många känner till,   detta bedrägeri med personnumret som den största boven i dramat bottnar sig i just Canon Law.

1.här en beskrivning av ursprunget till bedrägeriet med våra personnummer för den som är lite observant så kommer ni se att även den stora feta lögnen Patriot act är inskriven i Canon Law:

Canon 2043 (link)

Since 1581, there has been a second series of Cestui Que Vie Estates concerning theproperty of ”persons” and rights which migrated to the United States for administration including:

(i) In 1651 the Act for the Settlement of Ireland 1651-52 which introduced the concept of ”settlements”, enemies of the state and restrictions of movement in states of ”emergency”; and

(ii) In 1861 the Emergency Powers Act 1861; and

(iii) In 1931 the Emergency Relief and Construction Act 1931-32; and

(iv) in 2001 the Patriot Act 2001.   och här kommer uppföljaren till bedrägeriet

7.14 CORRUPTION OF LAW

ARTICLE 325 – SETTLEMENT (BIRTH) CERTIFICATE

Canon 3348 (link)

A Settlement Certificate, also known as a “Birth Certificate” since the formation of Central Records and Registers in 1836 (6&7Will.4 c.86) is an official document, possessing multiple legal functions and ”states” under the central presumption that those against whom such instruments are issued are a form of “property” and bonded servant (slave), to Western-Roman and private Banking interests, regardless of status of family or history.

Canon 3348 (link)

A Settlement Certificate, also known as a “Birth Certificate” since the formation of Central Records and Registers in 1836 (6&7Will.4 c.86) is an official document, possessing multiple legal functions and ”states” under the central presumption that those against whom such instruments are issued are a form of “property” and bonded servant (slave), to Western-Roman and private Banking interests, regardless of status of family or history.

Canon 3349 (link)

Under Statutes and Policies promulgated from Westminster and other bodies, a BirthCertificate, fulfills multiple and distinct functions and states, depending upon its recognition and activity at hand, including but not limited to:

(i) Certificate of Title to Cestui Que Use of Person being recognition that the Stateclaims ownership by virtue of the Certificate itself and all the information contained on it, therefore proving a Cestui Que Vie Trust in place and that the man or woman or new born to whom the Certificate applies only has “beneficial use” of the name; and

(ii) Certificate of Title to Property being the recognition of the fact of a BirthCertificate being a certificate, that the name is property and therefore the man or woman or new born is now treated as property and no longer as a living man or woman, subject to the Rule of Law; and

(iii) Certificate of Deposit and Bailment (Custody) being the recognition through theterms used to describe the father and mother that a transaction has taken place and the new born is no longer “owned” by the parents but is in the custody of the State, with the new born now a Thing, subject to the Jurisdiction of the Courts, having being registered (enrolled); and

(iv) Certificate of Second Class Citizenship under Cestui Que Use of Person being that the Certificate recognizes a new born not being a Citizen, but a “second class” citizennot having full control over their body, or mind, or name, or spirit all claimed through the morally repugnant, profane, sacrilegious and deceptive conduct of public officials; and

(v) Certificate of Bondage as Slave being the certificate as recognition of a man or woman or new born as a member of the poor, the paupers, the infants, the idiots and lunatics, the “horned cattle”, the beasts, the creatures, the humans, the dispossessed, the insolvent debtors and criminals and enemies of those who have created wholly mythical religious and legal texts to justify their exclusive positions as masters of a “planet of slaves”.

2. en beskrivning om födslorätten ifall någon trodde att du som PERSON har några rättigheter !

Canon 2048 (link)

Since 1933, when a child is borne in a State(Estate) under inferior Roman law, three (3) Cestui Que (Vie) Trusts are created upon certain presumptions, specifically designed to deny the child forever any rights of Real Property, any Rights as a Free Person and any Rights to be known as man and woman rather than a creature or animal, by claiming and possessing their Soul or Spirit.

Canon 2049 (link)

Since 1933, upon a new child being borne, the Executors or Administrators of the higher Estate willingly and knowingly convey the beneficial entitlements of the childas Beneficiary into the 1st Cestui Que(Vie) Trust in the form of a Registry Number by registering the Name, thereby also creating the Corporate Person and denying thechild any rights as an owner of Real Property

KAPITEL 7

Hela denna kompletta illusion av lögner som nu har pågått i snart 2000 år leder till ,vilket är syftet med denna artikel att visa att detta brottsyndikat steg för steg nu är på målsnöret till sin uråldriga våta dröm :The NEW WORLD ORDER med Vatikanen i spetsen och FN som fiktiv världsregering ,här följer nu några sockersötade och luddiga citat från påvar förr i tiden och fram till dagens bedragare Jose bergoglio ,ser man mellan raderna behöver man inte vara någon raketforskare för att se var detta leder till och vad som åsyftas i dessa citat.

1.påve beenedict xv 1919  och  Saint John XXIII genom bullan Pacem in Terris ” public authority  with Power to organizations and means”

2 påven Benedict XVI  29 juni 2009 stycke 67 från bullan Caritas Veritate ”urgent need of a true World political authority”

3. påven Francis från bullan  Laudato SI   “To manage the global economy; to revive economies hit by the crisis; to avoid any deterioration of the present crisis and the greater imbalances that would result; to bring about integral and timely disarmament, food security and peace; to guarantee the protection of the environment and to regulate migration: for all this, there is urgent need of a true world political authority, as my predecessor Blessed John XXIII indicated some years ago”.

4. Påven francis i hans tal 25 september 2015 i FN new york  Global Governance  A more robust and effective system of global governance must be part of the solution if we hope to bring about the changes envisioned by Pope Francis.

SLUTORD denna kyrka som är inblandad i pedofilskandaler,pengatvätt,offshore affärer, Mussolinipengar,nazistsamröre,manipulation folkmord,förföljelse,bedrägeri,och en bank som får  joakim von anka att bli grön av avund, och en hel uppsjö av andra kriminella affärer,en Armé av underorganisationer  och resurser med bla jesuiter, malteser orden ,opus dei mfl Den stora frågan folk bör ställa sig är följande: Var allt detta verkligen nödvändigt för att tro på en kärleksfull Gud ? ELLER är allt detta ett nödvändigt ont för att uppnå en totalitärstat med en världsregering och styre?

RELATERADE: https://sv.wikipedia.org/wiki/Romersk-katolska_kyrkan

uk_1836_6&amp;7Will4_c86_births_deaths_registration (1)

http://www.concordatwatch.eu/showsite.php?org_id=843

http://w2.vatican.va/content/vatican/en.html

http://www.theguardian.com/world/2011/may/25/nazis-escaped-on-red-cross-documents

http://www.ior.va/content/ior/en.html

 

 

 

 

 

 

 

Publicerat i Juridik | Lämna en kommentar