På tal om historieförfalskning och vetenskapsförbryllning…

…har ett nyinspelat föredrag med Michael Tellinger just publicerats. Det är tre timmar långt och extremt fokuserat på kärnan av det bedrägeri beträffande Sydafrikas historia som han i egenskap av astrogeolog och upphovsman till samhällsvisionen Ubuntu – som inte bara är en vision utan också en rullande verksamhet, sakta men säkert rullar upp.

I produktionen nämner han två gånger sin ”kognitiva dissonans”, vilket innebär att två motstridiga tankeriktningar motsäger varandra och att därför en måste förkastas. Med stöd av läkare som ju är kända för att veta hur människokroppen ser ut inuti, blev MT tvungen att acceptera att människor i kolossalformat existerat tämligen nyligen och att de i lermaterial, arkeologiska lämningar som han hittills inte kunnat identifiera en gång hade varit revben och organ från mycket stora exemplar av människa.

Andra än mer kontroversiella teser presenteras i föredraget, och det är begripligt att de är svåra att ta in för oss som lärt oss tillrättalagd historia, men tänk på Shopenhauers ord:

Bildresultat för schopenhauer citat

Vi har all anledning att fundera på vad som idag blir förlöjligat och kraftigt emotsagt, förty tids nog kommer somligt av detta betraktas som självklarheter! Det är vinnarna som skriver historien och den läggs alltid till rätta till förmån för dem själva istället för till förmån för sanningen. Det är bland annat därför Martinus vilken jag nämnde i förra inlägget hade rätt i att kollektivet ännu inte inträtt i människoriket. Prestige är nämligen inte möjlig i den fulländade människans medvetande.

Nedan kommer videon och med den önskar jag en rafflande tisdagskväll och en fortsatt härlig vecka!

<3C

Publicerat i Paradigmskiftet, Samhällsförtryck, Scola Autenticum, Vetenskap | Kommentarer inaktiverade för På tal om historieförfalskning och vetenskapsförbryllning…

Varje människa har en skugga…

…som kontrasterar hennes ljusa sidor – tills hon blir medveten om den och kan oskadliggöra den genom att integrera den i sitt väsen. Därigenom kan vi uppnå vårt autentiska tillstånd, våra högsta potentialer. Ibland kallas denna högsta graden av medvetande för kristusmedvetande eller gudsmedvetande. Det är ett tillstånd utan ego och där människan verkligen älskar sin nästa såsom sig själv och därför vill att andra ska vara lika lyckliga och tillfreds som hon själv är. I detta tillstånd existerar inga kontrollbehov, ingen avundsjuka eller missunsamhet.

Mänskligheten som kollektiv är en avspegling av de enskilda medvetandenas utvecklingsnivå. Så långt som summan av kollektivetet har utvecklats medvetandemässigt, så långt har samhället utvecklats. Som den danske kosmologen Martinus formulerar detta, så har vi som kollektiv ännu inte nått människoriket, vi är kvar i  kampen om den materiella kakan eller  som jag brukar säga metaforiskt; kampen om nyckeln till sädladan – överskottet, energin. Den som lyckas få ett ordentligt grepp om denna makt blir i princip oövervinnerlig genom att fördelarna genererar mer fördelar och den sunda konkurrensen i det kapitalistiska systemet suddas ut genom korporationernas övertag.

Oligarkerna styr till slut hela världen genom sin kontroll av alla olika aspekter av samhället. Det är därför fenomen som Big Pharma, Big Food, Big Media osv uppstår och ett avgörande verktyg för dessa oligarker är centralbanksystemet och via centralbankernas centralbank Bank of International Settlements, BIS, drar oligarkerna i trådarna – bl a de som sitter fast på våra svenska politiker.

Den makt över människor som detta i grunden mångtusenåriga arrangemang genererar är numera i princip total. Om vi inte stoppar processen nu och istället skapar en transparent värld utan korruption, lögner och korporativt tjuveri – i övergripande mening slaveri –  så kan du läsa om resultatet i George Orwells dystopi 1984.

1984

*

Orsaken till att jag drar upp detta tema igen, är att Michael Willgert just intervjuat Lars Bern beträffande Big Pharmas felaktiga kostråd sedan 50 år. Hur propagandan har uppstått redogör Lars Bern för, men han frågar sig hur det kan komma sig att häcklandet av t ex LCHF-kosten kan fortgå. Varför går det så trögt trots att det är så självklart att villfarelsen är en fråga om rent lurendrejeri och bondfångeri av det svenska folket?

Jag skulle vilja formulera fenomenet såsom upprätthållandet av en nedpressande skugga i syfte att fördumma mänskligheten och göra den allt sjukare av toxiner genom onödiga mediciner, vilken det verkliga etablissemanget – ibland passande nog kallad ”deep state” – aktivt har implementerat och efter hand förstärkt genom sin eskalerande makt genom korruption av de människor som arbetar och verkar inom segmentet – från politiker och chefer ner till läkare på vårdcentralerna.  Den positiva och ljusa verksamhet som traditionellt bedrivits till människans hjälp mot sjukdomar har således kapats av skuggstaten och drivits allt längre till sin raka motsats, såsom Michael Willgert också konstaterar.

180 grader åt helvete som jag brukar skriva om när det gäller många olika fenomen. Ett tydligt område där 180-gradersförvrängningen tillämpats är beträffande människans påverkan avseende ”klimatförändringarna”. I själva verket är vi otvetydigt på väg mot en istid såsom Rolf Witzsche genom forskningsresultat via rymdsonden Ulysses och grönländska iskärnor, konstaterar. Så här tycks därför framtiden snarare gestalta sig klimatmässigt:

Bilden är en skärmdump från RW:s film Avoiding Population Collaps. Eftersom en tredje aspekt av världsskuggans strävanden enligt Georgia Guide stones är att decimera mänskligheten till 500 000 000, d v s till ”the commanders of the deep state” och deras tjänstehjon, d v s två sociala klasser, har vi bara i detta blogginlägg diskuterat tre aspekter av många, många fler. Det är efter detta slutspel som vi i egenskap av sanningsparadigmatiker ser framför oss en transparent värld utan korruption, lögner, förslagna marionetter bolagsstater och korporationer, och som vi har satt oss för att genomföra. Glutta bakom skynket du också och dra ditt strå till stacken för en värld rensad på mänskligt lidande och elände!

*

Resonemanget om ljus vs skugga har också en direkt religiös aspekt, och idag råkade Doreen Bell Dotan från Israel publicera en film om just fenomenet (ej staten) Israel och dess skugga. DBD berättar att hon har minnen från det riktiga Israel där lögner, korruption och räntelån var förbjudna och det är alltså till dess motsats vi är på väg – till kärlek, kreativitet, förlåtelse. Jag kallar samma världssystem för Autentopia som ni vet 🙂

Med referens till det Vediska begreppet ”Acashic records” eller Nasafysikerns och medvetandeforskaren Tom Campbells virtual realityförklaring, antar jag att DBD menar att hon medvetandemässigt, kanske såsom minnen från tidigare liv, har hämtat information om det israeliska tillståndet i databasen där vare sig tid eller rum existerar såsom i 3D-världen. Databasen är accessbar för undermedvetandet och medvetandet vare sig det sker spontant som drömmar eller planerat genom ett medvetet framkallande av en UKU (ut-ur-kroppen-upplevelse), eller genom intuitiva insikter ”från ingenstans”. Hon har som jag förstår det, sett det sanna Israel, och sörjer att det kapats av skuggjudar och deras likasinnade, vilka har vridit den goda världen – visionen – just 180 grader åt helvete.

Förty dessa psykopater kan inte skapa – de kan bara stjäla verkliga kreatörers idéer och skruva dem såsom speglarna i ”lustiga huset”. För dem finns ingen sanning, ingen ärlighet eller rättsmedvetande. Sålunda finns idag varken rättstat eller demokrati, utan endast förvridna (luciferianska) och urartade (egennyttiga) varianter av det som en gång var gott, rätt och mänskligt.

Här kommer Doreen Bell Dotans video Israel as God intend:

En spännande folkbildningsdag tillönskas med dessa söndagsmatinéfilmer!

<3C

 

Publicerat i Ande och själ, Autentopia - idé och berättelse, Kreativitet, Ondskan, Paradigmskiftet, Penningsystemet, Slaveriet vs Fred och Frihet, Svensk politik | Kommentarer inaktiverade för Varje människa har en skugga…

Nedmontering av odlingarna & fröexperiment…

…fick bli helgens projekt, och kommande tre oktoberhelger lär behövas för att vinka av 2018 års fruktsamhet i pensionärskuvös och på terrass. Jag hann precis plocka av tomaterna och paprikan på terrassen innan frosten, och därför blev det ytterligare en omgång paprikamix med purjolök och gyllenbär, samt någon liter tomatkross i burkar till frysen.

Det parallella arbetet med att skörda och avveckla året är synnerligen meningsfullt, och huvudsaken för min personliga del är att inget p g a lathet förfars. Misslyckade metoder och omedvetna handlingar som leder till ett minskat tillvaratagande får man däremot lägga på experimentkontot och sedan göra på något annat sätt vid ett annat tillfälle.

För att kunna rädda sallad och gräslök mm från kommande frost (in i kuvösen), rensade jag bort de mest färdigskördade tomatplantorna som stod på tur, plockade dem rena för mognad inomhus. Ett antal kärl utifrån terrassen tog deras plats. Det blev en hel skål med tomater av varierande mognad, och jag tror inte jag hinner äta upp dem före nästa helg eftersom jag dessutom har en bricka full av varierande sorter under mognad. Istället blir det kanske ytterligare en skål nästa helg när jag rensar vidare, så tomatkross kommer att finnas!

Bild 1: Den gula närmast i bild tv är en mognande ‘Ida Gold’ som jag utöver nedanstående uppräknade sorter ska spara frön ifrån när den mognat till sig lite mera.

Jag brukar göra en glasslåda i stöten med mix av tomatkross, vitlök, honung, olja och oregano när jag tidigare har köpt krossade tomater i affären, och sedan använda på knäckemacka med ost + micra = vegetarisk pizzaknäcke, liksom till kött och fisk och säkerligen mycket annat som jag ännu inte kommit på. Tomatdegspad är mitt senaste experiment – mycket lyckat för övrigt!

Fördelen med färdigmixade såser är förstås att det går åt mindre psykisk och fysisk energi för att hitta något gott och giftfritt som står klart att använda i kylen. Samma sak gäller förstås paprikamixen som kan användas i grytor som den är eller kanske köras ned i matberedaren och kryddas upp till någon slags pesto. Eller ätas som den är – fast med fördel upptinad! 😉

*

Det mest fantastiska med naturen tycker jag är att samtidigt som vi kan skörda det vi odlat, så kan vi samtidigt samla fröer till nästa års odlingar. Jag gillar att experimentera med fröer och deras överlevnadsmöjligheter i olika miljöer. Ni som följt bloggens odlingsinlägg vet att jag särskilt vurmar för tomaten Zebrino, som jag hittade på ICA våren 2017 och som jag testade att spara frön ifrån förra året.

Det gick förvånansvärt bra trots att jag glömde bort mitt planerade projekt och därför stod  kvar i höstas med en liten stackars omogen tomat vilken jag ändå lyckades pressa några frön ur och lägga på tork på ett hushållspapper. Detta klippte jag sedan i bitar och placerade i en tom tuggummiburk och förvarade i kylen. Det var inte många frön som tog sig, men sex plantor lyckades jag dra upp. Turligt nog satte jag två stycken ute på terrassen, och det var de som gav frukt, förty i kuvösen föll de flesta blommorna av p g a sommarens hetta.

Bild 2: Jag har dels kladdat ut fröerna från ändbitarna på två stycken ‘Zebrino’ på ett hushållspapper, dels skurit varje tomat i tre skivor och lagt ut. Vidare har jag lagt ett hushållspapper över skivorna, klippt itu samt vikt ihop till små paket. 

Bild 3: Paketen har jag sedan lagt i plast och placerat i tomma tuggummiburkar, och slutligen in i frysen. Det är denna metod som jag särskilt vill testa. Att föröka genom att lägga färska tomatskivor i jord fungerar utmärkt, men frysta?

Bild 4: Här har vi då torkmetoden, som innebär att fröna kletas ut på hushållspapper, får torka och klipps sedan itu och förvaras i burkar i kylen. Denna metod funkar bra på både paprika och tomat, och i år ska jag även testa ‘Gyllenbären’ (physalis).

*

Jag har sju Gyllenbär inomhus kvar, och har än så länge (tillsammans med en trippelplanta som jag hade på terrassen tills det frös) skördat två stora skålar som jag använt till paprikamixen, plus att de är supergoda att äta tillsammans med min ekologiska chokladröra som jag också använder till allt möjligt.

Bild 5: Multifunktionell chokladröra bestående av en stor burk cocosolja, en liten burk eco honung samt ett litet paket eco kakao. Häll allt i en stor vispskål, blanda med elvisp – ät och njut! Eller blanda i kaffe + ev grädde. Eller ät på kex. Eller skåra en banan, lägg chokladröra i och micra. Eller till glass osv…

RawFood ur alla perspektiv således – inget mätande eller kokande, utan bara ner med allt i vispskålen. Inget socker, och med honungens välgörande innehåll bevarat. När det är varmt ute blir det bäst att bevara i kylskåp, men annars funkar skafferi eller skåp fint eftersom det ger bäst konsistens.

*

Dagens projekt blir att plantera om mina citron- och clementinplantor vilka utvecklats bra över sommaren. Några plantor som inte utvecklades särskilt bra var Okran. Första försöket blev det inget, andra försöket gick bättre men efter omplanteringen hände inte så mycket mera, så de har fått stå i sitt söderfönster över sommaren och bara bli gängliga. Igår tog jag in dem och överväger att försöka ta av dem och plantera ner dem djupt i jord och se vad som händer. De ska kunna klara sig inomhus, och när jag ändå håller på med andra plantor, kan jag ju kosta på dem lite energi och se det som ett spännande experiment. Eller så får det bli ett nytt försök nästa år…

Liksom det i varje frö finns ett program för dess utveckling till färdig planta, finns det enligt biologen Bruce Lipton i varje människofrö ett utrymme förberett för den programmering som kommer att gestalta hennes utveckling. Det får bli denna soliga oktobersöndags korta eftermiddagsmatiné tillika reflektionsunderlag:

Tillönskar i vanlig ordning alla läsare en fin vecka!

<3C

Publicerat i Odling | Kommentarer inaktiverade för Nedmontering av odlingarna & fröexperiment…

Endast en metaforiskt behornad statsminister…

…kan accepteras i ett världssystem 180 grader felvänt, d v s åt helvete! Dick Sundvall har skrivit en artikel som NewsVoice nyligen publicerat, vilken räknar  upp Ulf Kristerssons (M) alla ruttnande lik som ligger i hans  garderob och jäser. 10 har artikelförfattaren räknat till. Läsaren hittar artikeln i fulltext sist i detta inlägg.

Eftersom det en gång för alla är bestämt av Bilderberggruppen att Annie Lööf ska bli statsminister, så kommer kanhända likstanken att ge sprattelgubbarna i styret av bolagsstaten skäl att avvisa Ulf Kristersson och ställa Annie Lööf ensam kvar som kandidat?

Vem vet – kanske någon rent av i ärlighetens namn tycker att UK är direkt kriminell och helt omöjlig att skylta med som galjonsfigur? Inte så troligt eftersom drivkraften i maktspelet är just total avsaknad av moral. Som kommunexperten Hans Jensevik konstaterat så är inte politiker längre de samhällsbyggare de är satta där att vara, utan självberikande maktspelare utan annan mening och mål än att tjäna pengar, bidra till korruptionsapparaten och slutligen erbjudas ett toppjobb i någon elitdriven verksamhet – bank och försäkring!

Att acceptera en så belastad kandidat som Ulf Kristersson vore dock inte desto mindre en triumf för Bilderberg, just eftersom det skulle befästa ”The Kingdom of Sweden” som en värdig och fullfjädrad medlemsstat i ”Den Babyloniska Helvetesunionen”.

Vi får inte förglömma att vinden har legat på åt omoralens slagsida i snart hundra år inom rättsväsendet, ända sedan värdenihilisten Axel Hägerstöm implementerade pragmatiken i domstolarna, alltså den filosofi som den s k  Uppsalaskolan vilar på och där hans följare hägerströmianerna samlats för att i kör förtrycka rättsstatsprinipen (Rule of Law) till förmån för maktstatsprinipen – marxismen! Det är denna princip som lät bedragare som t ex rådmannen Folke Lundqvist komma undan sina brott i 25 år med hjälp av sina vänner på JO, JK m fl korrupta och hjärntvättade avdelningar i den svenska maktstaten.

*

Avslutningsvis meddelar min metaforiska kristallkula att UK:s gamla lik sätter stopp för honom som statsministerkandidat. Att M vill ha honom som partiledare säger kanske mera om M än om UK?

Kom ihåg att allt är en illusion – ett skådespel – med ett fastställt slut. Möjligen finns fler variabler bakom skynket, kanske ett planerat nyval varefter Annie Lööf träder in? Jimmie Åkesson kommer ju inte att ta plats hos Bilderberg förrän 2020 och därefter bli statsminister 2022…

Det kommer slutligen att bli Annie Lööf!

<3C

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ulf Kristersson (M) – Presfoto: Axel Adolfsson (Three Piece Media Production)

Dick Sundevall - PressfotoDEBATT. Att Sveriges ministrar genom åren, oavsett politisk färg, har visat en och annan mänsklig svaghet i form av ett skelett i garderoben, har för mig bara utgjort ett plus. Något som visat att de haft mänskliga drag, men kan en som aspirerar på att bli statsminister, som Ulf Kristersson, ha hur många skelett i garderoben och lik i lasten som helst?

Text: Dick Sundevall, chefredaktör för magasinet Para§raf | Artikeln har tidigare publicerats i Para§raf och den återpubliceras med tillstånd

Sverigedemokraten Björn Söder röstades bort som talman för att en majoritet i riksdagen ansåg att han inte på ett seriöst sätt kunde representera Sverige utifrån vad han genom åren torgfört. Det var naturligtvis ett klokt ställningstagande.

Men hur är det då med den som utropat sig som vår självklara nästa statsminister? Naturligtvis har han inte varit helt felfri livet igenom, vilket jag inte heller begär. Människor är människor och ytterst sällan några änglar. Men det måste väl finnas gränser för hur många lik Kristersson har i lasten, för att inte tala om alla skelett i garderoben.

Ett litet snedsteg på vägen kan man överse med. Två kan tyda på en vana men ändå få passera. Men när det börjar handla om betydligt mer, väldigt mycket mer, så ger det en allt tydligare bild av en medborgares personliga resning, rättskänsla och moral. I Ulf Kristerssons fall blir det en bild av en myglare och fixare som tycks sakna det.

Några exempel på vad som framkommit genom åren i bland annat DN, Svenska Dagbladet, TV4 och SVT:

1. Under sin tid som socialborgarråd i Stockholm sålde Kristersson ut förskolor och assistansbolag till ett värde av 81 miljoner kronor – för 3,4 miljoner kronor. På bara tre år gjordes vinster på 65 miljoner i dessa verksamheter. Till exempel såldes Kulturkrabatens förskolor i Årsta för 635 000 kronor och redan året efter hade den nya förskolechefen tagit ut 9 miljoner i vinst och köpt en gård för bolagets pengar för 2 miljoner. Vantörs Hemtjänst såldes för 69 500 kronor och redan efter nio månader gjorde man vinst på 5,4 miljoner. Utförsäljningarna har i flera instanser, bland annat av regeringens egna utredare, dömts ut som olagliga men Kristersson och Moderaterna har avfärdat och stridit för att allt gått rätt till. Ska den mannen leda en regering som ska hålla i skattebetalarnas pengar?

2. Som socialborgarråd bodde Kristersson i en fin lägenhet på 125 kvm i centrala Stockholm. Enda problemet är att lägenheten tillhörde föreningen Ersta Diakonisällskap och var avsedd för svårt sjuka och hemlösa. Stockholm stad köpte tjänster av föreningen för flera miljoner och en förundersökning om mutbrott inleddes – men blev nedlagd. Kristersson konfronterades med uppgifterna i SVT:s program ”Hemlös”, men vägrade svara på några frågor om det och lämnade hastigt intervjun.

3. År 2005 uppdagades en stor barnhandelshärva där barn i Kina kidnappades och såldes för adoption till USA och Europa. Kristersson var vid tiden ordförande för Adoptionscentrum och valde att mörka skandalen, trots att flera av de adoptioner som gått genom Adoptionscentrum skett genom aktuella skandalbarnhem i Kina.

   4. Under sin tid som socialförsäkringsminister bosatte sig Kristersson med sin fru i en attraktiv lägenhet i Stockholm. Lägenheten införskaffades utanför bostadskön, genom kontakter med Stefan Ränk, VD för bolaget Einar Mattsson. Så långt är det inte mycket att säga om. Det är fullt lagligt och tillåtet för privata fastighetsägare att låta en del lägenheter gå vid sidan om bostadskön. Men – Kristersson hade lämpligt nog tidigare sålt ut 1 200 allmännyttiga lägenheter till just det här bolaget för ett vrakpris i Stockholm på 6 600 kronor kvadratmetern.

5. Under större delen av 2001 anlitade Kristersson svart städhjälp och betalade enligt egen uppgift städerskan ”70-80 kronor i timmen”.

6. Under 2015-2016 åkte Kristersson 668 taxiresor för skattebetalarnas pengar. Notan blev 113 000 kronor. Detta trots att alla riksdagsledamöter tilldelas ett gratis SL-kort och uppmanas att i första hand åka kollektivt. När TV4 konfronterade Kristersson sa han att det var jobbigt att åka kollektivt eftersom han ofta har bagage med sig.

7. Under 2007, när Kristersson var socialborgarråd, åkte han och hans fru till Kina var tredje månad för 128 000 kronor. Självklart skattefinansierat. Kristersson påpekade att han var där för att föra samtal om mänskliga rättigheter och demokrati – något som rimligen inte är socialborgarråds mest självklara uppdrag. Kritiker menar att i själva verket följde han med sin fru som för Swedish China Trade Councils räkning sålde marknadsinformation.

8. När Kristersson valdes in i riksdagen i början av 90-talet sa han att hans mål var att ”bekämpa och avveckla välfärdsstaten.” I boken ”Non-working generation”, som kom ut 1994, jämför han det svenska välfärdssamhället och fackets inflytande med apartheidsystemet i Sydafrika.

9. År 2013, under sin tid som socialförsäkringsminister, sa Kristersson att den som är anställd ska själv ansvara för att vara i form och kunna jobba längre. År 2001 uttalade han sig om att psykiskt sjuka borde gå till jobbet istället för att ligga sysslolösa hemma. I boken ”Non-working generation” skriver han även att 40-talister är lata och skor sig själva och lämnar notan till de som kommer efter.

10. När alliansregeringen föreslog att pensionsåldern skulle höjas så motiverade Kristersson detta med att ”man har ett ansvar att hålla sig i fysisk trim. I vissa jobb ingår det som en del av jobbet att hålla sig i trim. Andra tvingas fysiskt tänka på det, hur ska jag hålla mig i fysisk form?”

Så nu vet landets gruvarbetare, skogsarbetare, anställda inom sjukvården och andra med fysiskt tunga arbeten, att när ryggen tar slut innan de uppnått pensionsålder – så är det deras eget fel.

Ulf Kristersson har alltså uppenbarligen under sin politiska karriär samlat på sig massor av lik i lasten och skelett i garderoben. Ovanstående är ett axplock av vad som kommit fram. Kan en sådan person vara den som representerar staten Sverige som landets statsminister? Har han den personliga resning, rättskänsla, moral och det ekonomiska ansvar vi kan begära av en statsminister?

Nu kanske någon tänker, är Stefan Löfven så mycket bättre då? Löfven har lett en i stora drag handlingsförlamad regering och har i likhet med sina socialdemokratiska företrädare inte lyckats formulera en socialdemokratisk politik som kuggat in i 2000-talet. För mig får han gärna bytas ut. Men – några lik i lasten i likhet med Ulf Kristerssons har inte framkommit. Hade det funnits några, kan vi vara säkra på att de kommit upp i ljuset.

Text: Dick Sundevall. Analyser och ställningstaganden är skribentens.

Dick Sundevall - PressfotoDick Sundevall är Para§rafs chefredaktör men hans krönikor och debattartiklar är inga ledare, utan högst personliga tankar och funderingar. I närmare 40 år har han arbetat med rätts- och kriminalfrågor. Det har blivit många tv-program och dokumentärfilmer. Åtta böcker, senast Det farliga Sverige, och många tusen artiklar genom åren. Dick är mångfalt prisbelönt som journalist och författare med utmärkelsen Guldspaden och annat. Mest stolt är han över Ordfronts Demokratipris, ”för då väljs man ut bland hela befolkningen”.

Publicerat i Svensk politik | Kommentarer inaktiverade för Endast en metaforiskt behornad statsminister…

David Icke är folkbildarnas folkbildare…

…och i samtalet nedan berättar han att nu är 66 år och mår bättre än någonsin. Han blickar tillbaka på sina många år som systemkritiker, och menar att det på senare tid har skett ett genombrott eftersom många kommer fram till honom på stan och berättar att de läst hans böcker och sett hans filmer på youtube. Medvetandeutvecklingen har alltså eskalerat de senaste åren, och precis som David säger så blir det allt mer tydligt att den s k globala eliten förlorat sitt övertag genom att det blir allt enklare för människor att se korporationernas bedrägerier och regeringarnas marionettstyre och illusoriska demokrati. David Icke har i åratal sammanfogat punkterna mellan från början fragmenterade kunskaper om sakernas tillstånd till en sammanhängande väv av insikter hos en allt större del av mänskligheten.

I samtalet berättar David Icke om internets uppkomst och mellanstation Silicon Valley, och vilka enorma krafter som krävs för att hålla en boll (medvetandeutvecklingen) nere i grytan av kokande vatten. Det är tillgången till dessa krafter (hjärntvätt, lögner och bedrägerier) som nu förlorar sin energi och i kölvattnet av den förlusten så flyter bollen otvetydigt upp till ytan. Det är när bollen blir synlig som människor i allmänhet också med sina sinnen kan observera oegentligheterna och konstatera fakta utan att rådfråga t ex sina chefer på bolagsmyndigheterna eller deras politiskt korrekta journalister i lögnmedia, förty det blir då uppenbart att Bilderberggruppen, Center for Foreign Affairs m fl är de som håller i sprattelgubbarnas och sprattelgummornas trådar.

Med denna upplyftande information önskar jag studenterna i Scola Autenticum en härlig helg!

<3C.

Publicerat i Paradigmskiftet | Kommentarer inaktiverade för David Icke är folkbildarnas folkbildare…

Mera om odlingen & skörden…

…och såsom utlovats har denna uppdatering fokus på paprikan. Fröna kommer från ekospetspaprika inköpt på Ica våren  2017, och årets fröer kommer alltså från förra årets frukter. Röda och gula har jag, och eftersom jag varit nöjd med smaken så har jag inte brytt mig om att utöka med fler varianter. Kanske till ett annat år, möjligen för färgernas skull eftersom jag har svårt att tänka mig så stora variationer smakmässigt. Men för all del – jag kan ha fel… 🙂

Jag lyckades övervintra fem av 14 plantor inomhus och dessa står nu på golvet och når upp till taket, och jag har har i år ytterligare tolv krukor, varav några med två eller tre paprikor samplanterade. Två av dem kommer från sticklingar tagna från de övervintrade plantorna, och de satte blommor och gav stora frukter direkt. Av de nya plantorna har några stått ute på terrassen och några inomhus. De som stått utomhus har inte behövt kämpa så mycket för att få ljus, och därför har de satt flera stora frukter utan att för den skull ha blivit särskilt höga. Alla bilder nedan från juni/juli.

Bild 1: En röd övervintrare, rikligt med frukt!

 

Bild 2: Årets plantor, redo för omskolning…

Bild 3: En kruka med tre plantor!

 

Växtligheten mot räcket

Bild 4, 5 & 6: På pallen närmast i bild 4 står en stor kruka med två st tomater Nyagous, samt en mindre kruka med en jordgubbsplanta. På var sida om pallen står tre vita krukor med paprika, en i varje kruka. Närmast i bild skymtar en grönkålsplanta och bortom paprikorna på nästa halvpall står tomaterna Ida Gold. Utmed räcket till höger samlas en salig blandning av tomatsorter, liksom framför dessa lågväxande grödor såsom salladslök, olika sorters sallad och olika sorters basilika.

*

Basilikan gick jag hårt åt förra helgen när jag krossade tomater, och i fredags fick jag därför krossa veckans tomatskörd utan tillbehör, och det blev en  liter gult tomatkross, en liter orange och två liter rött. Tänkte att det kanske kan vara trevligt att laga en soppa på till halloween och påsk om jag inte hunnit äta upp det. Egentligen var syftet med att frysa in i 1-liters yoghurtburkar att använda det i mitt gröt- och fröbröd, vilket jag testade sist och det  blev supergott.

Tids nog ska jag sammanställa grunderna till min mathållning, d v s hur jag använder det jag tillreder i kombination med vartannat så att resurserna tas till vara maximalt. Det är just detta principiella tänkande som håller nere kostnaden för ekologiska livsmedel och inte minst anskaffnings- och tillagningstiden! T ex är brödet ljuvligt tillsammans med hemlagad färskost på ekologisk turkisk yoghurt och gudomligt med skivad zebrinotomat överst. Vasslen som blir över när jag silar yoghurten blir degspad – numera i kombination med tomatkrossen alltså. Knäckebröd med persilje- och vitlökssmör, tomatskivor och västerbottenost som en varm macka är en annan hemkörd kombination – med undantag av knäckebröd. Knäckebrödspizza alltså. Mera om detta senare…

*

För två helger sedan skördade jag således paprika och gyllenbär, vilka tillsammans med köpt ekologisk purjolök hackades och frystes in i påsar. Sex liter blev det i halvliters fryspåsar och det sista hamnade i kycklinggrytans sås – vi kör lite ”reversed enginering” med denna process. Kycklinggryta, paprikamixen, skalade gyllenbär och sist råvarorna 🙂

30 paprikor skördades, framför allt från inomhusplantorna – eftersom de var mogna. Nästa helg är det dags igen för en ny omgång paprikamix, gissningsvis ungefär lika stor skörd då också. Gyllenbären – sju plantor inomhus och en trippel på terrassen – faller av i en strid ström allteftersom de mognar, och de har nu gett en ny skål med frukt, och paprikorna utomhus har mognat nästan alla under de två veckorna som förflutit sedan förra skörden.

Tomaterna plockar jag av efter hand eftersom risken finns att de faller av om de blir för mogna. Bättre då att låta dem eftermogna inomhus. Några omogna tomater har fallit av eller som jag plockat av när jag rensat ut plantor som inte ger mer , och de förvarar jag mörkt i skafferiet där de mognar efter hand. Fortsättning följer…

*

En ordentligt intressant söndagsmatiné är jag förstås skyldig att bidra med i folkbildningens namn. Det får bli Greg Hunters nyinspelade intervju med ortopedkirurgen som hamnade i hetluften p g a sitt intresse för forskning om preventiva metoder att förebygga t ex idrottsskador. Dr Dave Janda samtalade också med Sarah Westall  i två avsnitt för en tid sedan och som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Tillsammans blir alla tre produktionerna med en så insatt insider mycket avslöjande och svåra för Deep State – både amerikansk och svensk, att bortförklara:

Den som tycker att filmen blir för kort för en hel eftermiddag/kväll, kan ägna sig åt en innehållsrik blogg vid namn Truth Talk News.

Överst på bloggen ligger nu ett inlägg som speglar Howard Nemas’ canon beträffande litteratur som är nödvändig att läsa för att greppa hela bilden av det 180 grader åt helvete medvetet vridna världssystemet – New World Order. Några texter i fulltext som PDF:er, några som länkar till PDF:er, några som är recensioner av texter och några som informationssidor för texter. Några har jag länkat till här på bloggen under åren, t ex The_Protocols_of_the_Learned_Elders_of_Zion och SILENT-WEAPONS-for-QUIET-WARS-1. Vidare har jag läst några men inte länkat till. Många har jag hört talas om men inte kommit till skott med, och ytterligare några kände jag inte ens till. Detta är en guldgruva, mina vänner!

För egen del tänkte jag dock fortsätta med läsningen av den nyutgivna och spännande biografin om Vilhelm Moberg av Jens Liljestrand – Mannen i Skogen, vilken jag efter 95 sidor mycket varmt rekommenderar!

En härlig fortsatt skörde- och folkbildningssöndag önskar jag alla läsare!

<3C

Publicerat i Bloggtips, Filmtips, Odling, Recept | Kommentarer inaktiverade för Mera om odlingen & skörden…

Peter Krabbe reflekterar efter valet…

…och som vanligt på ett utmärkt sätt! Inlägget talar för sig själv, och jag hade inte kunnat formulera mig bättre. Håll till godo med detta folkbildande lördagsgodis!

<3C

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tankar efter valet….

tärningar 2

Många hade nog förväntat sig att få uppleva en känsla av lättnad efter det val som även jag rubricerat som ett ödesval. Blev det så? Knappast. Istället kom besvikelserna och de negativa överraskningarna som kulorna i ett radband. En politisk polarisering av aldrig skådade proportioner i både stort och smått chockade svenskarna. Klyftan mellan SD och globalisterna vidgades till gränsen för total separation. Valfusket fick ett ansikte, både i det lilla formatet genom maniska och värdegrundscertifierade valförrättare och privatpersoner, besatta av att göra det i sitt tycke rätta för landet, och förmodligen småleende datorexperter som i det stora och avgörande formatet med några knapptryckningar bjöd på ett för våra övervakare önskat valresultat. Remi, som en schackspelare hade uttryckt det, kaos, som en globalist nöjt hade konstaterat, eller katastrof, som de flesta svenskar med visionär blick hade föredragit att uttrycka det.

Ändå följer allt som hänt spelplanen. Bilderberggruppen har fått ny aktualitet efter att Annie Lööf visats upp i manegen som statsministerkandidat med uppdrag att oåterkalleligt slussa in Sverige i det nya globala samfundet. I ett par artiklar från hösten 2016 skrev jag följande:

Genomförandet av tankegångarna om världsregeringen under efterkrigstiden behövde nya organisationer, i USA hade CFR (Council for Foreign Relations) redan ett fast grepp om landets politik och samverkan med finansen och industrialisterna fick Bilderberggruppen som ett nytt forum. David Rockefeller uttryckte sig kanske lite oförsiktigt i sina memoarer om Bilderberggruppen genom beskrivningen ” dess möten måste förmedla uppenbarelsen av allsmäktiga bankirer som i konspiration med samvetslösa regeringstjänstemän överför en dold agenda till en okunnig och aningslös värld”. Rockefeller framstår som 1900-talets mest aktiva kapitalägare i kampen för den socialistiska modell som man har tänkt sig skall mogna till 2000-talets optimala totalitära samhällssystem. I detta är begreppet demokrati ett minne blott”. Från samma artikelserie klipper jag också:

” …här har vi länge haft samma samverkan mellan LO, det socialdemokratiska partiet och dess regeringar. Att storfinansen genom familjen Wallenbergs bolag är allestädes närvarande i den socialdemokratiska politiken förvånar oss inte heller längre, kanske är en konscensus av godo. Det som oroar är snarare de långsiktiga målen. När anser familjen Wallenberg att det är dags att avskaffa partipolitiken till förmån för en enpartiregering i NWO:s anda? Att sådana diskussioner förs regelbundet i den av Wallenberg omfamnade Bilderberggruppen är bortom allt tvivel. Kanske är det dags 2018? Inblandningen i svensk politik av företrädare för amerikansk NWO är idag så omfattande och uppenbar att vi troligen redan förlorat vårt oberoende.”

Tilläggas kan att i Sverige kallar Löfvén det nämnda samarbetet ovan för ” den svenska modellen”.  Dock tillåter jag mig att betvivla att han förstår vad det egentligen handlar om, utöver löneförhandlingarna på verkstadsgolvet.

Det är en vanlig missuppfattning att demokrati är ett slutmål för socialismen. Ytterligare ett klipp belyser detta:

Democracy is of great importance for the working class in its struggle for freedom against the capitalists. But democracy … is only one of the stages in the course of development from feudalism to capitalism, and from capitalism to Communism (Lenin, LCW, vol. 25). Samma åsikter ser vi i Bernard Shaws samtida uttalande att “demokrati är inte kompatibelt med socialism”. Det finns anledning att bli fundersam inför dagens islamistiska predikanter som hävdar att ”demokrati är inte kompatibelt med islam”. Vi ser också då att gemensamt för socialism i denna totalitära form och islam är föraktet för demokrati och strävan mot ett totalitärt system. Båda bygger nämligen på underkastelse.”

Om vi då återgår till valet är det nu dags för nästa pinne på Lenins stege. Om man kallar målet för kommunism, sionism eller globalism är egalt, det är bara olika beteckningar på samma totalitära system. En elit styr över ett maktlöst folk i kraft av sina monopol. I globalismen äger eliten monopolen direkt, i kommunismen gör man det via staten som i sin tur ägs av eliten. Den politiska sionismen äger istället eliten.

Det är en vanlig missuppfattning att en statskupp bara kan genomföras med hjälp av skjutvapen och stridsvagnar. Det är den förhärskande metoden där media inte når ut till en knappt läskunnig befolkning, men i vår till synes civiliserade västvärld är långsam indoktrinering kombinerat med politikerkorruption effektivare och billigare. Där är angriparens möjligheter till mediakontroll och det faktum att dess politiker tas ur befolkningens genomsnittliga lönesegment viktigare. Alla platser i regering, riksdag, EU-parlament och FNs administration skall framstå som det ekonomiska lyckoriket för de utvalda. Något man aldrig vill lämna. Då arbetar man lydigt för vilken agenda som helst. Backup får man genom medias hyllningar av dem som för saken framåt, samtidigt som kritiken tystas ner. En statskupp får man i praktiken när en åtgärd som organiserat valfusk ändå behövs för att komma över tröskeln. Där är vi idag. Om inte avvikelserna i röstsammanräkningen får en trovärdig förklaring kommer sannolikt framtida historiker att kalla detta valet för den statskupp som avskaffade demokratin. Beställare är den svenska filialen av globalismens Deep State. Vilka personer som ligger bakom avstår jag från att gå in på, för jag hade tänkt att skriva lite till innan jag sätter STÄNGT på dörren.

Kaos skapar man för att stärka behovet av statens påstått skyddande insatser. Ju mer kaoset ökar desto mer kan man stärka statens kontrollmekanismer, censur i media och personövervakning. Varje människa kan idag följas från vaggan till graven genom elektronisk övervakning. Vad vi handlar, äter, dricker, arbetar med, tycker, tänker och var vi befinner oss registreras noga. Våra datorer genomsöks med automatik och våra mobiler visar exakt var vi befinner oss varje minut av dygnet. Snart får alla nyfödda ett chips inopererat som samlar all personlig information för överföring till en centraldator. Vi lämnar redan frivilligt fingeravtryck och ansiktsavläsning till våra mobiler, utan att förstå att denna registrering samtidigt finns tillgänglig för SÄPO eller NSA. Detsamma gäller för ”släktforskningssajter” som uppmanar oss att skicka in våra DNA för att få veta ”vår spännande historia”.

Återstår då i nuläget bara att slå ihop alla partier som är förenade i sin globalistiska nit till ett, lite mer lätthanterligt. Sjuklövern blir en treklöver et al. Det besvärliga SD växer oroväckande snabbt men inte tillräckligt, Vänsterpartiet är redan klart och resten har man klarat genom att balansera blocken så ingen kan kräva att få bestämma. Då är det dags för Annie Lööf.

Vad har vi då att förvänta oss av det kommande globalistiska samhället? Kort sammanfattat – högre skatter, lägre löner och pensioner, sämre sjukvård, sämre skola, medlemskap i NATO och solidariskt deltagande i världens krig, ökad överstatlighet genom EU, stärkt krigsmakt kompletterad med kravallutrustning, ökad invandring, flerspråklighet, klansamhälle, avskaffad könstillhörighet, gruppsex, våldtäkt och pedofili som norm, allmän strafflindring för brott som ger lagom kaos, förbud mot husdjur, fisande kor och grisar och en konvertering av landsbygden till nationalpark med urskog. Därutöver värdegrundscertifikat för tjänster i stat och kommun och mångkulturskvotering till alla arbeten som tillsätts genom arbetsförmedlingar. Tyvärr blev de framtida valen inställda, men vi har ju ändå fått det så bra, så varför klaga?

Peter Krabbe

Publicerat i Makrosituationen, Svensk politik | Kommentarer inaktiverade för Peter Krabbe reflekterar efter valet…

Domardansen & Moberg…

…sammanfaller i sin gemensamma nämnare – dikotomierna ”kollektivism vs individualitet”. Bedragaren tillika domaren Folke Lundqvist äger ingen individualitet, förty hans övertro till det kollektivistiska etablissemanget är stötdämparen för hans individualism – hans självberikande kriminalitet. Inte ens en förlåtande bevekelsegrund á la Robin Hood finns att bygga en förståelse kring. Tvärt om! Folke Lundqvist sågar av alla konstruerade gäldenärers ben jäms med knylorna – både stormrike Gustaf Unmans till den fattiga änkans med sina tre barn vilka fick leva i armod efter Folke Lundvists härjningar.

Individualitet är något helt annat, och Domardansen beskriver skillnaden eftersom både begreppet individualism – den i egennytta urartade kollektivismen representerad av Folke Lundqvist, och individualitet – den skapande själsliga bestämningen på sin väg mot autenticitet, vilken i boken representeras av Gustaf Unman, blir tydligt utmejslade i texten även om inte denna skillnad kommuniceras i texten. Den psykologiskt pålästa kan förstås själv se distinktionen utan att få den serverad explicit.

Statens elit, för Sveriges vidkommande den socialistiska/marxistiska varianten av kollektivism, med regeringstoppar som JK, JO och ministrar under de 25 år som passerar från Unmans frivilliga omyndighetsförklaring till Folke Lundqvists dom, utreder både Unmans anmälningar och hans olika vapendragares dito, inte mindre än fem gånger innan det slutligen går upp för höga vederböranden att alla ignoranta åtgärder i forskningsväg beträffande Folke Lundqvists förehavanden, kommer att resultera i internationella ramaskrin och fördömanden om inte svenska staten går till botten med Folke Lundqvists skuldfråga istället för att försvara hans heder och oskuld utan att ställa de avgörande frågorna till bulvaner och vittnen i sanningens namn och för statens heder.

Detta är en bok som jag länge sett fram emot att få läsa eftersom författarna velat peka på likheterna med dagens korruption och oegentligheter i Sverige. Om boken och om Folke Lundqvist i en annan text kan du läsa om i tidigare inlägg här, här och här.

För min personliga del hoppades jag främst på att hitta matnyttiga referenser till mitt skadeståndsmål mot Sverige, och det finns absolut beröringspunkter. Nybro kommuns psykopatiska representanters vilja till makt bortom lagens gränser, liksom Swedbanks och övriga inblandade bolagsmyndigheters stöd i häxprocessen, vilken just nu för mig innebär en exiltillvaro som jag inte gett mitt medgivande till och som bygger på överträdelser både avseende författningar och grundlagen Regeringsformen. Men precis som Unman, så vet jag att rättvisan till slut kommer att segra. Precis som Unman vilken förlorade många slag, men till slut vann kriget – om han än inte fick tillbaka krigsbytet, är mitt syfte med att driva mitt personliga fall som lagts på mig driva eftersom jag kan, inte att leva i sus och dus på ett förvisso rättmätigt skadestånd via den nya författningen Skadestånd och Europakonventionen , utan istället att använda skadeståndsbegäran som också publiceras i bokform, för folkbildning och medvetandeexpansion.

Ungefär samtidigt med Domardansen, kom Jens Liljestrands kompletta biografi Mannen i skogen, om min sockenbroder av födsel ut, d v s Vilhelm Moberg. Båda texterna landade därför på mitt nattduksbord med samma paket i veckan. Synkronistiskt nog spelade VM en betydande roll för Folke Lundqvists fällande dom genom sitt engagemang i den s k rättsröta som Unmanaffären liksom två andra större skandaler på högsta nivå på den här tiden blev representanter för.

Långt efter den tidens s k utrensning av vänskapskorruptionen pågår alltjämt – och än värre eftersom också enskilda nu i högre grad än då äger egendom  – oegentlig överföring av egendom. Folkets fiende – i den mån vi kan tala om ett folk efter igenomklubbandet av Regeringsformen från 1974, vilken gav utrymme för smygbildandet av bolagsstaten med sina myndighetskorporationer med realiserbara tillgångar, försålda till förmån för privata kompiskorporationer på bekostnad av folket, vilka i en bolagsstat med nödvändighet måste kallas vid sitt rätta namn, d v s slavar. På Unmans tid fanns faktiskt en nation och ett folk och det var enskilda som med hjälp av en statlig elit med begränsad perceptionsmatris eller medvetet gynnande av inflytelserika vänner, utgjorde bedrägeriernas centrum.

Idag är det inte längre sådana som Folke Lundqvist som är nav i bedrägerihärvorna, utan bolagsstaten själv genom sin underdogstatus gentemot de ur luft penningskapande oktrojbankerna – de vi kallar storbanker. Inför den planerade kreditkontraktionen kommer bankerna att skörda fler offer än någonsin. Det kan vi till och med läsa svart på vitt på di.se! Det är just förhållandet mellan banker och bolagsstat som avslöjas först nu, trots att det är uppenbart att det i ett materialistiskt system med nödvändighet är så att den som kontrollerar betalningsmedlen som kontrollerar världen,  och som därför också utgör navet i samtidens rättsröta. Så upp trälar och plocka fram era metaforiska yxor mot det marxisfascistiska världssystemet – för individernas frihet och kreativa framtid!

Utan regelrätt recension av Domardansen för egen penna, vill jag å det varmaste rekommendera boken, och här kommer anskaffningsinfo, förlagets beskrivning samt utdrag ur en recension, citat:

Den ene var en bohemisk mångmiljonär, den andre en högt uppsatt och karismatisk domare. Deras vägar korsades vid landets största och viktigaste domstol.

Hur kunde det som sedan hände faktiskt hända? Hur kunde en domare förskingra miljonbelopp i åratal utan att bli stoppad? Leden slöts, locket lades på. För till varje pris skulle domaren skyddas. Av sina egna kollegor, de högsta juristerna i landet.

Alltihop börjar i ett mörkt och kallt trettiotal. Och det slutar inte förrän på femtiotalet.

Domardansen är advokatparet Lena Ebervall & Per E Samuelsons femte roman där de gräver i gamla rättsfall och kastar nytt ljus över rättsaffärer som annars skulle ha gömts i det förflutnas skuggor.

 • Format: Inbunden
 • ISBN: 978-91-642-0581-0
 • I butik: 2018-09-05
 • Recensionsdag: 2018-09-12
 • Sidor: 430

Domardansen

 • Format: Ljudbok (Nedladdningsbar)
 • ISBN: 978-91-642-3397-4
 • I butik: 2018-09-05
 • Recensionsdag: 2018-09-12

Domardansen

 • Format: Ebok
 • ISBN: 978-91-642-4329-4
 • I butik: 2018-09-05
 • Recensionsdag: 2018-09-12

>> Köp hos Bokon

God läsning och en fin helg önskar jag alla bloggläsare!

<3C

Publicerat i Ande och själ, Begreppsförbryllning, Domstolsprocesser, Intressanta böcker, Juridik, Korruption, Paradigmskiftet, Penningsystemet, Psykologi, Samhällsförtryck, Samhällsgenererad ohälsa, Samhällsutveckling, Slaveriet vs Fred och Frihet, Svensk politik | Kommentarer inaktiverade för Domardansen & Moberg…

Den skolmedicinska mördarmaskinen…

…tuggar vidare och konstruerar allt värre tillstånd hos den skattebetalande befolkningen. Ytterligare en artikel om den sjuka vårdapparaten publicerades igår av NewsVoice – Övermedicineringen inom äldreosorgen fortsätter – Döende åldring piggnade till utan mediciner.

Ja, vittnesmålen om betydligt friskare människor utan förgiftning av skolmedicinska preparat växer och bara en döv, blind och dum kan i princip bortse ifrån de många berättelserna från människors levda verklighet.

Bland kommentarerna till artikeln kommer dock en hoppets stråle i form av kännedom om en rullande revolution bland vårdpersonalen, förty en människa kan alltid säga nej till medicinering om den så önskar och istället välja alternativa preparat som t ex vitaminer och läkeväxtextrakt. Vi kan därför förstå varför det är viktigt för de skolmedicinska företrädarna att instruera läkare att skriva ut så mycket skräp som möjligt för att snabbt kollra bort patienten och ställa den bortom sitt självförsvars förmåga att protestera.

Inklistrad i fulltext sist i detta inlägg hittar läsaren ett ruskigt exempel på hur en 91-årig kvinna blev psykotisk av de 6 000 piller hon åt under ett år. Vem som helst skulle ha blivit psykotisk av den giftcocktailen! Artikeln beskriver också hur svårt det är för en anhörig att ta kontrollen över sina nära och käras medicinering. Förklaringen till det torde vara att det skolmedicinska etablissemanget och deras lydhundar i de kommunala institutionerna, till vilket pris som helst, måste undvika att patienterna blir klara i huvudet och själva kan försvara sig. Bortkollrade pilleroffer kan förstås inte det!

Med denna deprimerande men nödvändiga läsning för skapandet av ett sanningsparadigm bortom Big Pharmas korporationer, hoppas jag på genombrott i insikt!

<3C

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ulf Bittner: Sundsvalls kommun tvingade 91 årig kvinna äta 6000 tabletter på 1 år

18

DEBATT OM ÄLDREOMSORGEN. Alla ställer upp på att skydda våra barns rättigheter, alla ställer upp på att skydda våra djurs rättigheter men varför ställer inte alla upp på att skydda våra äldres rättigheter? Sveriges kommuner tycks av outgrundliga skäl ha valt att strunta i våra äldres grundläggande mänskliga rättigheter, man kan fråga sig om Sundsvalls kommun är ensamma om att sätta sitt vård och omsorgsansvar på undantag?

Text: Ulf Bittner | Rubriken är satt av NewsVoice

Är det rent av farligt för äldre att bo i Sundsvalls kommun? Anta att du eller någon av dina anhöriga blivit gammal, lite skröplig och känner att det nu snart är dags och släppa in lite ”hemtjänst” i ditt hem samt att du vill ha besök av sjukvårdspersonal för att hjälpa dig hålla koll på din hälsoutveckling på äldre dagar.

Törs du då bo kvar i Sundsvalls kommun, vore det kanske säkrare att flytta till en annan kommun? Efter att ha fått det tveksamma ”nöjet” och ta del av ett ärende som vid det här laget är känt över hela Sverige så skulle mitt svar bli, flytta omedelbart från Sundsvalls kommun.

Mariana NorbergMariana Norberg, nu snart 91 år, har fått se sina grundläggande mänskliga rättigheter kränkta gång på gång av Sundsvalls kommun under de senaste 5 åren. Hennes son Jan har lagt ned ett otroligt arbete för att skydda henne från alla dessa övergrepp som Sundsvalls kommun gjort sig skyldiga till.

Att han orkat kämpa för sin mammas rättigheter borde ge honom en ”tapperhetsmedalj”, men har då alla hans ansträngningar ändrat Sundsvalls kommuns inställning och agerande gentemot äldre? Knappast, när man ser dem framhärda i sin strävan att gång på gång kränka Mariana så inser man att maktfullkomligheten ibland Sundsvalls kommuns tjänstemän är monumental och det finns ingen nedre gräns för vad dessa förtryckare kan nedlåta sig till.

Äldreomsorg i kris – äldre skadas av “vården”

Begår då Sundsvalls kommun brottsliga gärningar när de kränker de gamla? Ja, de kränker massor av lagar och förordningar, frågan blir då osökt varför ingen blir fälld för dessa brott?

Till att börja med så kränker tjänstemännen EU-rätten som finns för att skydda våra gamla, det finns nämligen i EU:s Rättighetsstadga ett långtgående skydd mot tortyr, omänsklig och förnedrande behandling.

Jag citerar artikel 4;

”Förbud mot tortyr och omänsklig eller förnedrande bestraffning och behandling. Ingen får utsättas för tortyr eller omänsklig eller förnedrande bestraffning och behandling”.

Är 6000 st tabletter på 1 år priset en 90-årig rullstolsbunden dam måste betala för att Sundsvalls kommun skall klara sitt vård och omsorgsåtagande?

I det sk Mariana Norberg-fallet har hon på kommunens initiativ med tvång blivit ”iproppad” ca 6000 st olika tabletter under ca 12 månader, totalt 14 stycken så kallade läkemedel varav 4 stycken narkotika klassade preparat.

Att hon till slut började hallucinera, fått allvarliga sömnstörningar, kraftfull förstoppning, magsår, yrsel samt en lång rad andra biverkningar som uppträder när man som 90-åring blir kraftigt övermedicinerad med bla 4 olika narkotika klassade läkemedel är ju därför inget man förundras över, att hon med sina 90 år på nacken överlevt är däremot anmärkningsvärt.

Detta är ett faktum och inget som anhöriga hittat på, det finns styrkt att Sundsvalls kommun och läkare gjort allt i sin makt för att få henne psykotisk så att man förmodligen skulle kunna utnyttja den del av lagstiftningen som ger dem möjligheter att med tvång omhänderta henne (en rullstolsbunden 90 årig dam!) enligt Lagen om Psykiatrisk Tvångsvård (LPT).

På så sätt blir Sundsvalls kommun av med henne från sitt kostnadskonto och lämpar över henne till Landstinget då hon i praktiken spärras in på en låst institution. Man blir då också av med de för Sundsvalls kommun så förhatliga webb kamerorna som finns i hennes egen förhyrda lägenhet. Smart tänkt Sundsvalls kommun men tyvärr ack så olagligt.

Patientlagens räckvidd tycks begränsad gentemot kommunernas vanvård

När sonen Jan började förstå vad som pågick bakom hans och Marianas rygg så undersökte Jan vad som egentligen reglerade Sundsvalls kommuns vård och omsorgsåtagande enligt den nya Patientlagen som trädde i kraft 1 januari 2015. Han kunde då konstatera att det krävdes både samråd och samtycke till den våldsamma överförskrivning som sjukvårdsansvariga inom Sundsvalls kommun med tvång tryckt i Mariana under ca 12 månader.

Kraven på samråd och samtycke från de äldre, vad är det för något? Hade då Sundsvalls kommun och de läkare vilka beredvilligt förskrivit alla dessa piller haft något samråd och samtycke med Mariana och sonen Jan innan denna kemiska tortyr påbörjades?

Svaret tror jag att du som läsare själv kan gissa, vem skulle acceptera att under 12 månader tvingas ta 6.000 st. tabletter? Skulle du själv vilja ta 6.000 st starkt vanebildande kemiska preparat med de effekter dessa har på din kropp?

Varför blir ingen fälld för dessa brott?

Bla Olof Palme avskaffade på sin tid 1975 det s.k. tjänstmannaansvaret vilket fått till följd att det idag inte finns något som helst personligt ansvar att utkräva ibland Sundsvalls kommuns tjänstemän.

Vi goda medborgare blir hårt ansatta av rättsvårdande myndigheter om vi så bara cyklar utan hjälm, men kommunala tjänstemän går helt fria då de medvetet begår sina grova brott inom t.ex. vården och äldreomsorgen. Skandalerna inom vården och omsorgen av våra äldre slutar aldrig att strömma in i nyhetsflödet.

Myndighetskorruption med hjälp av rättsvårdande instanser

EU:s olika lagar, svensk grundlag, vanlig svensk lagstiftning och olika myndighetsförordningar är bara pappersprodukter så länge rättsväsendet med alla medel försöker skydda offentlighetens olika tjänstemän från det personliga ansvaret.
Denna form av korruption gör att bl.a. kommunala dödsänglar lugnt kan fortsätta med sina övergrepp mot våra stackars äldre och sjuka. Jag skäms över att vara svensk så länge detta kan få fortgå, det är så långt ifrån den dröm våra nu äldre hade om ett mänskligt samhälle där vi tillsammans värnar om individens rätt att av samhället få den hjälp som denne behöver på äldre dar.

To be continued…

Sista ordet är nog dessvärre inte sagt i Jans kamp för sin mammas olika rättigheter då det den senaste tiden återigen verkar finnas en prestigeladdad kampvilja från Sundsvalls kommun att för 3:e och 4:e gången, på skattebetalarnas bekostnad, dra igång rättsprocesser för att kunna täppa till truten på en ”besvärlig” anhörig. Mer om det senare.
Tillåt mig tvivla på att Sundsvalls kommun inte heller denna gång röner någon större framgång, Jan har ju hittills vunnit över Sundsvalls kommun i två tidigare rättsprocesser så utgången torde nog vara given.

Jan är ändå mycket förtvivlad för sin mammas räkning att Sundsvalls kommun aldrig upphör med sina trakasserier, ”det är ju alltid hon som får sitta emellan fastän det är mellan mig och kommunen som striden står”, säger Jan och ser uppriktigt ledsen ut.

Det som får bli dagens lilla avslutande reflektion är frågan om vi medborgare är till för att vara Sundsvalls kommun till lags eller om det faktiskt är tvärtom, d.v.s. Sundsvalls kommun är till för oss alla medborgare? Fortsättning lär nog följa vad det lider och jag kommer återkommande att rapportera om utvecklingen.

Text: Ulf Bittner

Publicerat i Den sjuka vården, Korruption, Ondskan, Paradigmskiftet, Samhällsgenererad ohälsa | Kommentarer inaktiverade för Den skolmedicinska mördarmaskinen…

Dr Erik Enby, ofta kallad ”cancerläkaren”…

…därför att han under sin forskning insett att cancer är en svamp, är det enfaldiga och förslagna etablissemangets hackkyckling – hur rätt han än visat sig ha. I en artikel i TV-Helse reflekterar han även beträffande sina 40-åriga studier om anticeptiska medel (alternativmedicin) som har inverkan på det EE kallar ”fältet” eller auran. För mitt eget vidkommande skulle jag hellre kalla det medvetandets synliga (för den som har förmågan att se den eller fotograferad av en s k Kirliankamera) skärm mot omvärlden. Det är i medvetandet immunsystemet hämtar kraften till självläkning, och fysiska eller psykologiska angrepp på individen sätter spår i kropp och själ, vilka motverkar att de självläkande processerna kan aktiveras – ibland till den grad att kroniska tillstånd uppstår.

Det är i sin tur en artikel av Lars Bern i NewsVoice – Dödliga mediciner ordineras rutinmässigt – som föranleder Erik Enby att kommentera Berns artikel samt länka till sin egen kommentar, vilken ur ett annat perspektiv säger precis samma sak, citat:

Trots en enormt ökad användning av medicinska preparat för att i huvudsak dämpa sjukdomssymptom, fortsätter sjukligheten att öka. Merparten av preparaten har alltså ingen synbar effekt på folkhälsan. Jag frågar mig vilka det är som har det verkliga ansvaret för att läkemedelsindustrin idag ser ut som världens största brottssyndikat (i varje fall mätt i bötesbelopp) enligt professorn Peter C. Gøtzsche i hans bok om Dödliga mediciner och organiserad brottslighet [Bokus].

När jag läser Gøtzsches dokumentation av hur hundratusentals människor blir sjuka och dör varje år helt i onödan på grund av den brottsliga verksamhet som florerar inom läkemedelsindustri, väcker det funderingar om hur detta skulle kunna förhindras.

Sannerligen krävs en övergång från förslagenhet till intelligens, och från enfald till flerperspektivism, förty människan är hotad av etablissemanget/eliten både till kropp och själ – och det kan trots allt inte vara så svårt att se symptomen (bevisen) på denna medvetet planerade och genomförda strategi för degenerering och kroniska tillstånd…

Läs och begrunda!

<3C

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dr Erik Enby kommenterar samtal om alternativmedicin – Homeopati är något på spåren

2
4762
Alternativmedicinens verkan och biverkan - Pi-samtal den 28 mars 2018 på Kulturhuset Stadsteatern, Stockholm - Foto: anonym
Alternativmedicinens verkan och biverkan – Pi-samtal den 28 mars 2018 på Kulturhuset Stadsteatern, Stockholm

DEBATT. På Kulturhuset i Stockholm samtalades den 28 mars om alternativmedicinens verkan och biverkan. Arrangemanget var ett samarbete mellan Kulturhuset Stadsteatern, Fri Tanke förlag och Kungliga Vetenskapsakademien. Dr Erik Enby har inkommit med en längre kommentar till samtalet. Något oväntat ger Enby tummen upp för homeopatin.

Artikeln är avsevärt förlängd i slutet per den 23 april kl 13:56

Samtalet presenterades så här av arrangörerna, inställningen är från start negativ:

“Varför lockas så många av komplementär och alternativ medicin, trots att många behandlingar saknar vetenskapligt stöd? Industrin för preparat som påstås kunna förbättra hälsa eller träningseffekter har också vuxit sig stark och omsätter årligen flera miljarder kronor, trots att medlen kan vara hälsovådliga. Så varför spelar vetenskapligt stöd en begränsad roll i valet av produkter som ska förbättra vår hälsa? Vad har den etablerade hälso- och sjukvården att lära av komplementär och alternativ medicin? Hur stor roll spelar placebo i behandlingar som påverkar vår hälsa?”

Medverkande var:

 1. Maria Ahlsén, Medicine Doktor i fysiologi, biokemist och legitimerad kostrådgivare.
 2. Dan Larhammar professor i molekylär cellbiologi vid Uppsala universitet och 3:e vice preses av Kungl. Vetenskapsakademien.
 3. Mats Lekander professor i hälsofysiologi vid Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet.
 4. Christer Sturmark, moderator, förlagschef på Fri Tanke, ordförande i föreningen Humanisterna

Dr Erik Enby kommenterar samtalet

Dr Erik Enby, 2016 - Foto: Anna Böhlmark, Pelicanmedia.se
Dr Erik Enby, 2016 – Foto: Anna Böhlmark, Pelicanmedia.se

För mig som sedan snart 40 år försökt att få en uppfattning om huruvida olika former av kronicitet kan förbättras genom att påverka långvarigt sjuka med icke gängse terapier var det förvånande att ta del av hur dessa personer argumenterade när det gällde sådana terapiers vara eller icke vara.

Samtliga i panelen nämnde inte med ett ord något om själva sjukdomsbegreppet. Hur kom det sig? Är man dålig på något sätt, så går man ju till doktorn. Ibland ställs diagnosen leukemi på grund av de symptom som föreligger. Detta är alltså en beteckning på ett tillstånd, men det säger ingenting om tillståndets djupaste natur, dvs den process som orsakar sjukdomsbilden. På samma sätt är det när det gör ont någonstans. Man har värk, men varför har man värk?

De bakomliggande orsakerna till olika ihållande symptombilder, allvarliga som mindre oroande, var vad jag började undra över. Detta ledde till att jag började mikroskopera de sjukas vävnader och kroppsvätskor för att se om jag i dessa kunde hitta något som kunde tänkas hänga samman med eller kanske rentav orsaka de olika kroniska sjukdomsbilderna.

Det visade sig då att all kronicitet hade samband med för mig helt okända mikrofloror som växte i de kroniskt sjukas kroppar. Vad skulle jag tro om allt det som jag upptäckte under tiden som detta arbete pågick? Här var det plats för tolkning. Jag kände på mig att alla dessa mikrofloror i tumörvävnader och kroppsvätskor och kapillärblod hade med sjukdomstillstånden att göra. Detta så mycket mer som flororna växte på objektglasen i mikroskopet. Det kunde ju då vara så att sådan växt även pågår i den sjukes kropp. Då växt pågår i en jordmån ändras denna.


Resonemanget ledde till att jag började förstå att de växande mikrofloror som jag såg i mikroskopet sannolikt ändrade och därmed också förstörde vävnader i den sjukes kropp, vilket ju kunde resultera i en långsam utbyggnad av olika sjukdomsbilder.


Orsakade denna okända mikrobiologiska “växt” alla former av kronicitet? Ju mer jag mikroskoperade desto mer övertygad blev jag att det kunde vara så. Hade jag upptäckt något? Troligen inte, men en återupptäckt var det sannolikt frågan om.
Det blev långsamt självklart för mig att den okända mikrobiologiska växten måste elimineras eller dämpas för att den kroniskt sjuke i någon mån skulle kunna förbättras och att detta kunde åstadkommas med antiseptiska terapier.

Terapier med antiseptisk effekt fungerar men knappast placebo

Nu började jag förstå vad som var lösningen. Det var terapier med antiseptisk effekt. Sådana fanns att tillgå i mängd i den icke gängse medicinens terapiarsenal, vilken man som läkare inte fick använda sig av i handhavandet av patienterna. Jag började behandla mina kroniskt sjuka patienter med sådana terapier och detta fortgår då behandlingsresultaten därvid har varit mycket goda.

Ovanstående medicinska honoratiores däremot dristade sig till att utan någon som helst saklig grund bortförklara nästan all förbättring som sker i samband med behandling med sådana icke gängse medel och det så mycket mer som detta sätt att arbeta med de kroniskt sjuka inte var i enlighet med vetenskap och beprövad erfarenhet. Alla förbättringar av de sjuka som därvid kunde noteras berodde enligt de medicinska makthavarna i panelen på den så kallade placeboeffekten.

Det var också märkligt att man inte verkade ha en susning om att tumörväxt ibland verkar gå i stå när man påverkar den bakomliggande sjukdomsprocessen med antiseptiska icke gängse terapier. Att sådant händer måste ha att göra med att tumörsubstans är full av okända mikrobiologiska växtprocesser, som till och med kan tänkas utgöra en tumörvävnads helt normala tillväxtzon.

Troligen händer det att sådana processer hämmas i sin aktivitet när man fyller den sjuka organismen med antiseptiska icke gängse terapier. Varför talade man inte om detta? Kan det vara så att experterna tiger om detta eller är de okunniga om vad som orsakar att en tumör växer fram och den vävnadsförstörelse som sker när kronisk sjukdom pågår? Det är på sin plats att panelens experter förklarar sig. Vad vet de och vad vet de inte!

Både Dan Larhammar och Mats Lekander betonade vikten av att inte luras utan hålla sig till fakta när man talar om hur det ligger till med sjukdom och på vilka grunder man väljer ut en rimlig behandling till den sjuke.

Homeopatin är inne på ett intressant spår

I samtalet diskuterade man också den homeopatiska behandlingsmetoden. Jag måste tyvärr tillstå att de som uttalade sig om denna inte visade att de förstod hur eller på vilket sätt denna terapiform påverkar den sjuke och hur man väljer ett för den kroniskt sjuke passande homeopatikum.

Jag klandrar dem inte ty det är sannerligen inte lätt att komma åt denna kunskap, det vill säga välja rätt medel och ordinera det så att kronisk sjuklighet avtar när patienten låter sig behandlas med detta.

Man måste till att börja med ha klart för sig att en homeopatisk behandlingspåverkan inte är kemisk till sin natur utan en fysisk inverkan på organismens kraftfält, som vid en pågående kronicitet alltid har förskjutits på olika sätt. Man säger att det föreligger en så kallad obalans. En sådan kan påvisas. Med rätt homeopatikum kan sådana obalanser elimineras.

När detta händer vrider sig kroppen, vilket tydligt kan registreras om man har patienten liggande på en brits och lägger ett för patienten väl avpassat homeopatikum i dennes så kallade aura. Det händer alltså något mycket märkligt när man påverkar den sjuke med ett väl avpassat homeopatikum och när man rätar upp organismens kraftfält leder detta till att den sjuke upplever förbättring.

Fältet är överordnat organismen som helhet och om det är symmetriskt fördelat över organismen upplevs det så kallade hälsotillståndet. Fältet håller i organismen livet ut och när det avviker slutar individen att fungera. Det går att testa de homeopatiska medlen via den sjukes kraftfält och man kan visa att de olika så kallade ”sockerpillerna” är olika till sin natur.

Icke passande homeopatikum orsakar ingen vridning. Homeopatisk behandling innebär alltså en subliminal fysisk inverkan på den sjukes organism via dennes kraftfält och det homeopatiska medlet måste vara helt i samklang med obalansen i detta för att denna skall elimineras. Det finns därför ingen vetenskaplig metod inom den medicinska forskningsvärlden med vars hjälp man kan bekräfta att och hur och om homeopatin kan utöva en påverkan på en sjuk organism.


Man måste till slut inse att denna metod är på gränsen till att vara mystisk till sin natur och dess terapeutiska verkningsgrad kan inte utredas med gängse rationella medicinska undersökningsmetoder.


Jag kanske bör tillägga här att efter det att kraftfältet har avvikit från organismen och döden således inträffat håller organismen inte samman längre utan bryts ganska fort ner. Denna förstörelse av vävnader börjar redan när man lever och det i samband med att en obalans i kroppens kraftfält utvecklar sig. Varför obalanserna uppstår kan jag inte gå in på här, men bara tillägga att de sjukdomsalstrande mikroflororna tar fart när kraftfältet lämnar.

Obalanser kan tolkas som ett tecken på att kraftfältet är på väg att avvika från organismen. De medicinska honoratiores avfärdar ex cathedra, den homeopatiska behandlingsmetoden som totalt overksam och påstår sig ha utrett att denna overksamhet är ett faktum. Dock har de gjort detta med hjälp av undersökningsmetoder som alltså inte är avpassade för det som skall undersökas.

Dan Larhammar hävdade att de icke gängse terapierna är hälsovådliga och rent av farliga. Detta så mycket mer som det inte finns några belägg, som talar för att de teorier som försvarar användandet av sådana terapier är riktiga. Jag har hört honom hävda detta i åratal.


Då jag nu tittar tillbaka på min 40-åriga verksamhet med antiseptiska terapier, förstår jag i ljuset av det som jag har kommit fram till, då jag mikroskoperat kapillärblod och vävnader från kroniskt sjuka och olika former av cancersubstans, att mängder av så kallade alternativa terapier som använts sedan årtusenden har levat kvar just därför att de mycket ofta besitter antiseptiska egenskaper.


Magsjukdomar

Just sådana terapier förbättrar anmärkningsvärt ofta de sjuka. Eller vad sägs om Samarin som folk druckit i 100 år i Sverige därför att man märkt att detta medel kan hjälpa mot magbesvär?

Nu är det så att gastriter och magsår orsakas av den så kallade helikobakterinfektionen. Denna pusselbit kom 2005 och belönades med ett nobelpris. Natriumbikarbonat i Samarinet är antiseptiskt och hämmar sannolikt denna infektion, varför vi nu äntligen vet lite mer om varför magbesvären kan lindras av detta medel. Jag tycker givetvis ändå att man skall sträva efter att försöka ta reda på varför olika former av kronicitet ofta dämpas när man påverkar med icke evidensbaserade terapier.

I arbetet med kroniskt sjuka måste man dock få bortse från att vetenskapliga bevis ännu inte föreligger, speciellt om dessa terapier kan tänkas ha antiseptisk effekt precis som i fallet med gastriter och magsår, som i långa tider har dämpats med den antiseptiska substansen natriumbikarbonat i Samarin.

Detta inser man när man får veta att dessa magbesvär beror på en infektion. Således är det fullt möjligt att komma rätt i valet av en rimlig terapi utan vetenskap och evidens. Än mera självklart är det att tänka på detta sätt om man betänker att mikrosvampar och mikrober åstadkommer all förstörelse och nedbrytning av organiskt material inom både biologi och zoologi.

Jag vill ändå försöka förstå vad Dan Larhammar i grunden menar när han hävdar att icke gängse behandlingar är hälsovådliga. Det måste ju ändå vara så att han menar vad han säger. Men vad grundar han sina uttalanden på? Det hela är svårbegripligt, ty folk har ju varit sjuka i årmiljoner, eftersom allt liv slutar med sjukdom och död och man har prövat allt för att dämpa olika former av sjuklighet. Det som därvid har visat sig vara användbart mot olika former av sjuklighet glöms inte utan sådan kunskap lever kvar i långliga tider.
Ändå ligger det mer än man skulle tro i det som Dan Larhammar hävdar, vilket kan förklaras enligt nedan.

Flocken

Människan är en flockvarelse. I en flock lever många tillsammans, samarbetar och ger varandra trygghet. Om alla är friska i flocken, innebär det alltså stora fördelar för den enskilde att få vara upptagen i denna. Om flocken försvagas, innebär detta att livsvillkoren för många av de enskilda i flocken försämras på olika sätt. Sjukdom försvagar alltid flocken, men om de tärande elimineras och de kvarvarande friska flockmedlemmarna skapar nya fräscha individer stärks flocken och erbjuder åter en attraktiv tillvaro att vistas i för den enskilde.

En läkares första uppgift är att hjälpa den enskilde att klara av sin sjukdom så bra som möjligt. Bota kan han inte, ty det kan ingen och ”ta din säng och gå” existerar inte i sjukvården. Däremot måste vi tro att läkaren kan förbättra den sjuke. Om vi inte tror detta, kan vi ju lägga ner allt det som sjukvård innebär.

Alla som har drabbats av kronisk sjukdom, men som fått uppleva förbättring kanske ända till symptomfrihet i samband att de låtit behandla sig, är ändå ofta mer eller mindre oroliga för att återfalla i sjuklighet. Det hänger samman med att ingen innerst inne egentligen tror att det går att bli helt bra från en kronisk åkomma och speciellt oroligt blir det på denna punkt om sjukligheten är av allvarlig natur.

Sammantaget skulle detta kunna betyda att ju ”bättre” terapierna är desto mer ökar mängden behandlade individer i flocken som riskerar så kallade återfall – försämringar – men de får också möjligheten att leva längre med de kroniska sjukdomstillstånden och då de sjuka ofta är i hög ålder kan detta leda till att också de gamla i flocken ökar i antal.

Det blir med andra ord – i varje fall för homo sapiens – mer och mer att ”dra på” ju ”bättre” terapierna är, då bot inte kan garanteras.

En djurflock stärks genom att eliminera de individer som på något sätt inte hänger med och undanröjer den därigenom uppkomna bristen på flockmedlemmar genom att se till att det föds nya friska och optimalt fungerande individer. Resonerar man på detta sätt blir bra terapier attraktiva för de kroniskt sjuka, men på något sätt hälsovådliga för flocken. Bra terapier kan alltså vara till stor fördel för den enskilde, men till nackdel för flocken.

Om Dan Larhammar ser det på detta sätt när han säger att icke gängse terapier är hälsovådliga, vilket jag tycker är att ta i för mycket, så har han ju ur flocksynpunkt inte direkt fel när han uttalar sig som han gör.

En annan intressant sak är att det alltid finns en elit i en flock. De som inte hör till denna ser oftast upp till eliten och vill gärna komma in i detta lilla gäng, om de bara kunde. Eliten är naturligtvis mycket angelägen om att de i flocken ingående undersåtarna inte blir alltför drabbade av sjuklighet, även om vissa tjänar mycket på sådan, ty det är ju bra att även ha folk till hands som uträttar saker istället för att som eliten bara gå omkring med sin intelligens.

Både undersåtar och elit luras alltid om tillfälle ges, men eliten har alltid störst möjlighet att bedriva lurendrejeriet riskfritt. Bland annat kan eliten till sjuka undersåtar leverera för flocken icke hälsovådliga terapier och därtill ta bra betalt för dessa, vilket i förlängningen kan leda till att eliten, då krämpor och sjuklighet med tiden gör sig alltmer gällande bland dessa individer, får råd att konsultera en sjukvårdsverksamhet ute i världen, som vet hur man med de för flocken hälsovådliga terapierna hämmar de sjukdomsalstrande mikroflororna i de kroniskt sjukas kroppsvätskor, vävnader och olika former av cancersubstanser med märkliga förbättringar av dessa flockmedlemmar som följd.

Konsekvensen av hela resonemanget blir att när så många i en flock blir sjuka att de kan ta makten över de få kvarvarande friska i eliten, kan det bli så att alla sjuka kanske kan få komma i åtnjutande av de för flocken hälsovådliga alternativa, antiseptiska behandlingar som finns att tillgå, men då kommer ju förstås till slut hela flocken att bestå av individer som bara väntar på att återfalla i sjukdom.

Text: Erik Enby

Publicerat i Den symptomatiska enfalden, Intressanta böcker, Korruption, Miljögifter, Ondskan, Paradigmskiftet, Samhällsförtryck, Samhällsgenererad ohälsa | Kommentarer inaktiverade för Dr Erik Enby, ofta kallad ”cancerläkaren”…